Blake Lively ja Ryan Reynolds ovat tulleet vanhemmiksi kolmannen kerran!

Tähtien ja kuninkaallisten maailmasta on aina mielenkiintoisia uutisia. Mutta viime päivinä meillä on ollut paljon sokerisia uutisia. Suurimmat yhdysvaltalaiset tiedotusvälineet, kuten People ja US Weekly, raportoivat esimerkiksi, että kaunis ruskeaverikkö Anne Hathaway odottaa toista lastaan ​​ja vietti siksi suuren vauvan suihkun ystäviensä kanssa New Yorkissa. Päivät ovat vieläkin mielenkiintoisempia Hollywood -tähdille Blake Livelylle ja Ryan Reynoldsille. Vauvasi numero kolme on täällä! Molemmat ovat tulleet vanhemmiksi kolmannen kerran. Kanadalainen näyttelijä jakoi koskettavan valokuvan Twitterissä.

 Oletko nähnyt hienomman perhekuvan??

Blake Lively ja Ryan Reynolds ensimmäinen valokuva vauvasta numero kolme kävellessään metsässä Kanadassa

  • Blake Lively ja Ryan Reynolds ottivat ensimmäisen kuvan vauvasta numero kolme

Ensimmäinen kuva vastasyntyneestä vauvasta näyttää onnelliset vanhemmat metsäretkellä Kanadassa. Ryan Reynolds hyväilee vaimonsa päätä hellästi, heidän keskinäinen onnensa on kirjoitettu heidän kasvoilleen. Tämä pieni ele kertoo hänen suuresta rakkaudestaan.

Blake Lively ja Ryan Reynolds pitävät rakkaudella sylissään vastasyntynyttä tytärtään, jonka kasvot on peitetty hymiöllä. Vauvan nimi ei ole vielä tiedossa. Kuvan alle ylpeä isä kirjoittaa: ”Rakastan eKr. Haluan, että tyttäreni kokevat saman luonnollisen leikkipaikan, jolla kasvoin. ” Eaa. tarkoittaa Kanadan Brittiläisen Kolumbian maakuntaa. Ryan Reynolds syntyi siellä Vancouverin kaupungissa 42 vuotta sitten. Tällä kuvalla Kanadan syksyisestä metsästä hän kehottaa myös mahdollisimman monia ihmisiä osallistumaan Kanadan tuleviin vaaleihin 21. lokakuuta ja äänestämään ehdokkaitaan uuteen ilmansuojelupolitiikkaan..

 Suuri rakkaus, suuri perheonni! Blake Lively ja Ryan Reynolds ovat onnellisia kolmesta lapsestaan!

Blake Lively ja Ryan Reynolds kolme tytärtä ylpeänä viidestä vauvasta numero kolme ovat saapuneet

  • Blake Livelyllä ja Ryan Reynoldsilla on nyt suuri perhe

Ryan Reynolds oli naimisissa viehättävän Hollywood -blondin Scarlett Johanssonin kanssa kaksi vuotta vuosina 2008–2001. Pian eron jälkeen hän tapasi suuren rakkautensa Blake Livelyn kuvaamalla Green Lantern -elokuvaa. Molemmilla tähdillä oli suhde vain 6 kuukautta ja he tiesivät jo, että he yksinkertaisesti kuuluvat yhteen. Blake ja Ryan menivät naimisiin syyskuussa 2012. Vuonna 2014 heidän ensimmäinen tyttärensä James syntyi. Kaksi vuotta myöhemmin toinen tytär, pieni Inez, sinetöi perheensä onnellisuuden. Nyt niitä on viisi.

Molemmat tähdet näyttävät häikäiseviltä kaikissa julkisissa esiintymisissä.

Blake Lively ja Ryan Reynoldsin vauva numero kolme näyttävät häikäiseviltä julkisuudessa

Blake Lively ja Ryan Reynolds rakastavat osoittaa syvimmät rakkauden tunteensa julkisesti. Esimerkiksi kun Ryan paljasti tähtensä Walk of Fameen vuonna 2016, hän tunnusti Blaken kauniisti rakkaudesta. “Teet kaiken paremmaksi, ehdottomasti kaiken elämässäni. Teit minusta unelmieni isän, kun luulin olevani sopiva vain hassulle setälle “.

 Molemmat Hollywood -tähdet kahden tyttärensä kanssa Wals of Fame 2016 -tapahtumassa.

Blake Lively ja Ryan Reynolds Walk of Famella kahden tyttärensä kanssa vuonna 2016

Blake Lively oli hyvin varovainen Instagramissa ja Co: ssa viime aikoihin asti, eikä kukaan tiennyt kolmannesta raskaudestaan. Mutta Pokemon: Detective Pikachun ensi -illassa molemmat tähdet esiintyivät suuresti ja ilmoittivat virallisesti odottavansa kolmatta lasta. Blake pukeutui sitten ihastuttavaan keltaiseen mekkoon, jonka alla voit selvästi nähdä hänen vauvansa. Vauvan numero kolme sanotaan syntyneen kesän lopussa, mutta yleisö saa vasta nyt tietää siitä.

Blake pukeutui tähän kauniiseen keltaiseen mekkoon Pokemon: Detective Pikachun ensi -illassa.

Blake Lively ja Ryan Reynolds Pokemon -elokuvan ensi -illassa toukokuussa 2019

  • Blake Lively jakaa nyt yllättäen yksityiskohtia alkuperäisestä vauvasarjasta

Kolmannen vauvan syntymän jälkeen Blake Lively on hyvin avoin ja paljastaa faneilleen, mitkä vauvan perusvarusteet ovat hänelle. Klassisten must have -tuotteiden, kuten lastenrattaiden, vaippapussien ja vauvanpuhelimien, lisäksi äidit voivat löytää Amazonista laajan valikoiman tuotteita, jotka helpottavat vauvan hoitoa ensimmäisten viikkojen aikana. Näitä ovat imutee, silikoniton ja parabeeniton deodorantti, proteiinipatukat ja paljon muuta. Blake Lively myöntää saaneensa paljon apua vanhemmiltaan ensimmäisen lapsen kanssa. Hän arvostaa tukea, minkä vuoksi hän haluaa nyt auttaa muita naisia ​​hyvillä vinkeillä. Kaikille odottaville äideille hän kirjoittaa: ”Ymmärrän, kuinka ylivoimaista on olla uusi vanhempi. He eivät kerro sinulle, että se ei koskaan vähene, mutta opin jokaisen lapsen kanssa enemmän. ” Kiitos paljon, rakas Blake Lively!

Onni on kirjoitettu molempien tähtien kasvoille.

Blake Lively ja Ryan Reynolds Pokemon Mayn elokuvan ensi -illassa

 Blake Livelyn vauvakuppi näkyy keltaisen mekon alla.

Blake Lively ja Ryan Reynolds Pokemon toukokuussa 2019

Rakkautesi jatkuu ……….

Blake Lively ja Ryan Reynolds julkisesti esiintyvät rakkaustarinaansa