15 egyedi és legjobb eljegyzési ajándék képekkel

Egy házaspár eljegyzési napja életük egyik legfontosabb napja, az esküvő napjától eltekintve. Ezért elengedhetetlen a megfelelő ajándék megajándékozása. Vegyen példát ezekből a lenyűgöző ajándékötletekből, és válasszon.

Aranyos és szokatlan eljegyzési ajándékötletek újonnan eljegyzett párnak:

Nézzük meg a hűvös eljegyzési ajándékokat a baráti eljegyzéshez.

1. Személyre szabott nyomtatás:

Valami, amit ajándékba adhat egy eljegyzéshez, ez az utazási témán alapuló személyre szabott eljegyzési nyomat. Ezen a nyomaton a házaspár neve és az eljegyzés dátuma szerepel a térképen. Ez a hűvös eljegyzési ajándék kedves a pár számára.

2. Eljegyzési dísztárgyak:

Válassza ezt a különleges eljegyzési ajándékötletet barátjának. Ez a szép dísz felakasztható, és emlékezteti őket az eljegyzésük évére. A dísz szalagokkal csomagolható.

3. Gyűrűs étel:

Az eljegyzés napjára kedves ajándékozni a párnak egy gyűrűs ételt. Ez a gyűrűs edény fogja a gyűrűt. Vágható a pár nevekkel. Ez egy remek eljegyzési ajándék pároknak.

4. Pár söröskorsó:

Próbálja ki ezeket a jó pár söröskorsókat, amelyek szórakoztató szavakkal vannak vésve. Ez a legjobb eljegyzési ajándék azoknak a pároknak, akik szeretnek bulizni. A tökéletes szavak vonzóvá teszik a bögréket.

5. menyasszonyi gyűrűs doboz:

Ajándékozd a menyasszonyt menő menyasszonyi gyűrűs doboznak eljegyzési napján. Teljesen izgatott lesz a különleges napon. Ez az eljegyzési ajándék örömet és boldogságot okoz neki. Szerezd meg ezt menyasszonyodnak eljegyzési ajándékként.

6. Pár alátét:

Szerezzen néhány egyedi alátétet a házaspár számára, az eljegyzési dátumokkal. Ez minőségi fákon készült, így értékesnek tűnik. Ezek az eljegyzési ajándékötletek pároknak aranyosak, mivel együtt használhatók otthon.

7. Egyedi párnák:

Próbáljon ki néhány egyedi párnát egymásnak, amelyek játékosak és szórakoztatóak. Ezek az „Ő” és az „Ő” párnák nagyszerű módja annak, hogy humor legyen a szobában. Tehát ez lehet az Ön ajándéka az eljegyzéshez a partnere számára.

8. Esküvői malacka bank:

Kreatív ajándék az eljegyzéshez egy malacka bank az elkövetkező esküvőre. Nagyon jó ötlet, ha a házaspárnak helyet biztosítunk az esküvőre szánt pénzük megőrzésére. Válassza ki a malacka bank egyedi nyomtatását. Segít javasolni egy népnek, hogy adományozzon kevés pénzt szociális munkára vagy árvaházi támogatásra, biztosan jó véleményeket fog kapni az ilyen típusú ajándékról az eljegyzési napon.

9. Eljegyzési tábla:

Egy kis emlék az eljegyzésről remekül emlékeztet a szép napra. Az eljegyzési tábla néhány romantikus vonalat tartalmazhat. Az emléktáblát üvegből vagy fémből szerezheti be. Ezt a testreszabott emléktáblát az online portálon is beszerezheted, tegyél egy képet az eljegyzett párról erre az ajándékra, hogy az is megnyerő legyen.

10. Eljegyzési ajándékkosár:

Egy szuper lenyűgöző eljegyzési ajándékkosár csodálatos ajándék a boldog párnak. A kosár finomságokat és esküvői napi kellékeket tartalmaz. Az egyes elemekhez kártyát vagy címkét adhat hozzá, hogy személyessé tegye. Ezt a kosarat személyre szabhatja az ütemtervnek megfelelően, például bor, csokoládé vagy gyümölcs jó ajándék.

11. Menyasszonynak lenni póló:

Ajándékozzon egy menyasszonynak menő menyasszonyt pólónak az eljegyzési napján. Ez az eljegyzési ajándék a menyasszony számára tökéletes, ha az eljegyzést követő napokon viselheti. Válasszon mókás és szórakoztató szavakat. Ezt az egy fehér színű pólót ajándékba adhat barátjának, aki hamarosan menyasszony lesz, tetszeni fog neki ez a póló, hogy felhívja a figyelmet az idézetre.

12. Művészeti keret:

Ajándékozni szeretnél valamit az eljegyzés során? Próbálja ki ezt az eljegyzési ajándékot vőlegényének, barátjának vagy nővérének, akinek csodálatos műalkotása van. A művészet kavicsokból áll, amelyeket egy férfi és egy nő sziluettje alkot. Ez lesz a jó emlékeztető a legjobb emlékekre, amelyeket együtt töltenek az életben.

13. Személyre szabott pezsgő:

Szerezzen kiváló minőségű pezsgősüveget ajándékba a párnak. Ez a palack személyre szabható, ha hűvös címkét ad hozzá a palackhoz. Ez lehet eljegyzési évfordulós ajándék vagy eljegyzési ajándék a legjobb barátodnak. Ez lesz a legmenőbb ajándék az eljegyzési napon; Ön és barátja ezt a funkciót ünnepli este az eljegyzési napon.

14. Eljegyzési kávéfőző:

Valami praktikus az otthon számára, amelyben a pár végül marad, szintén jó eljegyzési ajándék egy vőlegény nő számára. A kávéfőző ajándéka azt mutatja, hogy szívesen kezdene vele családi életet. Ha a kávé a reggeli frissítő csésze, akkor ez a legjobb megoldás az Ön számára. Ezt a kávéfőzőt a téli szezonban is el tudják vinni az első kirándulóhelyükre.

15. Személyre szabott Palatábla:

Szerezzen romantikus eljegyzési ajándékot lánynak, és izgatott lesz a nagy napon. Ez a tábla az esküvőig eltelt napok számolásához készült. Nagyon aranyos és lenyűgöző darabot alkot. Ragasszon egy mesterséges rózsát, hogy szép legyen ez az ajándék.

Szerezzen egyedi ajándékokat barátja eljegyzési napjára; ötletet fog kapni a jó ajándékokról, mint a barátai kedvenc színe vagy az ajándékokkal kapcsolatos trendjei. A személyre szabott ajándékok az eljegyzés során nagyon megragadóak, és különlegessé varázsolod neki ezt a napot is, szerezz néhány fotót a főiskolai napokról a csoportodról, és készíts egy jó kollázst, hogy emlékeztessem rá, hogy mindannyian mindig veled vagyunk. Az eljegyzési ajándékok változatosak lehetnek, és mindig olyan dolgokra gondolhat, amelyek praktikusak és hasznosak a pár számára. Ajándékozhat plaketteket, kereteket stb., Amelyek emlékeztetik őket a csodálatos napra.