A legjobb 9 eljegyzési ajándék neki

Az eljegyzési ajándékot keresi neki? A nők többsége csodálatából ajándékot akar adni a menyasszonyának. A piacon számos ajándék kapható, de egy lánynak nagyon nehéz kiválasztani a legjobbat egy olyan srác számára, akivel eljegyzik. Gyakori, hogy tartós ruhadarabokat vásárolnak ajándékba, vagy sok más lehetőség közül választhatnak! Ne aggódjon, ebben az írásban feltártam a számára legkedvezőbb eljegyzési ajándékok listáját, amelyek hasznosak a legjobb választás kiválasztásához.

A legjobb eljegyzési ajándék neki:-

1. Egy pénztárca:

eljegyzési ajándék neki1

A szép bőr pénztárca az egyik leggyakoribb és nagyon gyakori ajándék a férfiak számára. Még mindig elkaphatja őket pecséttel, különben gravírozva. A piacon széles választék áll rendelkezésre, és választhat a leendő házastársának is.

2. Fekete műbőr fotóalbum doboz fehér varrással:

eljegyzési ajándék neki2

Kiválaszthat egy exkluzív fotóalbum-ajándékot is a lenyűgöző fekete műbőr funkcióval, ez az úttörő fotóalbum-koncepció díszítő varrásokat tartalmaz a doboz fedelén, a záróelemen kívül. A tároló képekhez készült doboz tartalmaz egy képkeretet is, amelyet közvetlenül a fedélbe készítettek, hogy még több különbséget tegyen. Tegye egyedivé ezt a fotódoboz ajándékdizájnt, hogy valóban felejthetetlen ajándék legyen. Ez a fehér varrott műbőr fotóalbum doboz 7-5/8 “x 5-3/4” x 6-1/4 méretű, és 144 4 “X 6” méretű fényképet tartalmaz. A fedél fogja meg egy 4 x 6 hüvelykes fényképet.

3. Óra:

eljegyzési ajándék neki3

Egy kellemes óra az alapértelmezett és a szokásos férfi eljegyzési ajándékgá vált. Az órák nagyon széles árkategóriában kaphatók, így rugalmasan használhatja az egyébként annyit, amennyit csak szeretne. Ajándékozhat akár Rolexet, akár keresheti, hogy mi a választása.

4. Öltöny:

eljegyzési ajándékok számára

Egy kicsi odakint, de egy öltöny csodálatos, amelyet sok férfi visel az élet különböző pontjain, amelyek hosszú ideig tartanak. Ha a vőlegénye öltönyben szeretne házasodni, akkor nagyon értékes lehet, ha egy komplettet vásárol az öltöny alkalmával..

5. Egy dekanter:

eljegyzési ajándék neki5

Egy jó üveg skót egyébként jó üveg bor? De vegyél egy szép lombikot. A kristályfőző lenyűgözhető, ha szeretné. Másrészt kaphat egy névtáblát, amely az edény nyakára akasztható. Ha belevágsz egy kancsóba, tegyél bele valamit!

6. 9ct sárga arany kitöltött férfi mintás szegély karkötő:

eljegyzési ajándék számára6

Ez is egyike az aranynyal töltött ékszereknek, amelyeket „hengerelt aranynak” neveznek, és ez az új 21. századi bevonási technika, amely egy vékony aranyrétegből áll, amely automatikusan hővel és nyomással kötődik egy további.

7. Vésett mandzsettagombok:

eljegyzési ajándék neki7

A mandzsettagombok meglehetősen gyakori ajándékok a vőlegényeknek; különben talán a házastársának korábban monogramos párja van. Párom fix ezüst mandzsettagombokat vásárolt az esküvői tagnak az Etsy eladótól, a Random Jewels -től. Az első osztályú mandzsettagombok lenyűgözőek, és egész életen át tarthatnak.

8. Egy toll:

eljegyzési ajándék neki8

Általában érettségi ajándék, egy rendkívül jó toll hihetetlen, amelyet a házasság szolgálatába állíthatnak, ugyanúgy, mint a mandzsettagombok esetében. Képesnek kell lennie arra, hogy kiválasszon egyet egy helyi ékszerésznél. Mellékelhet faragott tollakat is.

9. Egy örökség vagy parfüm:

eljegyzési ajándék neki9

Az örökség használata eljegyzési ajándékként jelentős módja annak, hogy üdvözölje házastársát a család állandó tagjaként. Egyébként szép illatú parfümöt is ajándékozhat neki.