Chris Pratt ja Katherine Schwarzenegger ovat kihloissa!

Chris Pratt ja Katherine Schwarzenegger ovat kihloissa! 39-vuotias Guardians of the Galaxy -näyttelijä julkaisi iloisen uutisen Instagramiin myöhään sunnuntaina 13. tammikuuta.

“Rakas Katherine, niin iloinen, että vastasit kyllä!” Kuvassa Katherine Schwarzenegger halaa näyttelijää. Hänen timanttisormus hohtaa hänen vasemmassa kädessään. Chris kirjoitti myös Instagramissa: ”Olen innoissani naimisiin kanssasi. Ylpeä elää rohkeasti kanssasi uskossa. Nyt sitä mennään! ”Hän lisäsi hymiöitä, jotka ilmaisivat hänen onnensa ja syvät tunteensa Katherinea kohtaan.

 Vain kahdessa tunnissa kuva keräsi Instagramissa yli 23 000 tykkäystä.

Chris Pratt ja Katherine Schwarzenegger kihlasivat 13. tammikuuta

Uutinen tulee vain päivää myöhemmin sen jälkeen, kun Pratt auttoi uutta rakkauttaan Katherine Schwarzeneggeria muuttamaan. Hän dokumentoi sen äskettäin sosiaalisessa mediassa. Chris Pratt on rooliensa ansiosta suurissa lipputuloksissa, kuten “Wanted” (2008), “Bride Wars-Beste Feindinnen” (2009), “lähes naimisissa” (alkuperäinen nimi “Five-Years Engagement, 2012)”, “Jurassic World” “(2015) ja” Avengers: Infinity (2018) “tuli tunnetuksi.

29-vuotias Katherine Schwarzenegger on tehnyt mainetta kirjailijana. Hän on julkaissut jo kolme kirjaa. Hän on myös kuuluisan amerikkalaisen julkkisparin Arnold Schwarzeneggerin ja Maria Shriverin vanhin tytär.

Chris Pratt ja Katherine Schwarzenegger menivät kihloihin!

Chris Pratt ja Katherine Schwarzenegger kihloivat 13. tammikuuta 2019

Chris ja Katherine kuvattiin ensimmäisen kerran yhdessä paparazzien kanssa viime kesänä, kun he olivat piknikillä Santa Barbarassa. Siitä lähtien he ovat olleet suhteessa ja nauhoitettu yhdessä monissa Los Angelesin tapahtumissa. Joissakin valokuvissa on myös Prattin pikkupoika Jack ensimmäisestä avioliitostaan. Kihlaus ei ole yllätys näyttelijän faneille, mutta se tulee vain muutaman kuukauden kuluttua hänen virallisesta avioerostaan ​​Anna Fariksesta. He erosivat elokuussa 2017 ja erosivat sitten vuonna 2018. Siitä huolimatta molemmat näyttelijät ovat pysyneet hyvinä ystävinä. Chris ja Katherine juhlivat halloweenia entisen vaimonsa ja uuden kumppaninsa Michael Barrettin kanssa.

 Chris ja Katherine ovat olleet yhdessä viime kesän jälkeen.

Chris Pratt Katherine Schwarzenegger on ollut unelmapari kesästä 2018 lähtien

Nyt kihloissa oleva pari ottaa tärkeän askeleen kohti yhteistä tulevaisuuttaan. Molemmat saavat lämpimät onnittelut joka tunti kuuluisilta ystäviltään Instagramissa, mukaan lukien Gwyneth Paltrow, Tom Holland, Jason Momoa, Bryce Dallas Howard, Olivia Munn, Rosario Dawson ja veli Patrick Schwarzenegger. Lista jatkuu. Eniten huomiota sai kuitenkin Prattin entinen vaimo Anna Faris. Hän kirjoitti: ”Olen niin onnellinen teidän molempien puolesta !! Onnittelut! “

Onnittelemme juuri kihloissa ollutta paria!

Chris Pratt Katherine Schwarzenegger juuri kihloissa oleva unelmapari Onnittelut

Haluamme onnitella Chris Prattia ja Katherine Schwarzeneggeria heidän sitoutumisestaan ​​ja odotamme lisää hyviä uutisia molemmilta!

Chris Pratt ja Katherine Schwarzenegger ovat todellinen unelmapari!

Chris Pratt Katherine Schwarzenegger on ollut unelmapari kesästä lähtien