Tee pomponeja itse: loistava sisustus syntymäpäivääsi kotona

pompoms itse tinker diy pöytäkoriste ideoita syntymäpäivä

Tyylikkäät syntymäpäiväkoristeet pompomeilla

Huomio mainokset: voit viettää seuraavan syntymäpäivän luottavaisesti kotona, koska tämä uusi sisustustrendi tekee kodistasi jännittävän juhlapaikan! Tee-se-itse-pomponit piristävät syntymäpäiväpöytääsi upeasti. Värikkäät Cheerlaeder -tuffit voidaan valmistaa nopeasti ja helposti, ja ne ovat myös erittäin edullisia. Koska tarvitset vain neliönmuotoisen paperilautasliinan ja -langan.

pomponit tekevät itsestäsi roikkuvat syntymäpäiväkoristeet vaaleanpunainen vaaleanpunainen pompom

Syntymäpäiväkoristeet juhlaväreissä: kirkkaat pompot itse tekemiseen. (Kuva: © Ruth Black – Fotolia.com)

Pomp -pommeja on helppo tehdä lautasliinoista

Että Verkkolehti aikakauskutsujen paratiisista suosittelee seuraavaa opasta:

  1. Taita lautasliina kerran auki niin, että se on edessäsi suorakulmiossa.
  2. Taita ne nyt kuin tuuletin, eli yksi nauha kerrallaan, ylös ja alas.
  3. Jotta pompomi näyttää kukkaiselta lopussa, leikkaa tuulettimen päät.
  4. Kokoa nyt tuuletin keskelle ja sido se tiukasti narulla.
  5. Anna tuulettimen hajota ja erota lautasliinan yksittäiset kerrokset varovasti toisistaan. Nyt pomponi voidaan kynittää suoraan.

tinker pompoms itse oranssi punainen valkoinen pöytäkoriste syntymäpäivä

Halutessasi voit tehdä pomponeja syntymäpäiväpöydällesi ja yhdistää ne monenlaisiin väreihin ja malleihin. Lisävinkki: Anna pomppien roikkua langassa tai liittää useita juhlatuppeja kauniiseen seppeleen langalla tai narulla! Tässä on parasta yhdistää eri värejä eri vaaleita tai tummia pompomeja. Pompit koristeena sopivat hyvin kotibileisiin tai lasten syntymäpäiviin. Syntymäpäiväkakun ja värikkäästi koristeltujen kuppikakkujen lisäksi voit tehdä syntymäpäiväpöydästäsi täydellisen.

pompoms itse tinker vaaleanpunainen vaaleanpunainen pompom syntymäpäivä DIY sisustusideoita

Tee-se-itse-pompoja on hyvä järjestää koristepöydälle. (Kuva: nadine / Dollar Photo Club)

 Löydät myös lisää syntymäpäiväkoristeita Verkkolehti aikakauskutsujen paratiisista! Täältä voit myös saada kaikenlaisia ​​inspiraatioita syntymäpäiväaiheisiin liittyen – olipa sitten ideoita juhlaan ja sijaintiin, lahjavinkkejä parhaalle ystävällesi, aviomiehellesi tai suunnitteluvinkkejä luoville kutsukorteille. Lehdestä löydät muun muassa Saksan ja maailman kauneimmat syntymäpäivät sekä ehdotuksia alkuperäisistä tervehdyksistä ja kutsukorteista. Nämä löytyvät kätevästi ja helposti niihin liittyvästä verkkokaupasta osoitteesta Syntymäpäiväkutsun paratiisi tilata. Suuri valikoima erilaisia ​​malleja jokaiseen makuun ja ikään voidaan muokata ja suunnitella yksilöllisesti muutamalla napsautuksella.

Toivomme, että nautit pompomien tekemisestä itse, kutsumalla ja suunnittelemalla seuraavia syntymäpäiväjuhliasi kotona!

pomponit tekevät itsestäsi DIY -pöytäkoristeet syntymäpäivä vaaleanpunainen   pomponit tinker itse vaaleanpunainen vaaleanpunainen pastellivärit vihreä keltainen diy sisustus idea

pomponit tinker itse diy koristelu pöytä koristeet syntymäpäivä vintage