Tunnelmalliset värit talossa – 10 luovaa ja odottamatonta tapaa tuntea olosi hyväksi

tunnelmalliset värit talossa värikkäitä raitoja seinällä

Tunnelmalliset värit talossa

Jokainen tarvitsee hieman väriä elämäänsä, väri asettaa kodin tunnelman ja sävyn – jotkut värit ovat eloisia ja energisiä, toiset rauhoittavia ja rentouttavia. Halusitpa sitten vain muutaman maaliroiskeen siellä tai täällä tai kirkkaanvärisen leiman, tässä on joitain luovia ja odottamattomia tapoja lisätä maalia kotiisi!

 Maalaa etuovi

tunnelmalliset värit talossa karibian hohto vauva pinkki

Miksi sinun ei tarvitse tehdä ensivaikutelmaa ennen sisäänpääsyä? Mikään ei ole kutsuvampaa kuin lämpöä säteilevä sisäänkäynti. Etuoven pitäisi heijastaa kotiasi. Juuri maalattu ovi viittaa hyvin hoidettuun taloon. Tumma etuovi, esimerkiksi musta tai tummansininen, osoittaa filigraanisen tyylin. Punainen tai keltainen etuovi osoittaa, että olet rohkea, ja vaaleanpunainen tai jokin muu odottamaton väri, josta nautit yllätyksistä ja mielijohteista. Etuoven maalaaminen on yksinkertainen ja helppo tapa levittää maalia kotiisi.

 Maalaa kirjahyllyjen sisäpuoli

tunnelmalliset värit talossa neonvihreät aksentit kaikkialla

Ehkä asut vuokra -asunnossa tai haluat vain neutraaleja muureja. Sinun ei tarvitse ostaa uusia lisävarusteita, kirjahyllyjen sisäpuolen maalaaminen antaa sinulle valtavan vaikutuksen minimaalisella vaivalla.

Maalaa lattia

ilmakehän värit talossa kelta-vihreitä dekovaseja

Maalatusta lattiasta on tulossa yhä suositumpi. Joten voit helposti piilottaa vanhan parkettilattian viat ilman investointeja remonttiin. Jotkut maaliroiskeet lattialle ovat fantastinen ja luova tapa antaa uusi elämä lattiallesi ja huoneellesi. Kaikki pinnat – kovapuusta betoniin – voidaan maalata.

Maalaa katto

ilmakehän värit talossa kirkkaat vivahteet capiz kattokruunu

Lisää odottamattomia maaliroiskeita kotiisi maalaamalla katto. Vanha lausunto, jonka mukaan tummat katot pienentävät huonetta, on jo kumottu. Jos olet edelleen huolissasi, pysy turvallisella puolella vaaleamman värin, esimerkiksi vaaleansinisen tai harmaan, kanssa. Katon väri piristää huoneesi tyyliä ja inspiroi vieraasi.

Kalusta keittiö värillisillä laitteilla

Tunnelmallisia värejä talossa: taivaansininen liesi ja taitettavat tuolit oranssina

Tämä suuntaus alkoi Euroopassa. Eurooppalaiset ovat leikkisämpiä, rohkeampia ja yrittäjämäisempiä. Sininen tai punainen tai vaalean oranssi liesi ei ole pelkästään väriä tiloissa keittiössä, se tuo huoneeseen energiaa, luonnetta ja mittaa. Mutta sinun on oltava varovainen, koska suurempien laitteiden vaihtaminen ei ole yhtä helppoa kuin kaappien maalaus.

Lisää väriä keittiökaappeihisi

tunnelmalliset värit talon tummansinisissä keittiökalusteissa

Keittiöissä ei välttämättä tarvitse olla valkoisia, tummia tai puisia kaappeja. Keittiön kaapit voidaan helposti maalata uudelleen ja ne ovat ihanteellinen värin lähde huoneessa. Sen mukaan voit valita minkä tahansa värin. Jos et halua tehdä siitä niin selvää, maalaa vain sisäpuoli. Ja jos olet tarpeeksi rohkea, voit maalata sisältä ja ulkoa eri värisävyillä tai jopa kontrastiväreillä. Keittiön kaappien tuore maalaus on halpa remonttiratkaisu keittiöön.

Kunnosta huonekalusi

tunnelmalliset värit talossa mandariinituolit pehmoinen pehmeä ruoho vihreä seinä kiinalainen tunnelma

Maalaamalla vintage -huonekalut voit antaa vanhalle uuden elämän. Se pelastaa jotain historiallista ja on luontoystävällistä. Voit itse maalata kaiken ja saada siitä roiskeita. Vanhojen tuolien uudella värillä voit muuttaa huoneen dramaattisesti.

Liitä taideteoksia

tunnelmalliset värit talossa modernin taiteen kukka- ja merikuvioita tyynyillä

Et tarvitse rikasta kokoelmaa, se voi olla vain muutama maalaus, juliste tai kuva. Taideteokset eivät ainoastaan ​​lisää väriä, vaan myös erilaista tekstuuria ja ulottuvuutta ja edustavat yksilöllisyyttäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Taideteokset piristävät huonetta. Aloittelijoille on uskomattomia kokoelmia Internet -sivustoilla, kuten www.art.com, mistä valita tyylilajista tai artistista riippuen.

Lisätarvikkeet

tunnelmalliset värit talossa koralli punainen aksentti retro huonekalut

Voit muuttaa huoneen väriä ja tunnelmaa vaihtamalla tai asettamalla lisävarusteita päällekkäin. Vaihda peitot ja tyynyt uuteen kuvioon tai väriin. Tämä on loistava tapa muuttaa dramaattisesti huoneen ulkoasua. Olisi parasta, jos muutat myös ilmapiiriä kauden mukaan.

Kiinnitä kukat

Ehkä yksinkertaisin kohta – kirkkaat, värikkäät kukat. Kehittynyt koostumus tai yksinkertainen ryhmittely maljakossa tai suuressa altaassa, kukat muuttavat tilaa samanaikaisesti.

Ja lisäksi – voit vaihtaa kukkia säännöllisesti tai kausiluonteisesti

tunnelmalliset värit talossa beige ja kerma kauniilla vaaleanpunaisilla kukilla