Luovia puutarhaideoita ja kuvia, jotka motivoivat sinua puutarhaan

 Upeita kuvia, jotka motivoivat sinua puutarhaan keväällä

Tarvitsetko inspiraatiota puutarhanhoitoosi? Mietitkö jälleen, kannattaako puutarhassa työskennellä vai ei? Puutarhan suunnittelu on aina hyödyllistä. Yritämme motivoida sinua muutamalla idealla tai konkreettisella esimerkillä.

30 luovaa puutarhaideaa

luova puutarhaideatalo, jossa on puutarha -allas puutarhataiteen suojaus

Vaaleanpunaisia ​​ruusuja

Tuo hyvä tunnelma puutarhaan ja kotiin ihanilla vaaleanpunaisilla ruusuilla! Olet niin raikas, hellä ja viaton. Niiden väri ja herkkä ulkonäkö sopivat juuri kevääseen.

Ruusupensaat sisäänkäynnin alueella

luovia puutarhaideoita puutarha -aidan puutarhakasveja

Maaseudun yksityiskohdat

Jopa modernimmassa puutarhassa jotkin maaseudun yksityiskohdat voivat lisätä erittäin viehättävää ulkonäköä. Ne voivat tulla kasvien koristeluun tai epäviralliseen jakeluun.

Maalaistyyli on täysin mukana

luovia puutarhaideoita puutarhavajapuutarhatarvikkeita

Kauniita puutarhakasveja

luovia puutarhaideoita talo rehevä puutarhakasvi kesäpuutarhatyö

Ohut ja tyylikäs linja huonekaluissa ja kasveissa

Takorautahuonekaluissa on usein niin tyylikkäitä, kaarevia viivoja! Ne jäljittelevät usein myös kasvien koristeita. Jos sijoitat ne kauniiden kasvien lähelle, hämärtät rajat luonnon ja taiteen välillä.

Tyylikkäät puutarhakalusteet koristavat ulkoaluetta

luova puutarhaideoita talo verannalla puutarhakalusteet tuolit

Valitse klassinen ilme

Nykyaikaiset, luovat ja eksoottiset puutarhasuunnitteluideat ovat erittäin suosittuja juuri nyt. Ne tekevät puutarhastamme alkuperäisen ja mielenkiintoisen. Älä kuitenkaan unohda klassista puutarhasuunnittelua.

Katso alla olevat esimerkit! Ehkä tämä tyyli on juuri sitä, mitä voit käyttää tänä keväänä.

Reunoi polkuja upeilla pensailla tai istutusruukuilla tai kukkaruukkuilla.

Kiva virvoke keväällä voisi olla virkistys puutarhan poluilla. Tämä voidaan tehdä sijoittamalla pensaita tai suuria istutuskoneita tai kukkaruukkuja polun molemmille puolille.

Talo, jossa on klassinen puinen huvimaja ja uima -allas

luova puutarhaideoita talo puutarha -huvimaja puu

Tehokkaat ja helppohoitoiset pensaat ja kasvit

Älä kuvittele puutarhanhoitoa keväällä liian suureksi vaivaksi. On pensaita ja kasveja, jotka ovat melko helppohoitoisia ja näyttävät silti tehokkailta ja kauniilta. Valikoima ei ole kovin suuri, mutta saatat löytää niistä puutarhaan sopivan.

Moitteeton puutarhanhoito on välttämätöntä

luovia puutarhaideoita pensasuunnittelu puutarhanhoito

Jaa puutarha eri vyöhykkeisiin!

Jos teet pieniä muutoksia, voit muuttaa puutarhan ilmeen kokonaan. Tämän vuoden puutarhatyön luonne voi olla esimerkiksi vyöhykkeiden selkeämpi määrittely.

Voit rakentaa aitoja, luoda tai tasoittaa puutarhapolkuja, perustaa toisen vyöhykkeen rentoutumista ja ruokailua varten.

Suunnittele ruokailutila ulkona

luova puutarhaideoita suunnittelu kesämökin ulkoalue

Puutarharakenteiden uusi väri

Onko sinulla puinen puutarhapatio tai muu katto pihalla tai puutarhassa? Saatat pystyä virkistämään ne kauniilla maalikerroksella tai maalilla ja saamaan ne näyttämään uusilta.

Elävyyttä ja raikkaita värejä

luovia puutarhaideoita aurinkosuojakasvit huvimaja puu

Kiipeilykasvit

Kiipeilykasveja aidoilla ja julkisivuilla – eikö se olisi hyvä idea? Ehkä omistat puutarhanhoitosi tänä vuonna juuri tähän ajatukseen?

Kiipeilykasvit ovat erittäin fiksu puutarhaidea

luovia puutarhaideoita puutarhakasveja muratti seinäkonttikasveja

Koristeellinen puutarhalampi tai vesiputous?

Tee puutarhasuunnittelustasi vastustamattoman viehättävä luomalla koristeellisia puutarhajärviä, puutarhalampi ja suunnittelemalla vesiputouksia. Varaa aika nyt keväällä, jotta voit nauttia siitä kesällä.

Vesilähteet ovat erittäin virkistäviä kesällä

luova puutarhaideoita talo puutarha -allas kukkivat puutarhakasveja

Ylellinen ruokailutila

Kuinka usein olet syönyt ulkona puutarhassa viimeisen vuoden aikana? Mitä sieltä puuttuu täydellisestä ilmapiiristä? Tee pöydästä vieläkin upeampi, upeampi ja houkuttelevampi. Näin varmistat paljon enemmän romanttisia ja kauniita hetkiä rakkaidesi kanssa puutarhassa!

Upeasti sisustettu ulkoruokailuhuone

luovia puutarhaideoita ruokapöytä ja tuolit sisustusideoita puutarha

Geometriset kuviot

Geometrinen puutarhan muotoilu lisää tyyliä ja harmoniaa. Etkö halua luoda geometrisia muotoja puutarhanhoitoosi keväällä? Aloita jotain yksinkertaista ja seuraa opetusohjelmia Internetissä!

Luovia puutarhaideoita geometrisilla muodoilla

luovia puutarhaideoita puutarhakalusteiden pöytä tuolit huvimaja puu

Silloin et varmasti erehdy! Toivotamme sinulle hauskaa ja menestystä puutarhanhoidossa ja monia mukavia kesäpäiviä ulkona!

Nauttikaa tulevista kesäpäivistä!

luovia puutarhaideoita puutarhakalusteiden päivänvarjo

Koristele puutarhapolku romanttisesti kukkivilla ruukkukasveilla

luovia puutarhaideoita puutarhapolku puutarhakasvit aurinkosuoja

Pidä hauskaa kesällä 2016!

luova puutarhaideoita talo puutarha -allas vihreä keidas hyvinvointia luova puutarhaideatalo, jossa on puinen veranta ja elävä yksityisyysnäyttöluovia puutarhaideoita puutarhanhoito puunrunko puutarhakasveja luovia puutarhaideoita puutarhanhoito rentoutumiskulma suunnittelu puutarha luovia puutarhaideoita puutarhanhoito puutarhan suunnittelu vihreät kasvit luovia puutarhaideoita puutarhanhoito puutarhan suunnittelu kivillä luovia puutarhaideoita puutarhanhoito huvimaja kiipeilykasveja luovia puutarhaideoita puutarhanhoito puutarhalampi roikkuu kasveja luovia puutarhaideoita puutarhanhoitopuutarhaideoita luovat puutarhaideat puutarhanhoito puutarhapolku kivi puutarhakasvit luovia puutarhaideoita puutarhanhoitoon kodikas ulkoalue luovia puutarhaideoita puutarhanhoito kontti kasvit hedge luovia puutarhaideoita puutarhanhoito kasvit puutarhakalusteet luovia puutarhaideoita puutarhanhoito vesilähde puutarha pergola