Viisi kauneinta ja suosituinta paikkaa häämatkallesi

Häät ovat ohi ja häät sujuivat ongelmitta. Nyt on aika nauttia elämästä vasta avioparina. Useimmat ihmiset valitsevat kuherruskuukauden täydelliseksi esittelyksi juuri rakastuneelle pariskunnalle. Tämä on aika, jolloin pari voi todella nauttia yhdessä olemisesta täysillä. Ilman stressiä, kaukana kotoa ja arjesta. Mutta missä parit voivat parhaiten viettää häämatkansa??

Näiden viiden esimerkin pitäisi tehdä unelmakohteen etsimisestä hieman helpompaa nuorille ja ystäville. Löydät myös jännittäviä ideoita, ehdotuksia ja edullisia vastaavia matkakohteita osoitteessa ferienhelden.de.

häämatka häät lomakohde ranta meri

Pitkät matkat ovat etusijalla

Useimmat nuoret naiset valitsevat kaukomatkan häämatkalle. Motton mukaan: mitä pidemmälle, sen parempi. Esimerkiksi Malediivit ovat erittäin suosittuja ja erittäin kysyttyjä. Jos etsit ehdotonta rauhaa ja yksinäisyyttä, Malediivit on oikea paikka sinulle. Yhdellä Intian valtameren saarivaltion pienillä saarilla on taatusti yksi, joka sopii jokaiselle morsiamen parille. Maavah, Fonandhoo, Gan, Mundoo ja Isdhoo ovat suosituimpia täällä. Venytä jalkasi palmujen alla valkoisella hiekkarannalla, siemailla cocktaileja ja tarjoillaan edestä taakse? Ei ongelmia Malediiveilla. Tarjouksia on äärettömän paljon erityisesti nuorille ja jos rakastat yhdessäoloa ja haluat nauttia siitä saumattomasti koko oleskelusi ajan, Malediivit on oikea paikka sinulle.

häämatka malediivit Intian valtameren lomakohde

Bali, autuuden saari

Bali on yksi pariskuntien ehdottomista suosikeista. Luoteis -Australiassa sijaitseva Intian valtameren saari on todellinen unelmakohde. Paitsi ilmasto on täydellinen, ihmiset, kulttuuri ja uskomaton valikoima luonnonkauneuksia ja silmälaseja antavat Balille aivan erityisen viehätyksen. Nuorille on paljon unelmakohteita. Ja jos haluat, voit jopa varata jatkolennon Australiaan tai Uuteen -Seelantiin.

häämatka Balin saari eksoottinen lomakohde

Tequila ja sombrero

Myös Meksiko on aina matkan arvoinen. Erityisesti nuoripari, jotka haluavat yhdistää hieman enemmän hälinästä ja yksinäisyydestä joutumatta matkustamaan suurkaupungin metropoliin. Meksiko tarjoaa kaiken yhdessä paikassa. Valkoiset hiekkarannat, kirkkaan vihreän veden laguunit, lahdet, jotka houkuttelevat sinua haaveilemaan, ja samalla jokainen siirtomaakaupunki, olipa se kuinka pieni tahansa, on täynnä elämää. Erityisesti iltaisin pienet kaupungit heräävät musiikkiin, tanssiin ja tequilaan. Unohtamatta maan henkeäsalpaavaa – sanan varsinaisessa merkityksessä tulista – ruokaa. Lähes jokainen ruokalaji, kuumasta erittäin kuumaan, on hienostunut chilillä. Täällä on myös ylellisiä lomakohteita, erityisesti Acapulcossa tai Cancúnissa.

kuherruskuukausi Meksiko lomakohde matka

Havaiji – Tulivuorten ja jumalien maassa

Erityisesti Maui erottuu, kun ajatellaan kuherruskuukautta Havaijilla. Pieni mutta erityinen saari on aivan yhtä hotspot nuorille kuin Honolulu tai Kauai. Vuoria, vesiputouksia, tulivuoria, trooppisia metsiä, hiekkarantoja ja palmuja. Maui kutsuu uskomattoman outoa maisemaa, joka on vertaansa vailla. Täällä on yhteensä noin 75 kilometriä unelmarantaa. Ja jos haluat nähdä valaita, Maui on oikea paikka sinulle. Tiettyinä aikoina vuodesta nämä jättiläiset merinisäkkäät voidaan nähdä jopa läheltä.

kuherruskuukauden Havaiji -matkakohde

Venetsia: kaupunki ystäville

Pohjois -Italian kaupunki on yksi suosituimmista kaupungeista ystäville. Historialliset rakennukset, Pyhän Markuksen tori ja sen lukemattomat nähtävyydet, monet kanavat ja kanavat. Venetsia yhdessä Pariisin kanssa on rakkauden kaupunki ja kuka tahansa Canale Grande kävelee ohi, Laulavan gondolierin ohjaama kanavien läpi kokee eräänlaista rakkauden renessanssia läheltä.

       häämatka venetsia matkakohde romantiikka gondolija