Priyanka Chopra esiintyy modernissa denim -ilmeessä tapahtumassa

37-vuotiaan kauneuden Priyanka Chopran aviomies, 26-vuotias Nick Jonas, esiintyi bändinsä kanssa viime perjantaina. Priyanka Chopra oli tietysti paikalla. Ilmeisesti tämä oli myös erittäin hyvä tilaisuus pukea moderni, upea asu. Tapahtuma pidettiin New Yorkissa klo Tribecan alue tapahtui ja tässä on mielenkiintoisia yksityiskohtia siitä. Ennen kaikkea haluamme korostaa Priyankan ulkonäköä. Koska denim -ulkonäkö on erittäin suosittu kesän lopussa ja syksy- ja talvikauden alussa.

Priyanka yhdisti lyhyen mekon takkiin, jossa oli pitkät hihat

Priyanka Chopra esiintyy Prpmi Newsissä

Lisätietoja Priyanka Chopran upeasta asusta

Priyanka Chopran denim -asu sisälsi kaksi kappaletta. Se oli lyhyt farkkumekko ja pitkähihainen takki. Mekon seksikkään leikkauksen ja suljetun yläosan välinen kontrasti oli erityisen vaikuttava. Kaikki tehtiin yhtenäisellä värillä, mikä antaa koko asulle tietyn retro -tunnelman.

Aksentti oli kenkien kirkkaan keltainen väri.Nämä ovat luultavasti täydelliset sandaalit hieman kukkaisella luonteellaan! Ne olivat tarpeeksi suljettuja kauden loppuun ja silti niin avoimia, että voit nähdä Priyanka Chopran kynsien kauniin värin.

Kuten aina, Nickin ja Priyankan asut menivät hyvin yhteen

Nick ja Priyanka Celebrity News

Lisävarusteet

Tämän neutraalin asun takia Priyanka Chopran asusteet erottuivat erittäin hyvin neutraalista luonteestaan ​​huolimatta. Hänellä oli ruskea laukku, jossa oli kori, ja tämä oli valittu hienovaraisella ruskealla värillä. Pariskunnan pieni koira näytti myös söpöltä lisävarusteelta. Priyanka Chopran ilmeen täydensi neutraali meikki, jossa vain huulten väri oli hieman havaittavampi. Suurimman osan ajasta hän käytti aurinkolaseja ja hänellä oli rento kampaus vaaleilla aalloilla.

Sinäkin voit näyttää tällaiselta jokapäiväisessä elämässä sekä erilaisissa tapahtumissa tulevan syksyn aikana! Lue lisää tulevan kauden muotitrendeistä seuraavasta artikkelista!

Priyanka Chopra käytti neutraalia meikkiä ja aurinkolaseja

priyanka chopra moderneilla aurinkolaseilla

Nick Jonas oli varmasti iloinen siitä, että Priyanka oli paikalla hänen esityksessään

Nick Jonas - loistava asu

Priyanka piti mielellään denimistä

denim look priyanka chopra

Denim -asut ovat palanneet syksyllä 2019

farkkumekko priyanka chopra