Seinien maalaus kotona – vinkkejä ja ideoita harmonisiin väriyhdistelmiin

maalata seinät kotona sininen idea olohuone

Seinien maalaus kotona – harmoninen väriyhdistelmä asunnossa

Värillä on epäilemättä tärkeä rooli erilaisissa tekstuureissa, ja myös oikean kiillon valinta on erityisen tärkeää. Todennäköisesti haluat tehdä vähän valmistelua ennen kuin aloitat maalaamisen kotona. Kaikkia seuraavia kiiltovinkkejä voidaan käyttää eri alueilla riippuen siitä, mitä haluat ilmaista ja mitä värin on tehtävä.

Jotkut värit on helpompi pestä kuin toiset. Asunnon kiilto on täydellinen piilottamaan epätäydellisyydet seinälle. Sitä voidaan käyttää pienissä tiloissa, kuten eteisissä, makuuhuoneissa, jopa katoissa.

Muutamia vinkkejä ennen kuin aloitat maalaamisen kotona!

maalaa seinät kotona harjaa kiiltävät värit

Kiiltävällä lakalla on kiiltävä kiilto. Mutta se sopii vain virheettömille seinille tai pienille huoneille ja koriste -elementeille.

Mutta on värejä, jotka eivät sisällä paljon kiiltävää lakkaa. Niitä voidaan käyttää alueilla, joissa on korkea kosteus ja jotka on puhdistettava usein.

Munankuori (toinen kiiltävä maali) tunnetaan ja sitä käytetään enemmän heijastavana maalina.

Vaaleanvihreillä väreillä on rauhoittava vaikutus

maalaa seinät kotona harjaa vihreäksi vaaleaksi

Ota huomioon seuraavat vinkit ennen kuin aloitat seinien maalaamisen kotona!

Harjata:

Harjoissa on synteettiset tai luonnolliset harjakset. Öljyvärit voidaan maalata luonnollisilla tai synteettisillä harjaksilla, kun taas lateksimaaleja saa käyttää vain synteettisillä siveltimillä. Meidän on lisättävä tähän, harjoja on monia muotoja ja kokoja, sinun on tehtävä oikea valinta!

Tarvittavat materiaalit

maalaa seinät kotona kiiltävällä lateksilla

Seinäharjat ovat periaatteessa 7,5 cm – 10 cm pitkiä ja sopivat hyvin tasaisten pintojen maalaamiseen. Tietenkin on olemassa erittäin pieniä siveltimiä, joilla on suorat reunat ja joita voidaan käyttää ovien ja ikkunoiden helppoon maalaamiseen.

Vinkki 1: Tasainen harja pitää vähemmän maalia kuin viistetty pää. Sama koskee rooleja. On olemassa kahdenlaisia ​​rullia – synteettisiä ja luonnollisia, ja kun on kyse oikean rullan valinnasta, käytä samaa kärkeä kuin harjoilla!

harmoniset, vaaleat värit olohuoneessa

maali maali maali seinä talon idea vinkkejä

Luova harja koristekuvioilla – kaunista seinät kotona itse

seinien maalaus kotona harjaamalla kukkakoristeita

Vinkki 2: Jos maalattava pinta on karkea, rullan tulee olla pitkä. Mitä karheampi pinta, sitä pidempi rooli! Suorita myös nopea rullan laatutesti: purista rullaa ja jos se on hyvä, se palaa nopeasti muotoonsa!

Nauha voi olla hyödyllinen maalauksessa

maalaa seinät kotona teipillä, älä maalaa

Vinkki 3: peitä teipillä kaikki, mitä et halua maalata. Jos haluat roiskeita, tee reikiä naulalla. Maalisi näyttää siellä erittäin mielenkiintoiselta!

Tässä muutamia ideoita kodikkaaseen sisustukseen, jossa on harmoninen värivalikoima

maalata seinät kotona sinisellä olohuoneella       Moderni kotitoimisto vihreissä väreissäseinien maalaus kotona vihreä olohuoneen työpöytä   Violetti lastenhuone – tyttömäinen, leikkisä tunnelmamaalata seinät kotona violetissa lastenhuoneessa

Oranssi hehkuva seinä ja aksentti olohuoneessa

seinien maalaus kotona oranssi portaikon olohuone