BMW i8 sähköauto – uusi urheiluauto ja sen vaikutus muotoiluun

bmw sähköauto i8 hybridi urheiluauto valkoinen

BMW i8 sähköauto – tulevaisuuden auto

Käsittelemme nyt markkinoilla olevaa täysin uutta urheiluautomallia. Että Malli i8 yhdistää kilpailijoiden käyttämän erittäin kevyen rakenteen ja erittäin vaikuttavan polttoainetehokkuuden. BMW -suunnittelijan mukaan tällä mallilla ei ole esi -isiä.

Mahdollisuutta tai ylellisyyttä voidaan kutsua mahdollisuudeksi rakentaa tällainen auto. Käytetään uusimpia materiaaleja. Kehität uusia mittasuhteita. Lopputuloksena on sanoinkuvaamattoman viehättävä aerodynaaminen siluetti. Sille on ominaista erottuvat saksilevyt ja luonteenpiirteet.

BMW: n uusi hybridi -urheiluauto ja sen vaikutus muotoiluun

bmw sähköauto i8 design hybridi urheiluauto

Autofanit teidän keskuudessanne voivat varmasti jatkaa kirjoittamista ja lukemista tästä aiheesta. Mutta palataanpa vaatteiden ja sisätilojen suunnitteluun. Koska tällaiset teokset inspiroivat uutisia myös muilla aloilla. Tämä on todistettu.

Inspiraatiota automaailmasta

bmw sähköauto i8 design tulevaisuuden urheiluauto

Ylellisyyttä ja mukavuutta

bmw sähköauto i8 design urheiluauto nahkaverhoilu

Sisustus autoilla kotona

Automallit ovat loistava aihe miestiloille. Tämä koskee lastenhuoneen suunnittelua sekä vanhempien poikien yhden hengen huoneistoja. Aloitetaan värillisellä versiolla! Kukapa ei haluaisi asua tällaisessa huoneistossa, jossa hallitsevat aerodynaamiset muodot ja metallivärit?

Kuvittele esimerkiksi tällaisia ​​huonekaluja neutraalia pastelliväristä taustaa vasten?

Sähköinen urheiluauto

bmw sähköauto i8 hybridi urheiluauto musta

Autokuvia voitaisiin myös käyttää upeasti sisustuksessa. Varsinkin olohuoneessa voit ripustaa niin suuren valokuvan seinälle. Lisävarusteet, kuten pussit, mutta myös kahvikupit ja kellot voivat muodon ja luonteensa myötä edistää tämän auton kuvan siirtymistä sisustussuunnitteluun.

Louis Vuittonin suunnittelijalaukut

bmw sähköauton i8 design -suunnittelija muoti Louis Vuitton -laukut

Yllä olevassa kuvassa näet Louis Vuittonin matkalaukkujen mallin. Tämä auton malli inspiroi häntä luomaan nämä matkalaukut. Aivan maskuliininen ja erittäin moderni, ne sopivat täydellisesti tämän auton takaistuimelle.

Muoti ja tekniikka kulkevat käsi kädessä

bmw sähköauton i8 suunnittelija muoti Louis Vuitton -laukut

 Sopii täydellisesti takaistuimelle

bmw sähköauto i8 suunnittelija muoti louis vuitton laukut takaistuimella

 Ulkona ja tyylillä

bmw sähköauton i8 urheiluauton suunnittelijalaukut

Ne tulevat eri muodoissa. Ne sopivat erinomaisesti menestyvälle liikemiehelle, joka ei ole menettänyt rakkauttaan tyypillisiin miesharrastuksiin.

AutoBild testasi BMW i8 -sähköauton