Tulevan syksyn viimeisimmät sisustustrendit

Usko tai älä, syksy on aivan nurkan takana. Tiedätkö jo viimeisimmät sisustustrendit, jotka määrittävät pian sisustuksemme? Nyt on juuri oikea hetki päättää, mitä kodissasi näyttää vanhanaikaiselta tulevina kuukausina. Uudet seinävärit ovat nousussa, valkoinen ja harmaa ovat jo sopivia, uudet kankaat valloittavat sisätiloja ja luovat siellä sävyn. On syytä pitää mielessä uusimmat muotisuunnitelmat huoneiden suunnittelussa ja huonekaluissa ja harkita niitä seuraavan kerran, kun suunnittelet kotiasi.

 Mikä menee pois muodista sisustuksessa syksyllä?

tulevan syksyn mustien seinien ja tummanpunaisten nojatuolien trendit

Mitä pitää tehdä ja mitä jää jäljelle? Tämä on suuri kysymys, johon haluamme antaa selkeitä vastauksia. Artikkelisarjassa näytämme sinulle modernin talon suunnittelun uusimmat suuntaukset. Tämänpäiväisessä postauksessa esittelemme ensin vanhat muodin trendit, jotka poistuvat ehdottomasti tulevana syksynä. Mutta älä ota näitä taipumuksia absoluuttisena normina.

Myös seuraavalla kaudella voit pitää kotona mitä pidät ja mitä pidät erityisesti. Kun sisustat omia neljää seinääsi, älä välttämättä ajattele uusimpia trendejä ja talon suunnittelun huipputyyliä. Ei kuitenkaan olisi huono idea tehdä tiettyjä muutoksia kotiisi muuttuvien vuodenaikojen mukaan. Joten, kuten luvattiin, aloitetaan ensin niistä asioista, jotka ovat menossa pois muodista.

Valkoisesti suunnitellut huoneet poistuvat pian käytöstä!

Kaikki valkoiset sisätilat olivat huippuluokkaa vuosia – valkoiset keittiöt, valkoiset makuuhuoneet ja kaikki valkoinen kylpyhuoneessa! Valkoinen väri oli hallitseva kaikkialla! Nyt on muutoksen aika. Sisustussuunnittelijat ja asunnon omistajat kaipaavat enemmän värejä. Ja tämä pyrkimys määrää sisätilojen viimeisimmän trendin – sen on oltava värikästä, kirkkaita värisävyjä halutaan syksyllä! Mikä onni! Olemme lopulta siirtymässä pois valkoisesta ja harmaasta. Sen sijaan ihmiset omaksuvat lämpimät, kylläiset värit, kuten ruskeat, mustat, vihreät ja punaiset. Seuraavat valokuvaesimerkit voivat toimia inspiraation lähteenä, kun otat uusia värejä neljään seinään ja lisäät värillisiä aksentteja siellä täällä!

Trendi pois valkoisesta ja harmaasta värikkääseen sisustukseen

trendit tulevan syksyn värillisen seinän suunnittelussa tummanvihreä olohuoneessa

Tästä syksystä lähtien marmoria näkyy yhä vähemmän sisätiloissa

Kyllä, marmori on ajaton! Sen aivan ylellistä ulkoasua on vaikea kuvitella ilman sisustusta. Katso nyt marmoriset työtasot keittiössä! Sinulla ei varmasti ole halkeamia tai naarmuja, eikö? Kyllä, tämä klassinen materiaali pyöristää huoneen suunnittelun ja parantaa sitä. Syksystä lähtien marmori näkyy sisätiloissa yhä harvemmin. Voit tietysti pitää tyylikkään marmorivalaisimesi pöydällä sängyn yläpuolella. Mutta viimeisin suuntaus on rajoittaa marmorin käyttöä kotona. Valitse sen sijaan luonnonmateriaalit, kuten puu, savi ja metalli, joissa on kuluneet pinnat.

 Marmori on ajaton, mutta valitettavasti se ei ole enää trendi tänä syksynä

tulevan syksyn puiset työtasot ja valkoiset keittiökaapit

Kuparihuoneen lisävarusteet ovat poissa!

Paras marmorin, ruusukullan ja kuparin aika näyttää olevan syksyllä lopullisesti ohi! Älä kuitenkaan panikoi: maalaistyyliset aidot kupariliittimet ja kuparialtaat pysyvät aina ajan tasalla ja tyylikkäinä. Vain niiden liian kiiltävät, ilmeisesti väärennetyt aksentit, jotka ovat tulvanneet markkinoille viime vuosina, alkavat näyttää vanhentuneilta tänä syksynä. Sen sijaan suuntaus on nyt kohti klassista messinkiä.

 Pysy kaukana kuparilisistä!

tulevan syksyn trendit valitse modernit lisävarusteet

Täydellinen huonekalusetti? Minkä vuoksi? Tämä on nyt vanhanaikaista!

Kauniit huonekalusarjat houkuttelevat usein silmää, koska ne näkyvät useimmissa taloissa. Mutta nyt uusi sisustustrendi on nousussa. Koko huonekalusarjan ostamisen sijaan voit ostaa tyylikkäitä huonekaluja yksitellen ja yhdistää ne luomaan ainutlaatuisen ilmeen. Ymmärrettävästi yksittäisten kappaleiden ei välttämättä tarvitse näyttää modernilta. Vintage- tai nuhjuiset tyylikkäät huonekalut ovat edelleen erittäin suosittuja. Täällä jokainen onnistunut huonesuunnittelu on kuitenkin sinun tehtäväsi. Tämä tarkoittaa sitä, että ajattele luovasti ja yhdistä taitavasti eri tyylisiä huonekaluja. Tämä eklektinen ilme tulee olemaan raivoa tänä syksynä!

Koko huonekalusarjan ostamisen sijaan voit nyt suosia yksittäisiä huonekaluja

tulevan syksyn värillisen olohuoneen trendit eklektiseen tyyliin

Yksiväriset ja tylsän näköiset liinavaatteet on pois päältä!

Jos haluat pysyä viimeisimpien sisustustrendien mukana, sinun on tänä syksynä tehtävä suuria tai pieniä muutoksia makuuhuoneeseesi toiveistasi ja budjetistasi riippuen. Sinun ei ehkä tarvitse uudistaa koko sisustusta, mutta ainakin voit saada uudet vuodevaatteet. Kodinsuunnittelun asiantuntijat väittävät, että vietämme noin kolmanneksen elämästämme sängyssä, joten tarvitsemme mukavat ja kauniit vuodevaatteet. Vuodevaatteet eivät missään tapauksessa saa olla täysin valkoisia! Mutta päinvastoin! Seuraavien kuukausien aikana voit luottaa kirkkaisiin vuodevaatteisiin, jotka säteilevät lämpöä. Päiväpeitteen tulee olla täydellisessä värin harmoniassa muiden huonetarvikkeiden kanssa ja maustaa visuaalisesti koko makuuhuoneen. Näin saavutat huippuluokan ulkoasun omassa henkilökohtaisessa tilassasi.

Valkoinen vuodevaatteet on tylsää! Nyt kauniit, houkuttelevissa väreissä olevat vuodevaatteet ovat erittäin suosittuja!

tulevan syksyn trendit kauniita ideoita makuuhuoneen värillisiin vuodevaatteisiin

Vuodevaatteet kauniissa väreissä ja kuvioissa ovat ehdottomasti IN syksystä!

tulevan syksyn trendit kauniit vuodevaatteet, joissa on raikas kuvio lämpimissä väreissä

Nyt tiedät, mikä poistuu 100% muodista syksyllä. Tee tiettyjä muutoksia sisustukseen niin, että se on jälleen kärjessä!

Toimittajat toivovat, että nautit huoneesi uudistamisesta!

Aseta trendit tulevalle syksylle eklektisesti

tulevan syksyn trendit vaaleanruskeat ruokasalissa ja mustat riippuvalaisimet

tulevan syksyn trendit mielenkiintoisia malleja

trendejä tuleville syksyn huonekaluille eri väreissä

tulevan syksyn mustan ruokapöydän ja valoisan keittiösaaren trendit

tulevan syksyn mustan seinän ja violettien vuodevaatteiden trendit

tulevan syksyn terrakottalattian trendit

trendit tulevan syksyn olohuoneideoille

trendit tulevan syksyn olohuoneeseen, jossa on vihreät seinät

tulevan syksyn trendit kauniita huonekaluja makuuhuoneessa

Tulevan syksyn trendit tuovat huoneeseen lämpöä ja mukavuutta


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80