Valitse värit helposti – hyviä vinkkejä nopean päätöksen tekemiseen

helppo valita värit tyylikäs kattokruunu

Valitse värit helposti – hyviä vinkkejä nopean päätöksen tekemiseen

Oletko miettinyt kymmeniä näytteen värejä, mutta et ole vielä löytänyt huoneeseesi sopivaa sävyä? Täällä keskustelemme siitä, miten voit voittaa tämän maalihalvauksen, miten sitä voi inspiroida ympäriinsä ja jopa luoda uuden väripaletin koko talossa.

Aloitetaan heti!

On sävyjä, joiden kanssa on helpompi työskennellä. Jos sinulla on ollut huonoa onnea tähän mennessä valitsemiesi värien kanssa, nyt on sinulle vaikeampi aika. Joitakin värejä, kuten vaaleanpunaista, on erityisen vaikea saavuttaa. Neutraalit sävyt, kuten harmaa, beige ja lievä ruskea sekä hopean sininen, ovat varsin hellävaraisia.

Tämä huone: Coventry Grey

helppo valita värit täydellinen yhdistelmä valkoisia ja vihreitä huonekaluja

On oikeastaan ​​hyvä olla tekemättä maalaustöitä. Jätä värin neuvot väliin ja valitse vain valkoinen. Se on raikas, klassinen ja kevyt, ja se sopii kaiken kanssa. Jos huomaat ne epämiellyttäviksi, valitse sävy, joka tarttuu seinällesi vuosiksi. Ehkä juuri sitä haluat, eikö?

Et voi valita väriä kaupassa. Se on usein hämmentävää, etkä koskaan saavuta täydellistä sävyä huoneeseesi. Tee se kuin ammattilaiset: aloita vain unelmakuvasta. Ajattele, miltä ulkoasu lopulta pitäisi näyttää, tallenna suosikkikuvasi ja ota valokuva mukaasi, jotta valinta olisi helpompaa.

Tämä huone: Texas -nahka

helppo valita värejä kauniita sinisen ja harmaan sävyjä

Ajattele valmiita yhdistelmiä. Haluatko esimerkiksi sinisen tai harmaan seinän graniittitasojen tai viileän harmaiden laattojen kanssa? Ota tällaiset kuvat mukaasi saadaksesi lisää apua lataamisessa.

Tämä aksenttiseinä: tuoretta akvamariinia

helppo valikoima värejä kiiltävä pinta valkoisella vihreällä riippuvalaisimella

Älä ole antelias. Sinulla voi olla pitkä luettelo huoneista, mutta aloita pienimmästä.

Valitse maali huoneen varusteiden, kankaiden tai taideteosten perusteella.

Tyytyväisyys ensimmäisen huoneen tuloksiin antaa rohkeutta muuhun työhön.

Retro eleganssia kylpyhuoneessa

helppo värivalikoima tyylikäs kylpyhuone

Älä pelkää pitää kiinni tietyistä värisävyistä. Aikakauslehdet ja verkkosivustot antavat usein tarkkoja tietoja siitä, miten kuvan väri voidaan saavuttaa. Miksi et käytä sitäkään?

Tämä seinä: Key Largo Green

helppo valita värit vaaleat sinivihreät seinät monia kuvia

Aina, mutta aina ensin harjoitus. Käytä samaa pintaa kuin suunnittelit – kiiltävä näyttää erilaiselta kuin matta tai puolimatto. Osta joko testitölkit tai ota valmis julistekokoinen lautanen ja katso, kuinka se seisoo huoneessasi. Jatka kuitenkin värin testaamista ennen kuin ostat koko erän.

Tummansiniset sävyt luovat merihenkistä tunnelmaa

helppo valikoima värejä merenkulun tunnelma tummansinisellä

Ammattilaisten apua on helpompi tavoittaa kuin odotettiin. Monet suunnittelijat, sisustajat ja maaliasiantuntijat neuvovat mielellään ja heidän neuvonsa maksavat sitten. Älä pelkää ottaa sinuun yhteyttä.

Tämä huone: Coral Pink by CWB Arkkitehdit

helppo värivalikoima romanttinen tunnelma vaaleansinisessä ja korallinpunaisessa