Sådan bruges ansigtsmaske til at forynge din hud?

Er du hektisk med det daglige rutinearbejde? Og du finder ikke tid til at gå efter et markedsbaseret mærkevare, så din ansigtshud kan tone op. Gå ikke i panik. Du kan gå og vælge hjemmelavede ansigtspakker som den perfekte hudforyngelse. De er ikke kun billige, men også lavet med de ingredienser, der er let tilgængelige i vores køkken. Mere end det består de ikke af hårde kemikalier og er derfor fri for skadelige virkninger af sådanne kemiske ingredienser.

Sådan bruges ansigtsmaske til at forynge din hud

Bedste foryngende ansigtsmaske:

Her er nogle top fem liste over hjemmelavede hudforyngende ansigtspakker, der gør underværker for huden. Det beskrives også bedst om, hvordan du forynger dit ansigt.

1. Honning med gurkemeje og mælkeskindforyngelsesmaske:

Honning med gurkemeje og mælkeskindforyngelse Mas

Metode:

Tag to teskefulde honning og frisk mælk i en glasskål. Tilsæt et par dråber citron og en teskefuld gurkemeje med ingredienserne og bland meget godt. Brug en pakke med pensel til at sprede masken ud over dit rensede ansigt og hals. Lad det sidde i 20 minutter og vask derefter masken helt af.

Fordele:

Den antibakterielle egenskab af gurkemeje og beroligende fornemmelse opnået fra mælk og honning giver et boost til din ansigtshud. Det hjælper med at fjerne døde hudceller og forynge huden. Dette er velegnet til en normal hudtype.

Advarsel:

Du kan have chancer for irritation på grund af gurkemeje og også gule pletter i dit ansigt.

2. Mælkecreme og citronfornyelsesmaske:

Mælkecreme og citron hudforyngelse Mas

Metode:

Mælkefløde, der ikke er for sund til at spise, gør store ting for din hud. Ja, du kan gøre brug af denne utrolige ting til at forberede den bedste foryngende ansigtsmaske. Tag den nødvendige mængde mælkecreme og tilsæt et par dråber citron i den. Bland indholdet grundigt for at danne en pasta, der skal påføres et velrenset ansigt. Lad det nu tørre i cirka en halv time. Skræl derefter masken helt af.

Fordele:

De vitaminer og mineraler, der findes i mælkecremen, er så dyrebare og livsvigtige for hudens gode helbred. Det letter ar og hudorme fra huden. Det gør huden helt mere retfærdig, mens den forynger huden. Denne ansigtshudforyngelsesmaske passer til den tørre hudtype.

Advarsel:

Citron kan forårsage nogle irritationer, der kan ignoreres.

3. Havregryn og banan hudforyngelsesmaske:

Havregryn og banan hudforyngelsesmaske

Metode:

Her kommer den magiske ingrediens, der får vores ansigtshud til at syde virkelig. Banan har masser af bidrag til vores hud, der virkelig hjælper med at bekæmpe mange hudproblemer. Tag den nødvendige mængde banan og havregryn. Blend det til en fin pasta. Tilsæt derefter to teskefulde honning og bland godt. Efter at have påført dette mærke på dit ansigt, vent lidt til det er tørt og når det er tørret, vask det af.

Fordele:

Det passer hovedsageligt til en fedtet hudtype. Og Banan kan helbrede ansigtspigmentering og garvning. I alt forynger denne maske huden, så den ser sundere ud med en glødende glans.

Advarsel:

Denne foryngende ansigtspakke har ingen bivirkninger og kan bruges effektivt.

4. Chokolade hudforyngelsesmaske:

Chokolade hudforyngelsesmaske

Metode:

Kom lidt kakaopulver og havregryn i en blender. Lav det som et fint pulver. Tilsæt derefter hver teskefuld honning og frisk mælkecreme. Bland det grundigt for at danne en pasta. Dæk dit ansigt helt med denne chokolademaske. Lad det tørre. Vask det helt af efter 20 minutter.

Fordele:

Chokolade har masser af fordele for din hud. Hvis du ikke kan gå med en chokolade ansigtsbehandling, vil denne ansigtsmaske gøre sit bedste. Når du har planlagt en perfekt ansigtsforyngelse derhjemme, og derefter vælger denne maske uden fejl.

Advarsel:

Der ses ingen irritation eller bivirkninger.

5. Papaya og ananas hudforyngelsesmaske:

Papaya og ananas hudforyngelsesmaske

Metode:

Disse vitale frugter, der er sundeste at spise, og disse er også de mest gavnlige for ansigtshuden til hvidning og foryngelse. Tag to skiver hver af Papaya og Ananas i en blender. For at tilføje konsistens kan du blande det med multani mitti og gøre det til en fin pasta. Påfør denne maske over hele dit ansigt, efter at den er renset grundigt. Lad stå i 15 minutter. Skyl helt af.

Fordele:

Begge frugter gør underværker for ansigtshuden uden at skade huden. De reducerer mørk pigmentering, ar og også hudorme. Denne ansigtsmaske til foryngelse af huden er bedst af alt.

Advarsel:

Der findes ingen irritationer.

Hver person har sin egen hudtype og er også følsom over for nogle af ingredienserne. I sådanne tilfælde kan vi vælge en passende ansigtsmaske, der er hjemmelavet, alt efter vores hudtype. For enhver hudtype – normal, fedtet, tør og også kombinationstype, har vi en række muligheder at vælge imellem. Alle foryngelses ansigtsmasker er alle forberedt med stor omhu og har ingen bivirkninger. Den er 100% testet og kemikaliefri.