Kan kvinder tage gurkemeje, mens de ammer, og hvad er dets fordele?

Du har lige født en baby og ammer nu, så du skal være opmærksom på, at du også skal være sund for at holde din baby sund. Så for at sikre, at du er væk fra infektioner, bør du inkludere en sund kost i dine daglige måltider. Mange kvinder inkluderer gurkemeje i deres kost for at holde infektioner væk. Men der er en tvivl for kvinder om, at det kan være sundt at tage gurkemeje under amning.

gurkemeje under amning 1

Kan du tage gurkemeje, mens du ammer?

Amning er et stort ansvar, da du skal holde dig sund for at holde din baby sund. Således opstår et stort spørgsmål i hovedet på ammende mødre: Kan jeg tage gurkemeje, mens jeg ammer? Er gurkemeje sikker under amning?

Svaret er ja, det er helt sikkert og sundt at have gurkemeje, mens du ammer. Men du skal sørge for, at det beløb, du tager, er passende. Da dens nævnte overskud af alt er dårligt, kan en stor mængde gurkemeje også føre til problemer som tørring, hvilket reducerer amning og dermed forårsager et stort problem. Undgå at tage kosttilskud, da deres nøjagtige virkninger endnu ikke er fuldt ud kendt, og derfor kan de forårsage andre problemer for dig.

Sørg altid for at konsultere din læge for at få alle sundhedsrådene og derfor spørge ham/hende, før du begynder at indtage gurkemeje. Hvis det er tilladt, kan du få gurkemeje med et glas mælk, der er til gavn for gurkemeje, eller du kan tilføje det som krydderier til dine madvarer eller andre former.

Gurkemeje er meget sundt, og det er også sikkert at have det i din ammeperiode. Det hjælper også i amningen og forhindrer også andre problemer i denne fase og beskytter dig og din baby mod infektioner. Derfor bør du have en passende mængde gurkemeje under din amning.

Sundhedsmæssige fordele ved gurkemeje under amning:

Gurkemeje er en velkendt urt kendt for sine antibakterielle, antivirale, antiinflammatoriske og anti-kræftfremkaldende egenskaber. Det er også kendt for at øge immuniteten og tilbyder også andre medicinske fordele. Så her er nogle af de sundhedsmæssige fordele forbundet med gurkemeje-

1. Fremmer fordøjelsen:

Gurkemeje under amning er nødvendig, da det hjælper med at løse maveproblemerne hos ammende mødre. Gurkemeje stimulerer galdeblæren til at producere mere galde, hvilket igen hjælper med fordøjelsen og løser problemet med gasproduktion og fordøjelsesbesvær.

2. Øger immuniteten:

Gurkemeje under amning giver dig beskyttelse mod milde infektioner som hoste, forkølelse eller influenza. Der er forskellige svampedræbende, antibakterielle og antivirale egenskaber i gurkemeje, der hjælper dig med at få beskyttelse mod forskellige infektioner. Gurkemeje indeholder også lipopolysaccharider, der hjælper dig med at opbygge din immunitet og øger den.

3. Reducerer betændelse:

Gurkemeje er en god urt, der hjælper med at reducere hævelse af kropsdele. Det hjælper med at reducere betændelse i bryster og fjerne tilstoppede porer i bryster for at hjælpe med amning, som ellers ville have forårsaget smerter. Gurkemeje hjælper med at reducere denne smerte og gør amning let.

4. Minimerer kolesterol:

Det hjælper med at regulere kolesterolindholdet i blodet. Det minimerer kolesterolniveauet og lader det ikke stige brat. Det hjælper med at forhindre forskellige hjerte -kar -sygdomme og holder dig sund og rask.

5. Hjælper med at styre vægt:

Efter fødslen er det største problem for ammende mødre kontrollen over deres vægt, da den stiger meget. Gurkemeje, mens amning er godt, da det hjælper med regulering af vægt, forhindrer fedme og andre sygdomme eller lidelser i forbindelse med den kraftige vægtstigning. Således holder det dig såvel som din ammende sunde.

6. Forebyg slidgigt:

Det hjælper med at forhindre problemer som slidgigt eller leddegigt. Gurkemeje er fuld af antioxidantegenskaber, der hjælper med at fjerne frie radikaler, hvilket kan forårsage skade på kropsceller. Ved at forhindre skade på kroppens celler hjælper gurkemeje med at opretholde moderens gode helbred, hvis det tages regelmæssigt.

7. Forebyg leversygdomme:

Gurkemeje hjælper leveren med at producere enzymer, der hjælper med at afgifte blodet og regulere blodgennemstrømningen. Disse enzymer nedbryder toksinerne i kroppen og hjælper dermed med at fjerne affaldet fra kroppen. Dette hjælper igen med at forhindre opbygning af giftige stoffer i leveren og forhindrer leversygdomme. Det er vigtigt for ammende mødre, der hjælper dem med at holde sig sunde.

gurkemeje under amning 2

Gurkemeje te under graviditeten:

Gurkemeje te brygges ved hjælp af revet gurkemejerod eller rent pulver. Det betragtes som en af ​​de mest effektive måder at forbruge krydderiet på.

Visse undersøgelser har vist, at gurkemeje i lave doser som krydderi er sikkert for gravide og ammende kvinder at indtage og har en række sundhedsmæssige fordele. Brug ikke dette krydderi, hvis du er udsat for blødningsforstyrrelser eller er allergisk. Tal med din læge, hvis du er usikker.

Denne kraftfulde naturlige urt er gavnlig for næsten alle, og hvis du er en ammende mor, kan du også drage fordel af dette utrolige krydderi. Husk nøglen til at bruge denne urt, er dens moderate forbrug og pas på eventuelle uregelmæssigheder.