Ideoita ruokasalien jäljittelemiseksi – kuinka tehdä huoneesta kodikkaampi

ruokasali ideoita posliini lautanen kokoelma

Tyylikkäitä ruokasaliideoita erityiseen kosketukseen

Oletko kateellinen kaikista kauniista huoneista ja kalusteista, joita näet aina uudestaan ​​kanssamme? Yritämme peittää kateutesi antamalla sinulle muutamia ruokasaliideoita, jotka kuka tahansa voi toteuttaa.

Haluaisin myös jakaa teille muutamia yksinkertaisia ​​tapoja, joilla voit helposti ja helposti saada inspiraatiota ideoistamme.

Juhlakauden lähestyessä ruokasali on mielestäni tärkein osa sitä. Toivottavasti olet samaa mieltä kanssani.

Lisää seppele kattokruunuun

ruokasaliideoita kattokruunu uusbarokkityyliin

 Täällä voit päättää täysin erilaisista vaihtoehdoista? Sekä ikivihreät kuusiseppeleet että helmiseppeleet ovat mahdollisia. Tämä on yksinkertainen tapa antaa kokonaisuudelle juhlava luonne.

Luo pysyvä taidekokoelma

ruokasali ideoita raptor kokoelma kuvia

 Värilliset levyt ei -kalliista vintage -kirjakokoelmasta ovat loistava idea. Kokeile kirjaa, jossa on lintuja, kuoria ja kasvitieteellisiä kuvituksia. Tai haluatko vintage -atlasin?

Esittele ylpeänä mummon kahvipaketti

ruokasali ideoita abstrakti seinä taide harmaa vivahteita

Kaivaa tämä hopeaastiasto ja kiillota se. Se voi toimia erinomaisesti sohvapöydän keskipisteenä.

Ripusta lautaset seinälle

ruokasaliideoita pyöreitä kiviä pyöreitä seinälevyjä

Voisit ripustaa nämä kadehdittavat kappaleet upeasti seinälle. Se toimii hyvin kaikkialla, myös ruokasalissa. Se on toinen loistava tapa luoda nopea kokoelma. Suosikkikappaleesi ovat silmiesi edessä eivätkä piilotettu mihinkään laatikkoon.

Valitse tummat sävyt

ruokasali -ideoita seinätaidelevyt

Ruokailuhuoneissa on yleensä heikkoja valoja. Harmaan sävyt luovat miellyttävän eleganssin. Tarkkaile valkoisen verhouksen ja mustan tilan verhoilun tasapainottavaa vaikutusta.

Lisää tavallinen portaikko ja järjestä kynttilät riviin

ruokasaliideoita maalaismainen pöytä karkeasta puusta

Tämän yhdistelmän vaikutus on yksinkertaisesti vertaansa vailla kaunis. Siitä aiheutuvat kustannukset ovat hyvin vaatimattomia.

Toinen elementti, joka käytännössä ei maksa paljon, on rumpumuotoinen riippuvalaisin. Voit käyttää lempimuotoasi yhdessä yksinkertaisen sarjan kanssa. Se edistää myös upeita tuloksia.

Ole erittäin antelias keskilevyn suhteen

ruokasali ideoita antiikki maljakko pöytäkoristeeksi

Katso ympärillesi, onko huoneessa tavallisesti ulkona olevia kasveja, esimerkiksi suuri kukkaruukku ja ylisuuret simpukat ovat aivan täydellisiä. Se on eräänlainen kontti, joka toimii upeasti takapihalla.

Kynttilänjalka tai kasvi nurkassa

ruokasaliideoita kattokruunu art deco

Näitkö sen? Teoreettisesti ruokasaliin on lisätty kaikki: pöytä, tuolit, matto ja silti koko asia tuntuu siltä, ​​että jotain puuttuu edelleen. Voit täyttää tämän aukon sivupöydällä tai tuolilla nurkassa, kasvilla tai kynttilänjalalla.

Etsi edullinen mutta epätavallinen pala, joka voi toimia buffetina

ruokasali ideoita valkoinen pukeutuja merellinen aihe

Pöytä, Parsons-pöytä, senkki, korkealle sijoitettu mediakaappi ovat kaikki käytettyjen tavaroiden tuotteita. Ne voidaan muuntaa kauniiksi sivupöydiksi ruokasalissa. Nämä voidaan muuttaa upeasti hiomalla ja maalaamalla.

Anna buffetille tai silkkilevylle sisäänrakennettu symmetria

ruokasaliideoita meissen posliini kultaisia ​​aksentteja

Näin saavutat tasapainoisen ilmapiirin huoneessa. Harkitse pöytälamppujen lisäämistä. Näitä voivat olla erittäin pienjännitelamput tai kynttilät molemmin puolin intiimiä valaistusta varten.

Järjestä kaappi uudella tavalla

ruokasaliideoiden esittely vaaleasta puusta

Ota kaikki pois ja laita se ruokapöydälle. Sekoita kaikki yhteen ja sovita eri kuviot telineille, kulhoille, kannuille ja teelusikoille. Valitse tähdistö, jossa voit parhaiten tulla omaksi.

Jos valitset täysin valkoisen koristeen, saavutat niin kutsutun belgialaisen tyylin

ruokasaliideoita kristallikruunu shabby chic

Lisäksi voit varustaa hyllyjen takaseinät tapetilla tai maalata ne. Tällä tavalla siellä esillä olevat arvokkaat esineet tulevat entisestään.

Yhdistä istuimet

ruokasali -ideoita alkuperäisiin kattokruunuihin, joissa on rummun varjostimet

Jos olet kutsunut paljon ihmisiä juhliin, sinulla on ongelma. Ratkaise tämä tyylillä. Tarkemmin sanottuna tarkoitan penkkiä tai tuolia isännälle ja emännälle, joten sekoita tuolit keittiöstä. Näiden yhdistäminen voi luoda upean eklektisen ilmeen. Jotta asiat eivät näytä sotkuisilta, käytä pareittain sopivia tuoleja ja ripottele ne vuodevaatteisiin. Aseta ne vierekkäin tai pöydän molempiin kulmiin.

Aseta baaritarvikkeet tyylikkäälle alustalle

ruokasali ideoita pitkä lipasto laatikoilla

Suunnittele palkki pukeutujalle

ruokasali -ideoita symmetrisiä tyylikkäiden pöytälamppujen kanssa

Riippumatta siitä, käytätkö tarjotinta vai buffetia, voit jättää juomat ja niihin liittyvät tarjoiluvälineet sen päälle. Tämä herättää ihmisten huomion ruokasalissa, vaikka et järjestäisi virallista illallista.

Löysitkö ruokailuhuoneemme ideoista hyödyllisiä ja hyödyllisiä? Haluamme toivoa niin.