Tatuointimaali kehosi värikkäisiin kuviin

tatuointi väri värillinen geometrinen tatuointi

Parhaat tatuointivärit, joista valita

Ilman sopivia värejä suuri tatuointi olisi yksinkertaisesti mahdotonta. Voidaan myös parantaa vanhaa, jo olemassa olevaa, käyttämällä niitä taitavasti. Älä unohda olla tietoinen aiheesta. Koska jokaisen uuden tatuoinnin yhteydessä on myös pieniä uusia arpia!

Harkitse siis myös meikin käyttöä tatuointien piristämiseen väreillä. Tässä tapauksessa sinun on tehtävä kaikki uudestaan ​​ja uudestaan. Samaan aikaan tällaiset ratkaisut osoittautuvat pitkällä aikavälillä terveellisemmiksi. Lisäksi voit olla hieman erilainen käytännössä joka päivä!

Tatuointiväri – hienoja ideoita naisille

tatuointi väri olkavarsi tatuointi kukat värikäs punainen

Mutta otetaan nyt askel taaksepäin. Katsotaanpa muutamia tatuointivärejä ja niiden erityispiirteitä.

Korjaa vanhat tatuoinnit

tatuointi väri värillinen ruusut oikea ikä tatuointi

Tatuoinnin väri musta

Voit käyttää uutta, tummempaa, esimerkiksi mustaa väriä vanhaan tatuointiin. Monien mielestä tämä on erinomainen ratkaisu. Yleensä sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa. Koska vaaleammat värit nykyisissä tatuoinneissa eivät vain toimi. Sitä vastoin musta sävy peittää käytännössä kaiken. Anna hyvän asiantuntijan neuvoa sinua ennen kuin asennat ne.

Kettu siivillä

tatuointiväri kettu musta ja siivet sininen

Tatuoinnin väri tummansininen

Tämä on myös erittäin hyvä tapa peittää vanhat tatuoinnit. Värin on oltava tumma ja kirkas. Tämä on ainoa tapa, jolla hän voi peittää tällaiset tatuoinnit kevyemmillä vivahteilla. Tärkeintä on, kuinka paljon sitä tarvitset vanhan kuvan kattamiseksi kokonaan.

Tatuointimuoti – muoto ja väri

tatuointi väri käsivarsi tatuointi geometrinen kuvio

Täytä ihonväri

Voit myös peittää vanhan tatuoinnin ihonvärillä. Valitse tässä tapauksessa sävy, joka vastaa luonnollista ihoasi. Joskus sinun on levitettävä useampi kuin yksi kerros halutun vaikutuksen saavuttamiseksi.

Kirkkaat tatuointivärit

tatuointi väri kyynärvarren tatuointi lintu kirjava

Kaksi korjausta

Tatuointiväristä riippuen saatat tarvita myös kahta eri meikkiä. Ihon pitäisi olla hyvin lähellä luonnollista väriä. Toisaalta sen pitäisi olla kaksi sävyä tummempi. Käytä ensin tummempia sävyjä vanhan tatuoinnin peittämiseksi kokonaan. Sitten sinun pitäisi sovittaa koko asia vaaleampaan sävyyn. Joten tahroja ei jää.

Värillinen pöllö oksalla

tatuointi väri värillinen pöllö oksalla violetti vaaleanpunainen turkoosi

Vahvat tatuointivärit käytössä

tatuointi väri värillinen pöllö violetti turkoosi ääriviivat