Muotitrendit – Zac Posenin “Resort 2020” -mallisto on täällä

Kaksi ovat vuoden 2020 uuden Zac Posen -malliston aivan erityisiä kohokohtia. Toisaalta on retrospektiivi viime vuosisadan 1940 -luvulle, jota näemme täällä uskomattoman monina muunnelmina. Lisäksi malli paransi Resort 2020 -malliston esittelyä Lindsey Wixson super positiiviseksi yllätykseksi. Suunnittelijan mukaan hän osallistui erittäin aktiivisesti esillä olevien vaatteiden valintaan. Joten hän on muokannut tämän kokoelman luonnetta erittäin voimakkaasti.

Retro -muotoilu on yhdistetty epäsymmetrisiin elementteihin

harmaa idea muodin suuntauksia

Zac Posen 2020 – selkeät linjat ja inspiroivat yksityiskohdat

Neljäkymmentä vuotta inspiroi klassismi ja voit jopa sanoa – klassismi. Monet tämän kokoelman uskomattoman moderneista mekoista saavat naiset näyttämään elävältä veistokselta. Klassiset taitokset, vyöt ja hihat korostavat naisten henkilökohtaisia ​​etuja.

Tämä koskee myös täydellä voimalla klassisten värien alkuperäisiä vivahteita. Lisäksi sinulla on tunne, että olet työskennellyt erittäin tarkasti niiden voimakkuuden ja luonteen suhteen, joten henkilökohtainen karisma osoitetaan eduksi erityisen ainutlaatuisella ja positiivisella tavalla. Tämän vuoksi Lindsey Wixson löysi hänelle suunnitellut mekot ja niiden yhdistelmät. Kuka tahansa nainen voisi tehdä samoin. Se on tämän kokoelman nero.

Supermoderni klassisen vihreän sävy

vihreä idea - hienoja muotitrendejä

Lindsey Wixson – Zac Posenin erityinen ulkonäkö

Kuten aiemmin sanoin, Lindsey Wixsonin esiintyminen on tunne itsessään. Syynä ei ole vain heidän aktiivinen ja intensiivinen osallistuminen vaatteiden valintaan ja apu heidän onnistuneeseen esittelyynsä. Lindsey sai fyysisen trauman ja monet uskoivat, että hänen mallin uransa oli jo takana. Joten hän kirjoitti sen itse vuonna 2017. Loukkaantumisen vuoksi hän ei pystynyt astumaan korkokenkiä. Hän ei ole ollut muodin podiumilla vuodesta 2017. Zac Posenin uuden kokoelman tyylikkäät pitkänomaiset klassiset linjat suuren hahmonsa yhteydessä mahdollistivat kuitenkin sen esittämisen ilman korkokenkiä.

Mustavalkoinen valokuva korostaa parhaiten joidenkin mekkojen viehätystä

Muotitrendit laaja

Malli näyttää tuoneen hänen emotionaalisen luonteensa ulkonäköön. Koska koet uskomattoman ainutlaatuisen draaman täällä – taitosten, epäsymmetristen hihojen ja muiden toiminnallisten ja samalla koristeellisten elementtien kautta leviää oma dynamiikkansa. Tässä tapauksessa kokoelmasta tulee pidempi tarina jännittävistä kokemuksista, joiden painopiste on naisellisuus klassisessa ja modernissa mielessä.

Mielenkiintoisia faktoja Zac Posenista

Tämä Zac Posenin kokoelma ei ole vain kohokohta, vaan looginen seuraus hänen ammatillisesta kehityksestään. Kuinka tämä hyväpalkkainen ja samalla erittäin jännittävä tulos syntyi, voidaan selittää hänen yleisen urakehityksensä yhteydessä. Tässä on jännittäviä faktoja tästä, joka on niin tärkeä muoti -persoonallisuudelle.

Laadukasta eleganssia eläinkuvioilla

Muoti trendit kultainen idea

Hän syntyi 24. lokakuuta 1980 New Yorkin kaupunginosassa, jossa oli paljon muotiliikkeitä. Hänen isänsä on lahjakas taiteilija ja hänen äitinsä – asianajaja. Joten ensimmäisestä päivästä lähtien hän oli oikeassa paikassa uskomattomalle uralleen. Nykyään muotimaailmassa ei ole merkittävää henkilöä, joka ei halua mitään luovista suunnitelmistaan. Joten hänen uransa alkoi erittäin hyvin, mutta oli myös joitain asioita, joita hän kamppaili. Hän kärsi lukihäiriöstä ja hänen oli vaikea näyttää luovaa puoltaan kielen kautta.

Sinappiväri ja moderni kiilto

Muoti trendit kultainen mekko

Siksi hän käytti muotia ja muotoilua ilmaisuvälineenä. Ehkä tästä kumpuaa affiniteetti ihmisiä kohtaan, jotka ovat lahjakkaita, mutta joilla on elämässä vakavia vaikeuksia voittaa. Kuten Lindsey Wixsonin tapauksessa. Hän suunnitteli ensimmäisen tunnetun mekkonsa Naomi Campbellille, joka on hänen erittäin hyvä ystävänsä. Nykyisessä kokoelmassa on myös retrolinjoja yhdessä yksityiskohtien kanssa, jotka korostavat esiintyjien henkilökohtaisia ​​etuja. Muotisuunnittelija on uransa aikana keskittynyt lähinnä naisten vaatteisiin. Alueet, joilla hän kaunistaa maailmaa, ovat hyvin erilaisia. Ne vaihtelevat hääpuvuista tiettyjen persoonallisuuksien kokoelmiin ja joidenkin suurten amerikkalaisten lentoyhtiöiden asuihin. Kaikilla näillä haasteilla hän oppi suunnittelemaan klassisia vaatteita, jotka korostavat myös yksilöllistä kauneutta.

Zac Rosen -mekkojen taitokset ovat täsmälleen oikeassa paikassa

Muodin trendit musta puku

Mitä Zac Posen -mallisto ennustaa tulevista muodin trendeistä vuonna 2020?

Tietenkin voimme nähdä tämän Zac Posenin kokoelman tulevan vuoden muotitrendien ennustajana. Klassisia ja myös retro -malleja on pidettävä vakaana pohjana, jolla voi kokeilla muita vaatteiden näkökohtia. Tässä suhteessa etenkin värit ovat jännittävä seikkailu – täällä näemme suurta mystistä inspiraatiota lämpimien päivien metsästä auringonnousun ja -laskun aikaan ja yleensä tunteiden hetkistä, joita luonto tarjoaa meille … Joten tuskin maltamme odottaa tätä tulevaa muotikautta!

Naisten vaatteiden suunnittelu on Zen Posenin työn ydin

Muodin trendit ruskea mekko

Lindsey Wixson on valinnut vaatteensa

Prinsessat pukeutuvat muodin trendeihin

retro -muodin trendit

jalo vaaleanpunainen muotitrendit

tiukempia muotitrendejä

Kukka -elementit korostavat naisellisuutta

kultaisen loiston muotitrendit

vaaleansinisten mekkojen muodin trendit

Klassinen idea muodin trendejä

Posen korostaa vaatteillaan naisellisuuden klassisia ja moderneja piirteitä

yhdistelmä villapaita -muodin kanssa

Muodin trendit jokapäiväisissä vaatteissa

Muoditrendit Värilliset painatukset

Muotitrendit provosoiva punainen

Nainen kaikilla erityispiirteillään täydellisenä veistoksena …

Muodin trendit erittäin jalo vihreä

Muotitrendit hienoja sinisiä ideoita

Muodin trendit loistava puku kuvioita

Muodin trendit suuret vyöt

Resort 2020 -mekkojen taitokset ovat dramaattisia!

erittäin upeat tummansiniset mekot

upeita leveitä mekkoja

eri Lilas -muodin trendejä