Kymmenen tapaa edistää luovuuttasi

 yksinäisyys kotona kodikas tunnelma kynttilät

Yksinäisyys kotona

Onko sinulla viime aikoina tunne, että olet tehnyt paljon sisustuksesi eteen, mutta et ole päässyt eteenpäin? Joskus tällaisissa tilanteissa sinun on vain pysähdyttävä äläkä työskentele niin kovasti. Pienentämällä panoksia voit usein vapauttaa henkistä ja fyysistä tilaa ja tehdä päivistäsi tuottavampia ja stressittömiä.

Kun elämäsi on täynnä tavaraa ja tapahtumia ja tehtäviä on liikaa, jossakin vaiheessa päädyt siihen pisteeseen, jossa sinua hukuttaa luovuus, Rauhallisuus ja heijastus “syö”.

Katsotaan yhdessä 10 tapaa selviytyä tästä pienestä kriisistä yhdessä?

Edistä luovuuttasi ajattelemalla

kannustaa luovuutta ajattelematta liikaa kirja

  1. Ajattele vähemmän

Kun mielessäsi on miljoona asiaa, on käytännössä mahdotonta keskittyä vain yhteen. Harjoittele hetken ajattelua ja keskittymistä tiettyihin vuorokauden aikoihin. Sinun tulisi käyttää rutiiniasi, joka sinulla on jo (kuten teen keittämistä) muistuttaaksesi itsesi tällaisesta harkintakäytännöstä. Hyvä uutinen on, että et tarvitse erityisiä laitteita tai taitoja mindfulnessin harjoittamiseen.

Keskity vain hengitykseesi ja katso omia ajatuksiasi jäämättä kiinni johonkin tiettyyn.

Keskity

radio-luovuuden-kirjoja-koristelu-kuva

  1. Ota vähemmän kuvia

Kun otat aivan liikaa kuvia digitaalikamerallasi, on vaikea välttää monien pahempien kuvien esiintymistä. Miksi et yritä keskittyä siihen, mitä haluat tallentaa, ennen kuin teet sen. Miksi et rajoitu yhteen tiettyyn kuvaan? Rajoitukset ”terävöittävät” silmäsi ja luot pitkällä aikavälillä useita hyviä kuvia.

Työskentele vähemmän

kannustaa luovuutta vähemmän työpöytä

  1. Vietä vähemmän aikaa työpöytäsi ääressä

Vietätkö liikaa aikaa työpöytäsi ääressä haaveillessasi, ostaessasi verkossa ja lukiessasi blogeja? Älä syytä itseäsi, koska me kaikki teemme niin! Mutta tämä ei muuta sitä tosiasiaa, että kehosi ei ole hyvä istua tuolilla pöydän edessä koko päivän ja tehdä pitkiä päiviä yhden ja saman tehtävän parissa.

Nouse, mene ulos ja kävele, juo teetä tai soita ystävällesi! Tee jotain uutta pitääksesi asiat tuoreina. Voit sitten palata työpöydällesi tuoreena ja työskennellä paljon tehokkaammin.

Elä helpommin

yksinkertainen sisustus luovuuspankille

  1. Ympäröi itsesi vähemmän esineillä

Ympäristön sotku voi häiritä sinua ja jopa pilata mielialasi. Puhdista tarpeeton ja järjestä kaikki, mikä jää. Tee tämä armottomasti, varsinkin kun kyse on työtilastasi ja luovasta alueestasi.

Parhaiden valitseminen

luovuus kotona työpöytä pc nojatuoli jakkara

  1. Rajoita itsesi vähemmän vaihtoehtoihin

Ihmiset ovat täynnä elämän mahdollisuuksia. Sen sijaan, että murehdit mitä tehdä, rajoita itsesi parhaaseen mahdolliseen. Henkilökohtaisessa elämässäsi ongelma, että rajoitat itsesi tiettyihin vaihtoehtoihin mahdollisimman paljon, on loistava tapa säästää energiaa. Tee ostoslistat ja pidä suosikkireseptisi valmiina, jotta sinun ei tarvitse miettiä aiheita, jotka on jo käsitelty joka kerta.

Edistä luovuuttasi olemalla yksin

rentoudu kotona nojatuolin tyyny tiiliseinä

  1. Tapaa vähemmän ihmisiä

Tiedät, että eristäytyminen ei ole hyvä asia. Mutta joskus yksin olemisen aika stimuloi luovuutta. Jotkut hankkeet kehitetään paremmin ryhmäympäristössä, jossa jokainen voi osallistua omien ideoidensa kanssa. Muissa tapauksissa on parempi vetäytyä nurkassa ja ajatella itseäsi.

Henkilökohtaisessa elämässäsi on varmistettava, että annat itsellesi tarpeeksi aikaa elvyttää voimasi. Voit siis rentoutua hyvin sosiaalisten aktiviteettien ja aktiviteettien välillä.

Älä ryhdy liioiteltuun etsintään

Ole luovempi kotikirjaston kirjoissa

  1. Tee vähemmän tutkimusta

Liioitteletko uusien ideoiden löytämistä? Todellakin. Joskus sinun täytyy kerätä paljon ideoita valitaksesi paras, mutta jossain vaiheessa se riittää. Liiallinen haku johtaa loppuunpalamiseen ja ajanhukkaan.

Vältä liimaamista

talohankkeet liiketoiminta sininen lauta korit

  1. Käytä vähemmän rahaa

Joskus yritämme nopeasti rakentaa kadonneen inspiraation uudelleen uusien tuotteiden, kirjojen, vaatteiden tai kalusteiden avulla. Totuus on, että yrität keksiä luovempia ratkaisuja tekemällä uusia asioita.

Toteuta tämä periaate elämässäsi!

Ei vaihtelua

kannustaa luovuutta kotipöytäkuvassa

  1. Vietä vähemmän aikaa vaihtelevasti

Jos huomaat yhtäkkiä, että harkitset uudelleen tekemääsi päätöstä, ota askel taaksepäin ja tee jotain muuta. Kokoa kaikki tosiasiat yhteen ja tee varmasti päätös hyvällä tahdolla ja tunteella. Sinun pitäisi tehdä tämä, kun olet todella tuore. Mene ulos, kun olet kerännyt kaikki edut ja haitat, ja palaa sitten ja tee hyvä päätös.

Älä ryhdy kahteen rinnakkaiseen projektiin, se on hämmentävää

kotitoimisto työpöytä pöytävalaisin tuoli

  1. Älä tee useita asioita samanaikaisesti

Useimmissa tapauksissa moniajo ei tuota hyviä tuloksia. Siirtyminen projektista toiseen ei todellakaan ole hyvä idea. Tämä hämmentää aivoja ja vaikeuttaa keskittymistä tiettyyn tehtävään. Työskentele asioissa yksi kerrallaan ja keskity niihin kokonaan.

Miltä se näyttää nyt? Löydätkö tämän neuvon juuri sinulle? Haluatko saavuttaa enemmän pienellä vaivalla?