Angelina Jolie – Hollywood -tähti puhuu selvää kieltä!

Hollywoodin unelmaparin Angelina Jolien ja Brad Pittin vaaleanpunaiset päivät ovat ohi. Tunnetun Duo Brandelinan entiset kumppanit kulkevat nyt omia teitään. Jokaisen täytyi selviytyä vaikeasta ajasta eron jälkeen omalla, hyvin henkilökohtaisella tavallaan. Yksinhuoltajaäiti Angelina keskittyy tällä hetkellä enemmän lapsiinsa kuin elokuvauraansa. Komplikaatioista ja vaikeuksista huolimatta hän yrittää kuitenkin ajatella positiivisesti ja katsoa toivottavasti tulevaisuuteen. Tunnettu näyttelijä ja ohjaaja haluaa myös suojata nykyisen perhe-elämänsä medialta. Siksi hän antaa harvoin haastatteluja, ja hänen raporttinsa kameran edessä ovat aina hyvin emotionaalisia, mutta fanit arvostavat sitä. Hän oli Entertainment Today -studiossa toissapäivänä ja teki jonkinlaisen henkilökohtaisen tunnustuksen. Angelina Jolie puhkesi melkein itkuun. Tässä haastattelussa haluamme tarkastella hänen yksityiselämäänsä tässä viestissä.

 Elokuvatähti yrittää nyt nauraa, rakastaa ja elää ilman stressiä.

Angelina Jolie Hollywood -tähti nauraa, mutta on vakavassa elämänkriisissä

  • Angelina Jolie kävi pitkän ja katkeran avioerosodan exänsä kanssa

Syyskuussa 2016 julkistettu uutinen valtaparin yllättävästä erottamisesta muutti kahden elokuvatähden elämän ja teki loputtomasti otsikoita tiedotusvälineissä. Nämä olivat enimmäkseen negatiivisia, esimerkiksi Brad Pittin kanssa puhuttiin asioista, aggressiosta ja alkoholiongelmista.

Hänen sanottiin olevan myös huumeiden käyttäjä. Tuolloin Angelina Jolie yritti syyttää exäänsä perhe -elämän kaatumisesta. Hän ei saanut nähdä lapsia jonkin aikaa, ja hänen piti päästä eroon alkoholiriippuvuudestaan. Hän oli yhä ohuempi ja ohuempi ja näytti melko uupuneelta esiintyessään julkisesti. Ruusujen sota jatkui ja näytti haluavan päättyä. Sitten tuli optimistisia lausuntoja, että he ovat aina perhe. Kukaan ei halunnut hyväksyä sitä tosiasiaa, että tämä aika kuuluu menneisyyteen.

Angelina Jolie ja Brad Pitt tapasivat vuonna 2005 kuvatessaan elokuvaa ”Mr. & Rouva Smith ”rakastunut toisiinsa.

Angelina Jolie Brad Pitt erosi syyskuussa 2016

 Mutta he menivät naimisiin vasta vuonna 2014 viinitilallaan Ranskassa.

Angelina Jolie Brad Pitt on ollut pari vuodesta 2005 vuoteen 2016

  • Angelina Jolie kiteyttää elämänsä kyyneliin

Kaksi ja puoli vuotta hajoamisen jälkeen näyttelijän on vaikea olla sinkku. Hän etsii jatkuvasti tasapainoa kodin ja työn välillä ja haluaa löytää enemmän aikaa itselleen. Huolimatta terveysongelmistaan ​​ja valtavasta stressistä Angelina Jolie ei halua elää hiljaisuudessa, vaan auttaa muita naisia, joilla on tällaisia ​​ongelmia. Siksi hän puhuu asiasta avoimesti median edessä.

 Vuosia sitten he olivat Hollywoodin unelmapari.

Angelina Jolie Brad Pitt unelmapari Hollywoodissa

Angelina Jolie haluaa löytää sisäisen tasapainonsa uudelleen ja elää ilman stressiä.

Angelina Jolie etsii sisäistä tasapainoa, elämää ilman stressiä

Tunnettu näyttelijä haluaa myös, että hänen 6 lastaan ​​kasvavat onnellisina ja heillä on myönteiset näkymät. Hän toivoo, että he löytävät elämälle tarkoituksen, jokainen lapsi itselleen. Tosiasia on, että se on muuttunut paljon sen jälkeen, itse asiassa myönteisesti. Hän voi nyt ymmärtää, että kaikki ovat hänen puolellaan. Ehkä siksi hän yrittää löytää syyllisyyden itsessään. Toivottavasti hän löytää pian sisäisen tasapainon ja kaikki positiivinen ajattelu palaa. Koska Angelina tarvitsee jälleen rakkautta ja hellyyttä päästäkseen pois elämänkriisistä.

Kyllä elämä jatkuu!

Hymy palaa hänen kasvoilleen.

Angelina Jolie hymyili kasvoillaan

Tällä hetkellä hän viettää paljon aikaa kuuden lapsensa kanssa.

Angelina Jolie viettää paljon aikaa kuuden lapsensa kanssa