Tee pääsiäisen juhlakoristeet itse – teemavinkkejä

juhla koristelu pääsiäiseksi itse tee sininen idea munien värejä

Tee itse pääsiäiskoristeita – alkuperäisiä ehdotuksia

Pääsiäisen tyypillisiä piirteitä ovat pääsiäispuput, värilliset pääsiäismunat ja kevätkukat. Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä sisustuksellesi, on ottaa pois kaikki kirkkaat astiat ja tarvikkeet, kuten pöytäliinat ja verhot. Se tuo kotiisi iloisen kevään tunteen.

Jos sinulla ei ole pääsiäispupuja, voit ostaa ne paikallisesta matkamuistomyymälästä. Voit laittaa ne pöydän keskelle, lautaselle tai korille, joka on täynnä värikkäitä pääsiäismunia.

Tee pääsiäisen seppele värillisistä keinotekoisista munista tai oksista ja kukista – juhlallinen koriste pääsiäiseksi

juhla koriste pääsiäiseksi itse tehdä oksat seppele pääsiäismunat värikkäiksi

Jos haluat hienostuneemman koristeen pääsiäiseksi, voit ripustaa kotitekoisen pääsiäisen seppeleen etuovellesi tai takan päälle. Seppeleen voit käyttää tuoreita tai tekokukkia, värillisiä munankuoria ja joitain oksia. Nauhat, lanka ja lanka auttavat sinua kokoamaan seppeleesi, ne pitävät sen yhdessä.

Taivuta joitakin oksia ympyrään nauhalla tai langalla ja aloita varovasti onttojen munankuorten liimaaminen eri kohdista. Lisää vähän kukkia. Ja voila! – Pääsiäisen seppeleesi on valmis. Maalaa munankuoret värikkäiksi!

Juhlakoristeita kotona – sopivat pöytäkoristeet ja posliini -pääsiäispuput takan päällä

tee juhlakoristeet pääsiäiseksi itsellesi pöytäkoristeiksi

“Hyvää pääsiäistä!” Garland voidaan ripustaa takan eteen. Näitä on helppo tehdä itse. Tarvitset pala valkoista kangasta, maalia ja kaavainta. Kirjoita siihen hyvää pääsiäistä. Lisää tuoreita kukkia ja seppele. Voit myös leikata kirjaimet värillisestä paperista. Se on hienoa tekemistä lastesi kanssa, jotka haluavat leikata ja piirtää.

 Tyylikäs puu, jossa roikkuvat pääsiäismunat värillisestä paperista

pääsiäisen juhlakoriste, tee itsestäsi idea juhlia

Toinen yksinkertaisesti loistava idea pääsiäiskoristeisiin on tehdä puu pääsiäismunista. Voit ottaa pienen puun näköisen oksan ja koristella sen munankuorilla tai paperimunilla. On parasta tehdä nämä ‘munat’ paperista, kankaasta tai langasta. Se on helppo tehdä, vain ripustaa munat puulle langalla tai nauhalla ja lisätä kirkkaita, kirkkaita nauhoja.

 Tuo raikkautta ja tuoksua kotiisi!

posliini pääsiäispupu kevätkukat tuoreus festivaali pääsiäinen deco

Kukat ovat tietysti paras pääsiäiskoriste. Laita ne koriin tai maljakoihin kotona luodaksesi kevään tunnelman. Muuten, munankuoria voidaan käyttää myös pieninä kynttilänjaloina. Se näyttää vain kauniilta!

Hallitseva violetti väri juhlallisesti sisustetulla pöydällä – Hyvää pääsiäistä!

pöytäkoriste violetti levy juhlava pääsiäismunat värikäs valkoinen pöytäliina

Pääsiäisenä voit myös sisustaa puutarhan kauniisti ja temaattisesti. Mutta jos et halua koristella nurmikkoasi värillisillä, väärennetyillä pääsiäismunilla ja söpöillä pääsiäispupuilla, voit valmistaa yhden ja istuttaa kukkia. Niin ja hyvää pääsiäistä!

Vaihtoehdot ja ideat pääsiäisen juhlakoristeiksi – luo miellyttävä ja iloinen tunnelma kotona!

tee itse pääsiäisen juhlakoristeet  Kori täynnä kirkkaita ja kiiltäviä pääsiäismunia

pääsiäisen juhlakoriste tee itse pääsiäismunia

Posliinimunatelineet – värikkäitä, koristeltuja pääsiäismunia sisällä

juhlakoristeet pääsiäiseksi tee itsestäsi munanpidike narsissit    Hehkuva koristekynttilä värikkäiden, mielenkiintoisten pääsiäismunien muodossa

kirkkaat kynttilät värikäs aromi pääsiäismunat munanpidike alkuperäinen koristelu