9 bedste perle ansigtssæt i Indien og hvordan man bruger det

Kvinder leder altid efter måder at forbedre vores hudfarve. På grund af den stigende forurening har vores ansigtshud en tendens til at blive beskadiget og kedelig. At gå til en stue nu og da er ikke muligt på grund af tidsbegrænsning, aftaler og endda stuen satser stiger. Den bedste måde at passe på ansigtet er ved at behandle det derhjemme – efter vores bekvemmelighed. Pearl Facial kits er tilgængelige til at tage sig af vores hud derhjemme.

9 bedste liste over perle ansigts kit og hvordan man bruger:

Her er et par bedste perle ansigts kit liste, der er trendy, billig og har fremragende resultater,

1. VLCC Pearl Facial Kit:

VLCC Pearl Facial Kit

KØB DET HER

Dette er det bedste vlcc pearl ansigtssæt til fedtet hud. Produktet efterlader huden hydreret og ser frisk ud. Det er meget økonomisk. Det toner huden op og forbedrer også hudens tekstur.

Brug:

Inden du begynder, skal du vaske dit ansigt med en mild ansigtsvask eller bruge vat, der er dyppet i rå kold mælk. Brug en lille mængde perlelotion og massér forsigtigt i 5-10 minutter. Til påføring af denne pakning blandes en vis mængde perlepulver sammen med rosenvand. Du kan også erstatte rosenvand med mælk. Bland ingredienserne til sidst og påfør ansigtet og halsen. Lad pakken stå i et minut eller 2. Derefter masseres pakken i ansigtet i cirkulære bevægelser i næsten 2 minutter og vaskes af med koldt vand.

Pris: INR 1000/-

2. Lotus Radiant Pearl Facial Kit:

Lotus Pearl ansigtssæt

KØB DET HER

Kassen har instruktionerne klart skrevet for let brug. Der er 3 plastrør og en krukke. De vigtigste og vigtigste ingredienser er – tea tree ekstrakt, lakridsekstrakt og perlestøv.

Brug:

Dette kit har rensemiddel og skrubbe blandet i et rør og ikke adskilt. Massér forsigtigt for at rense snavs, død hud, hvide hoveder og sorte hoveder væk. Brug en lille smule Activator til at lukke de ikke -tilstoppede porer. Massage med massagecremen i 10 – 15 minutter. Gnid isterninger på dine hænder hvert 2. – 3. minut, mens cremen masseres

Pris: 950 INR/-

3. Biotique Pearl Facial Kit:

Biotique Pearl ansigtssæt

KØB DET HER

Biotique Pear Facial -boksen har de 5 indhold pakket i små kar. Sættet leveres med en massagel, kratcreme, pakke, creme til retfærdighed, en korrektur til mørke pletter osv. Sættet indeholder ikke noget rengøringsmiddel, og hvis du leder efter en, kan du købe fra markedet.

Brug:

Påfør skrubben over hele ansigtet og halsen. Dyp fingrene i vand og massér i en opadgående cirkulær bevægelse, der starter fra nakken, i cirka 30 sekunder og vask af. Påfør et tykt jævnt lag af ansigtsmasken. Det tilrådes at holde pakningen tændt i 15 til 20 minutter og kan let vaskes af. Brug den mørke pletkorrektor på de berørte områder, og lad den stå. Til det sidste trin påføres fairness cremen og lad den stå på.

Pris: 235 INR/-

4. Aroma Magic Pearl Facial Kit:

Aroma Magic Pearl Facial Kit

KØB DET HER

Aroma pearl ansigtskittet er specielt formuleret til at gøre huden lysere og reducere mørke rande. Det toner huden og genopretter lysstyrken. Det viser sig at være egnet til alle hudtyper.

Brug:

Et enkelt ansigtssæt indeholder – en ansigtsrens, et proteinblegemiddel og AHA -gel, hudserum, iltningsgel, ansigtspakke og solcreme, som skal bruges i samme rækkefølge. Bland proteinblegemidlet sammen med AHA -gelen og påfør. Lad virke i 15 minutter, og massér derefter med fugtige fingre i 2-3 minutter.

Pris: INR 1050/-

5. Jovees Pearl Whitening Facial Kit:

Jovees Pearl Whitening Facial Kit

KØB DET HER

Jovees Pearl Whitening Facial Kit er meget nyttigt til at forynge huden. Det forbedrer også hudens tekstur og hjælper med at genoprette udstrålingen.

Brug:

Sættet bruges til rengøring og eksfoliering af ansigtet ved hjælp af Pearl Whitening scrub. Derefter kræver ansigtet lidt massage i ansigtet og på halsen ved hjælp af A -vitamincreme til massage. Det næste trin er at bruge et tykt lag af ansigtsmasken på ansigtet. Lad pakken ligge på ansigtet i næsten 20 minutter. Tag cirka 2 til 3 dråber serum og hæld det over ansigt og hals og lad det ligge på huden.

Pris: INR 490/-

6. Nature’s Essence Magic Pearl Facial Kit:

Nature's Essence Magic Pearl Facial Kit

KØB DET HER

Nature’s pearl facial kit er en sand velsignelse i forklædning for personer med en mørk teint. Det har en god hudblegningseffekt, når det bruges regelmæssigt. Dette ansigtssæt har 4 rør, der er en firetrinsproces – en rensegel, kratskræl, hudblegningscreme og en genfugtende glødpakke.

Brug:

Brug et par dråber rensegel og påfør hele ansigtet. Gnid i et par minutter og vask af. Påfør skrubben på hals og ansigt, massér forsigtigt og rengør efter 5 minutter med fugtig bomuld. Massage med Pearl Whitening Cream. Denne creme kan bruges som en daglig creme eller endda til en blød massage en gang om ugen i 5-10 minutter.

Pris: INR 260/-

7. Shahnaz Pearl Facial Kit:

Shahnaz Husain Pearl ansigtssæt

KØB DET HER

Den indeholder Shahnaz Husain Pearl Cream og Shahnaz Husain Pearl Mask. Cremen har pulver af ægte perler, der beskytter huden mod tørring og fugter huden. Perlemasken strammer huden og gør den fast og glødende. Den er velegnet til alle hudtyper.

Brug:

Vask ansigtet med et mildt rengøringsmiddel eller aftør med snavs og snavs med en fugtig vat eller vat dyppet i kold mælk. Påfør masken jævnt over hele ansigtet og på halsen, og efterlad øjnene. Lad det tørre helt og vask først med mælk helst og derefter med vand. Påfør derefter cremen over hele ansigtet.

Pris: INR 435/-

8. Asta Berry Pearl Facial Kit:

Asta Berry Pearl ansigtssæt

KØB DET HER

Asta berry Pearl Facial -kit fugter huden og får den til at se fast og ungdommelig ud. Nøgleelementerne i dette produkt er perlepulver og sojaekstrakt. Dette kit giver øjeblikkelig glød og en mere retfærdig hud. Det giver værdi for de penge, du har betalt for.

Brug:

Dette kit har en Gel Cleanser, en skrubbe, en massagecreme og en ansigtspakke. Disse skal bruges i samme rækkefølge i cirka 5-10 minutters massage med hver undtagen ansigtspakken. Vask af med koldt vand og tør efter med hver tørring med et blødt håndklæde eller silkepapir. Opbevar ansigtspakken i 10 minutter og vask af.

Pris: INR 225/-

9. Oxyglow Pearl Facial Kit:

Oxyglow Pearl Facial Kit

Oxyglow Pearl Facial kit gør huden mælkehvid uden pletter. Dette er et af de bedste ansigtssæt, der hjælper dig med at få en langvarig naturlig glød. Dette perle ansigtssæt er godt til fedtet hud eller kombineret hud.

Brug:

Dette kit leveres med rensemælk, en skrubbe, en massagecreme, en ansigtspakke, en fugtighedscreme og til sidst et hudserum. Efter at have brugt indholdet i sekvensen som nævnt og sørget for, at hver bruges i ca. 10 – 15 minutter, skal du tage et par dråber serum på din håndflade og sprede det ud over dit ansigt og din hals. Serumet siver ind i din hud.

Pris: 950 INR/-

En salon opkræver generelt mindst INR 1000/- for at få foretaget en ansigtsbehandling. Hvis produktets basisomkostninger er høje, er salgsafgifterne også høje. I stedet skal du bare købe dig et godt produkt, og du kan gøre ansigtsbehandling derhjemme ikke en gang, men mindst to gange med det samme produkt.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80