Sharon Stone ja hänen pitkäaikainen kamppailunsa takaisin elämään

Kuinka nopeasti aika onkaan! Tunnettu Hollywood-blondi Sharon Stone täyttää 61 vuotta 10. maaliskuuta. Vaikea uskoa, mutta se on fakta. Näyttelijä ei ole hämmentynyt iästään, koska hän on iloinen siitä, että hän on saavuttanut sen. “Basic Instinct” tähti kesti vuosia, ennen kuin se heräsi henkiin syyskuussa 2001 tapahtuneen hengenvaarallisen aivohalvauksen jälkeen. Hän on onnellinen siitä, että hänen elämänsä pahin aika on ohi. Hän puhuu siitä nyt rohkeasti ja katsoo tulevaisuuteen optimistisesti.

 Vuosista ja vaikeista elämäntilanteista huolimatta Sharon Stone näyttää edelleen täydelliseltä.

Sharon Stone täydellinen ulkonäkö iästä huolimatta

 Kaipasimme häntä näytöltä vuosia, nyt hän on palannut.

Sharon Stone tunnettu Hollywood -näyttelijä takaisin näytölle

  • Sharon Stone puhuu nyt pitkittyneestä selviytymistaistelustaan

Kaksi vuotta sitten Sharon Stone kertoi koskettavasta ja järkyttävästä pahimmasta kokemuksestaan ​​brittiläisessä televisio- ja radio -keskusteluohjelmassa “Radio Times”. Tässä henkilökohtaisessa tunnustuksessa hän kertoi kuinka hänen koko elämänsä on yhtäkkiä muuttunut. Hänellä oli vain viisi prosenttia mahdollisuuksia selviytyä, ja kiitos Jumalalle, käytti sitä pysyäkseen hengissä. Kirjaimellisesti hänen pitäisi taistella tiensä takaisin elämään. Aivohalvauksen jälkeen näyttelijän oli opittava kirjoittamaan, lukemaan, puhumaan ja kävelemään uudelleen. “Pahin osa oli änkytys”, hän sanoi haastattelussa. ”Vasen silmäni oli sokea, vasen korva oli kuuro. Kesti vuosia saadakseni vasemman jalan tunteen takaisin ”, Sharon Stone muistelee pitkää toipumisprosessia.

Taistelu selviytymisestä ja näyttelijän toipumisesta kesti monta vuotta.

Sharon Stone taisteli pitkään selviytymisestä ja toipumisesta aivohalvauksesta

  • Sharon Stonin elokuva -ura jatkuu.

Tunnettu Hollywood-tähti on voittanut taistelun vakavaa aivohalvausta ja sen seurauksia vastaan ​​ja yrittää nyt antaa elokuvauralleen uuden alun. Hänen roolinsa hittielokuvassa “Basic Instinct” (1992) teki hänestä maailmankuulun. Sitten hän näytteli Robert de Niron gangsterimorsianta elokuvassa “Casino” (1995) vuonna 1996 ja oli ehdolla Oscar -palkinnolle johtavasta näyttelijästä. Sharon Stone on nyt palannut elokuvateollisuudessa hahmonäyttelijänä minisarjassa “Mosaic”. Hän palaa myös askel askeleelta töihin, mutta ei ota päärooleja mieluummin vierasrooleissa elokuvissa. Blondi sanoo, että ilman häntä elokuvateollisuus on muuttunut valtavasti viime vuosina. Nyt siellä on paljon digitalisaatiota, itse asiassa kuten kaikilla elämänaloilla.

 “Kaikki tapahtui ilman minua”, sanoo Sharon Stone elokuvateollisuuden nopeasta kehityksestä.

Sharon Stone on tunnettu näyttelijä elokuvateollisuudessa

Näyttelijän henkilökohtaisessa elämässä on myös tiettyjä muutoksia. Nyt hän hoitaa kolmea adoptiopoikaansa Roania (18 v.), Lairdia (13 v.) Ja Quinnia (12 v.). Hän haluaa kasvattaa heidät kunnioittaviksi ihmisiksi. Kotona hän puhuu avoimesti pojille aikamme ongelmista. Hän haluaa vain varata aikaa pojilleen. Ei ole ollenkaan helppoa olla kolmen pojan yksinhuoltajaäiti.

Hittielokuva “Basic Instinct” teki heistä maailmankuuluja.

Sharon Stone hittielokuvassa

Sharon Stone taistelee päättäväisesti myös naisiin ja tyttöihin kohdistuvaa seksuaalista väkivaltaa vastaan. Hän uskoo, että naiset eivät saa antaa manipuloida itseään töissä tai kotona. Hän kannattaa kunnioittavaa käyttäytymistä, koska päinvastaisella voi olla vakavia seurauksia.

 Onnea, Sharon Stone!

Sharon Stone täyttää 61 vuotta maaliskuussa 2019