Vihreät puutarhaveistokset sopusoinnussa luonnon kanssa

puutarhaveistokset nainen joutsen

Vilkkaat vihreät puutarhaveistokset

Vilkkaat vihreät puutarhaveistokset eivät sinänsä ole mitään uutta. Ihmiskunta on tiennyt tämän vuosisatojen ajan. Ne ovat aina koristaneet hallitsijoiden ja aatelisten tuomioistuimia. Nyt he ovat saavuttaneet myös erittäin modernit versiot. Ne yhdistävät vanhojen perinteiden parhaat puolet, ja ne on kirjoitettu upeasti moderniin puutarhaan selkeillä linjoillaan ja täydellisellä suunnittelullaan.

Joissakin tapauksissa niille on ominaista myös niiden viileä värikäs luonne.

Katsotaanpa Roomaa

Vilkkaat vihreät puutarhaveistokset, jotka kuvaavat ihmisiä ja eläimiä, tunnetaan antiikista lähtien. Tiesitkö, että puutarhaveistos oli myös värillinen silloin? Joten puutarhaveistokset olivat vain vastaava.

Ja vähän lisää historiaa

Voisi tietysti kirjoittaa paljon vihreiden elävien veistosten historiallisesta kehityksestä. Mutta haluamme tuoda esiin muutamia erittäin mutkikkaita hetkiä. Tuolloin paljon tehtiin tavallisesta laatikkopuusta. Tekniikat ja ideat ovat kehittyneet niin pitkälle, että niistä voit saada inspiraatiota vielä tänäkin päivänä.

Sopivat pensaat eläviin puutarhan veistoksiin

puutarhaveistokset norsu englantilainen puutarha

Vilkkaat vihreät puutarhaveistokset edustavat siten tietyssä muodossa leikattuja pensaita.Hyviä tuloksia varten tarvitset matalat lajit, jotka ovat ikivihreitä ja joissa on lehtiä. Kaikki muutkin sopisivat. Mutta jälkimmäisessä tapauksessa sinun on käytettävä paljon enemmän mielikuvitusta.

Täydellinen ilme on vuosisatojen tulos

Jos haluat saavuttaa upean ja kauniin muodon, sinun on oltava kärsivällinen. Sinun on työskenneltävä tyhjien tilojen täyttämiseksi monta pitkää vuotta. Mutta jos jatkat edestakaisin, voit luoda monimutkaisimpia muotoja.

Kun pensaat on valittu eläville vihreille puutarhaveistoksille, sinun on käytettävä intensiivistä lannoitusta keväällä. Älä koskaan käytä tavallisia puutarhaleikkureita, vain hyvälaatuisia puutarhaleikkureita. Muussa tapauksessa olet vaarassa pilata tähän mennessä hyviä tuloksia.

Geometriset puksipuuhahmot

puutarhaveistokset boxwood art garden

Elävät veistokset ja vuodenajat

Se riippuu paljon pensaan tyypistä. Mutta useimmiten kevät ja joskus kesä ovat oikeat vuodenajat, jolloin sinun pitäisi työskennellä suurten elävien töiden parissa. Tällä hetkellä ikivihreät kasvit kasvavat paljon voimakkaammin. Boxwood olisi hyvä esimerkki. Huhti -kesäkuu olisi paras aika työskennellä haluamasi muodon parissa.

Ahkera mehiläinen ja kukka

puutarha veistokset mehiläinen kukkia

Oikeat välineet ja muut vinkit

Päätämme siihen, mitkä ovat oikeat välineet elävien puutarhaveistosten luomiseen, ja voimme auttaa sinua muutamalla vinkillä. Käytä vain puhtaita instrumentteja. Muuten olet vaarassa tartuttaa kasvin. Jos hän sairastuu, työsi on lähes varmasti ollut lähes turhaa lopulta. Tärkeä sääntö on, että leikkaat oksat, älä lehdet. Huomaa, että tämä heikentää kasvia. Joten hän tarvitsee lannoitusta heti sen jälkeen.

Elävien veistosten aiheen lopussa haluamme huomauttaa teille, että tehkää kaikki kärsivällisesti ja ei liian nopeasti. Pidempi aika kannattaa hyvillä tuloksilla.

  Buddha puutarhassa

puutarhaveistokset buddha -meditaatio

Värikäs miekkavalas

puutarhaveistokset värikäs miekkavalas

Laiduntava yksisarvinen – satu ja mystinen

puutarhaveistokset värikäs yksisarvinen

Kameleontti puussa

puutarhaveistokset kameleonttipuun mehikasveja

Yöpöllö

puutarha veistoksia pöllö puu

Uiva kala

puutarhaveistokset kala mehevä kasvillisuus

Hauska sammakko

puutarha veistoksia sammakko kasvitieteellinen puutarha

Englantilainen puutarha, jossa on puhtaat linjat

puutarhaveistokset geometriset muodot englanti puutarha

Upea – jumaluus lohikäärmekäärmeen kanssa

puutarhaveistokset jumaluus hirvi sarvi käärme

Hauska perhe

puutarhaveistokset vihreät siat

Pieni sammakko

puutarhaveistoksia sammakko puisto

Juominen metsänainen

puutarhaveistokset äiti luonto vesiputous

Luonto naisena

puutarhaveistokset luonto peura hevoset

Papukaijaparvi

puutarhaveistokset papukaija vihreä

Värikäs paratiisilintu

puutarhaveistokset paratiisilintu värikäs kasvillisuus

Valtava perhonen

puutarha veistoksia perhonen värikäs

Villit hevoset

puutarhaveistokset villit hevoset