Sininen väripaletti vilkkaassa sisustuksessa – tyylikäs, rentouttava tunnelma kotona

sininen väripaletti vilkkaassa sisustussuunnittelussa kukkakuvio taustakuva

Sininen väripaletti vilkkaassa sisustuksessa – tyylikäs, rentouttava tunnelma kotona

Rauhallinen, rauhallinen, uskottava, luotettava, rauhoittava. Kaikki nämä sanat kuvaavat väriä, joka on tämän päivän kuvauksen aihe. Tänään puhutaan sinisestä.

Ensin kerron teille pienen salaisuuden: mitä enemmän kasvoin, sitä enemmän mieluummin vihreää kuin sinistä.

Ajan myötä olen korvannut yhä useammin siniset vaatteet ja asusteet vihreisiin. Jade, smaragdit ja lime olivat suosikkini sävyjä.

Mutta kun en lopulta ollut aikuinen, vaan aikuinen, tunsin todella sinisen voiman. Se johtuu suurelta osin niiden vivahteiden monimuotoisuudesta.

Niille ihmisille, jotka käsittelevät aihetta ensimmäistä kertaa, on hämmästyttävää, kuinka monista eri värisävyistä keskustellaan täällä. Tunnetuimpia ja eniten käytettyjä ovat esimerkiksi: Monacon sininen, riikinkukko, turkoosi, jäänsininen. Nämä ovat vain muutamia, mutta vaihtoehtoja on paljon enemmän.

Urbaani olohuone – siniset nahkahuonekalut

sininen nahkasisustusidea suunnittelu olohuone moderni kaupunkiympäristö

Tänään rajoitumme vain muutamaan vivahteeseen ja näytämme kuvien avulla, kuinka ne voivat vaikuttaa sisustukseesi.

Mutta ensin haluaisin vastata kysymykseen, joka tuntuu erityisen tärkeältä. Sinun ei pitäisi tehdä yleisiä johtopäätöksiä sinisestä väristä yhden vivahteen perusteella. Tarkemmin sanottuna, jos et pidä yhdestä sävystä, se on vain yksi monista muista. Joten sinistä väriä on varmasti makuusi sopiva.

Sininen väri on rentouttava ja puhdas. Mutta kuten joskus käy ilmi, se on myös erittäin dynaaminen. Joten katso ja valitse paras vaihtoehto.

Monacon sininen

Ensin omistaudumme yhteen tämän kauden moderneimmista väreistä: Monacon sininen! Kuvittele safiirinsininen – yhdistelmä kobolttia ja merisinistä. Alla näet suunnittelijoiden upeat seinämaalaukset Graham & Ruskea. Nämä on sisustettu tummilla ja vaaleilla muodoilla. Yhdessä taskulampun kanssa ne vaikuttavat erinomaisesti. Seuraavassa kuvassa on huone, jonka seinät on peitetty Monacon sinisillä tekstuureilla. Huomaa, kuinka hyvin nämä muodot toimivat yhdessä limenvihreiden aksenttien kanssa. Tämä näkyy erityisen hyvin istuimesta, tyynyistä ja krysanteemien muotoisista hahmoista. [Päivitä Metroplex]

Monacon sininen olohuone

sininen värivalikoima vilkkaassa sisustuksessa vihreä sohva raidat kuvia

Tämä huone on yksi viime aikoina netissä näkyvimmistä. Kukka -taustakuvassa on jotain omituista taustan täyteläistä sinistä väriä vasten, mikä antaa sille dekadentin, rapean ja kuninkaallisen tunteen. Lisäksi kukat sopivat hyvin mihin tahansa sisustukseen keväällä! Älä usko sitä?

Värikkäitä kukkakuvioita asunnon seinillä

sininen väripaletti vilkkaassa sisustuksessa kukkakuvio värikäs

Luumu-sininen

Nyt puhumme luumun sinisestä, joka lumoaa akvamariinivivahteillaan ja ohikiitävillä sinisillä vivahteillaan. Ei ole parempaa riikinkukon sinistä kuin kiiltävä luumun sininen! Juuri tätä havainnollisti kiiltäväksi maalattu sisäänkäynti (Lilly Bunn Weekes). Harkitse kultaisen värin käyttöä täydentävänä muotona. [Voguesta La Dolce Vitan kautta]

Luumu-sininen sisäänkäynti

sininen väripaletti vilkkaassa sisustuksessa houkutteleva valaistus

Laatat riikinkukon sinisiä…. Uskon olevani rakastunut! Sisustussuunnittelija Katie Ridderin luoma keittiö sisältää tuoreita listoja ja aksentteja. Erittäin raikkaan ilmeen voi nähdä panninsinisen ja kirkkaan valkoisen yhdistelmän tuloksena. Lisää hieman vihreää ja saat puhtaan, mutta silti runsaan ilmeen, joka sopii täydellisesti naisten huoneeseen …

Luumu-sininen kylpyhuone

sininen väripaletti vilkkaassa sisustussuunnittelussa tiiliseinän kylpyammeessa

Yksi tiimimme suosikeista on CB2: n suunnittelema Avec Peacock Apartment -sohva. Se on suunniteltu 50 -luvun tyyliin, mikä näkyy tuftatuista selkänojista ja jaloista, jotka on valmistettu suojaavasta metallista.

Toinen väri, joka on ihana vastine riikinkukon siniselle, on keltainen. Sen näet selvästi alla olevasta kuvasta

sininen väripaletti vilkkaassa sisustusraitajuoksussa pöydän vieressä

turkoosi

Olkoon se turkoosi! Tämä sinisen sävy on erittäin hauska, koska se vaihtelee sinertävästä vihertävään. Ja se voi heti tehdä mistä tahansa huoneesta yhtä elävän kuin alla olevassa kuvassa. Itse asiassa kulta ja turkoosi yhdistyvät koristeellisessa brokaatitaustassa. Ne muodostavat näyttöalueen, jolla yksityiskohdat esitetään kahdessa värissä. Kultainen viltti mahtuu tänne! Etkö tarkoita sitä? Kyllä, eikö niin? [decorpadin mukaan]

Turkoosin sininen ruokasali

sininen väripaletti vilkkaassa sisustuspuulattiassa

Nyt edustamme toista ihanaa huonetta, jota hallitsee turkoosinsininen ja valkoinen väri. Seuraavan huoneen raidalliset päiväpeitteet ja tuolit osoittavat upealla tavalla tämän yhdistelmän voimakkaan vaikutuksen. Lattiasta kattoon ulottuvat verhot ja sängyn päälle rennosti heitetty kansi ovat vahvoja ja yksilöllisiä aksentteja, jotka tekevät tästä huoneesta ainutlaatuisen. [Slim69: ltä]

Turkoosi aksentti eklektisessä makuuhuoneessa

sininen väripaletti vilkkaassa sisustusverhojen makuuhuoneessa

Turkoosi voi tuoda leikkisän keinun huoneeseen. Näet sen tässä makuuhuoneessa, joka on tehty teini -ikäiselle tytölle. Tämä turkoosinsininen sävy on harvinainen yhdistelmä, joka luotiin sekoittamisen jälkeen Benjamin Mooren väreihin. Eikö kuuma vaaleanpunainen ja punainen seinätaide ole ihana ulkonäkö? Ne ovat ihania kuin paisley -kuviot, jotka toimivat yhdistävänä eri aksenttien välillä.

Leikkisät siniset seinät – naisellinen sisustus

sininen väripaletti vilkkaassa sisustuksessa

Jäänsininen

Päivän päätteeksi esittelemme erityisen rauhoittavan sinisen sävyn, menemme jään maailmaan! Oletko koskaan huomannut, että jäänsinistä käytettiin neutraalina sävynä nykyaikaisissa tiloissa? Esimerkki tästä on alla oleva makuuhuone, jossa zeitgeist kohtaa perinteet! Tätä rauhoittavaa vaikutusta tehostavat muut pehmeät värit, kuten beige. Tämä johtaa erittäin rauhoittavaan vaikutukseen.

Mukava, klassinen makuuhuone

sininen väripaletti vilkkaassa sisustusmakuuhuoneessa

Nyt olemme toisessa makuuhuoneessa, joka kuuluu myös teini -ikäiselle tytölle. Tässä tummansininen väri on lumoava tausta useille muodoille tummemmassa, myös sinisessä sävyssä. Kokonaisuus luo upean ja voimakkaan vaikutuksen!

Eikö tämä väri ole täydellinen puhdas, raikas huone, joka kannustaa etsimään nuoruutta ja kauneutta?

sininen väripaletti vilkkaassa sisustuspäätyssä

Viimeinen esimerkki näyttää vielä paremmin sinisen virkistäviä piirteitä. Nämä tulevat omiin naisten huoneeseen. Oletko samaa mieltä, ja jos olet, mitä mieltä olet? Mielestämme tämä johtuu siitä, että tämä väri sopii erinomaisesti yhteen veden lempeiden sävyjen kanssa.

Ota aikaa, katso tarkkaan kaikkea ja päätä, mikä vaihtoehto sopii sinulle!

sininen värivalikoima vilkkaassa kylpyhuoneen kylpyammeessa

No, tämän artikkelin lukemisen jälkeen, kuinka vastaat kysymykseen, mikä on suosikkisi sininen sävy? Oletko kehittänyt kiintymystä Monacon sinisen sävyyn? Nautitko akvaariinin ja luumun sinisten laattojen kuvista? Ehkä pidit erityisesti väripaletista, jossa on erilaiset turkoosinsiniset muodot?