Rihanna on joutunut ristiriitaan oman isänsä kanssa

Musiikkikuvake Rihanna tunnetaan maailmanlaajuisesti. Hän on vasta 30 -vuotias (syntynyt 20. helmikuuta 1988), mutta voi jo katsoa taaksepäin jyrkkää uraa poplaulajana ja näyttelijänä. Hän on myynyt tähän mennessä yli 250 miljoonaa levyä ja saanut musiikistaan ​​jo yhdeksän Grammy -palkintoa. Mutta kuten usein tapahtuu, menestys lavalla sisältää väitteitä ja skandaaleja. Yhdysvaltain lehdistön raporttien mukaan Rihanna on nyt joutunut syvään konfliktiin oman isänsä kanssa. Paljastamme hetken kuluttua mistä on kyse.

Vahva ylellisyyspurkki ei vahingoita kuuluisaa poplaulajaa.

Rihanna, voimakas tuhlaajapurkki, ei tee poplaulajalle haittaa

  • Rihanna haastaa isänsä oikeuteen

Laulaja haastaa oikeuteen oman isänsä tavaramerkkinsä “Fenty” käyttämisestä, vaikka hänen sukunimensä on sama. Hänen oikea nimensä on Robyn Rihanna Fenty ja isänsä nimi Ronald Fenty. Siitä huolimatta laulaja haastaa hänet oikeuteen “Fenty” -merkin käytöstä, jota hän kutsuu tavaramerkiksi The Blastin mukaan.

Hän on kosmetiikkayhtiö Fenty Beautyin perustaja. Rihanna syyttää isäänsä siitä, että hän on esittänyt itseään vääränä agenttina. Hänen kerrotaan myös yrittäneen siirtää rahaa tilien välillä ja siirtää miljoonia dollareita väärennettyihin konsertteihin heidän puolestaan. Joten oikeusjuttu.

 “Fenty Beauty” on poplaulajan tavaramerkki.

Rihanna Fenty Beauty hänen kosmetiikkamerkkinsä tavaramerkkinsä

  • Rihannan ja hänen isänsä välinen konflikti kiristyy

Oikeudenkäynnin mukaan Rihanna sanoi, että hänen isänsä Ronald Fenty perusti Fenty Entertainment -nimisen yrityksen, jonka hän väittää hyötyvän epäoikeudenmukaisesti Fenty Beauty -tuotemerkkinsä rakentamasta maineesta. Tästä syystä hän haastaa nyt oikeuteen Fenty Entertainmentin, hänen isänsä ja Fenty Entertainmentin perustajan, miehen nimeltä Moses Perkins..

Hän sanoi myös, että hänen isänsä esiintyi Fenty Entertainmentin johtajana ja yritti järjestää 15 luvatonta esitystä Latinalaisessa Amerikassa 15 miljoonalla dollarilla sekä kaksi konserttia Los Angelesissa ja Las Vegasissa 400 000 dollarilla..

Rihannan ja hänen isänsä välinen konflikti uhkaa kärjistyä.

Rihanna ristiriidassa oman isänsä kanssa

Oikeudenkäynti vaatii oikeudenkäyntiä pakottaakseen Ronald Fentyn lopettamaan Fenty -nimen käytön ja korvaamaan Rihannalle jo aiheutuneet vahingot. Tuomioistuimen on määritettävä määrä.

Rihannalla oli aina monimutkaiset suhteet isäänsä. Vuonna 2009 hän puhui siitä avoimesti ABC: n Good Morning America -lehdelle. Tuolloin hän sanoi, että hän löi äitiään. Hän on nähnyt tämän perheväkivallan omassa kodissaan ja taistelee nyt sitä vastaan. Hän ei halua mennä ulos isänsä kaltaisen miehen kanssa. Tällaisen henkilön kanssa ei ole kyse päivämäärästä, musiikkikuvake sanoo.

Rihannan “Fenty Beauty” -kosmetiikkamarle on erittäin suosittu ja erittäin kysytty.

Rihannan Fenty Beauty -kosmetiikkamerkki on erittäin suosittu ja erittäin kysytty

Laulaja on aina provosoiva, luova, trendikäs ja muodikas.

Rihanna on aina provosoiva, luova, trendikäs ja muodikas