9 Bedste Shahnaz Husain ansigtssæt og hvordan man bruger det

Shahnaz Husain -gruppen af ​​bekymringer er internationalt kendt for deres skønhedspleje baseret på Ayurveda. Der er tusinder af produkter i dette mærke både med urte- og organiske ekstrakter. Sikker til alle slags hudtyper, og der findes produkter til alle slags hudproblemer.

Bedste liste over Shahnaz Husain ansigtssæt til tør og fedtet hud i Indien:

Her er en liste over Top 9 Shahnaz ansigtssæt i Indien

1. Shahnaz Husain Diamond Facial Kit:

Shahnaz Husain Diamond Skin Revival Facial Kit

Dette ansigtssæt til Shahnaz diamant er unikt beregnet til genoplivning af huden og hudforyngelse. Det giver den påkrævede hudnærende behandling og bevarer også rehydrering på hudens overflade. Sættet indeholder en diamantskrubbe, næringscreme, ansigtsmaske og fugtgivende lotion, der hjælper med at kontrollere ældningstegn for fejlfri skønhed.

Anvendelse:

Ansigtet renses med ansigtsrens, der er givet i sættet. Derefter bruges Diamond plus Scrub til eksfoliering af huden. Diamond plus nærende creme fås også til at massere huden i cirka 20 minutter. Efter rengøring af ansigtet påføres Diamond plus masken over hele ansigtet og lad det tørre i 10 minutter. Derefter påføres rehydreringskremen over hele ansigtet.

Pris: Rs.780 for 40 gram.

2. Shahnaz Husain Gold Facial Kit:

Shahnaz Husain Gold Skin Radiance Facial Kit

KØB DET HER

Dette ansigtssæt i Shahnaz guld er en sensationel innovation for at opnå hudens udstråling og skønhed. Dette kit indeholder dyrebare organiske ingredienser og 24 karat guldstøv til at revitalisere og også rense huden. Pakken indeholder guldgel, skrubber, guldmaske og fugtighedscreme

Anvendelse:

Efter rensning af ansigtet gnides gold Scrub forsigtigt med cirkulære øjeblikke. Tør det af med fugtig vat. Massér derefter med den fugtighedscreme, der er tilgængelig her, i cirka 20 minutter. Endelig kan du anvende guldmasken og undgå læber og område omkring øjnene. Efter 15 minutter kan du derefter tørre det af med fugtig bomuld.

Pris: Rs.599 (minipakke)

3. Shahnaz Husain Skin Whitening Facial Kit:

Shahnaz Husain Skin Whitening Facial Kit

KØB DET HER

Dette Shahnaj ansigtssæt har de kraftfulde ayurvediske produkter især til at fjerne og forhindre garvning. De syv produkter i kittet eksfolierer og rehydrerer huden. Den indeholder en Cleanser, Scrub, nærende creme, hudtonic, maske, serum og sidste dækkende creme. Alle disse produkter sikrer gradvis lysere hudfarve og giver den mere udstråling over en periode.

Anvendelse:

Som opstart påføres biohydrerende rensemiddel på ansigtet og renses grundigt. Derefter bruges den eksfolierende Scrub i 10 minutter til at fjerne de døde hudceller. Den kraftige nærende creme er brugt til at massere med blide strøg i cirka 10 til 15 minutter. Der er en kraftig hudtonik, som derefter påføres over hele huden for at bevare fugtigheden. Der leveres en whitening maske, der er beregnet til at slappe af på huden i 10 minutter. Og igen kan vi anvende det hvidt serum, der er tilgængeligt her, for at forbedre hudens udstråling. Endelig påføres cremen over hele ansigtet for at give det sidste præg.

Pris: Rs.349 for 63 gram.

4. Shahnaz Husain pigmenteringskontrol ansigtssæt:

Shahnaz Husain pigmenteringskontrol ansigtssæt

Dette Shahnaz Husain ansigtssæt til pigmentering er specielt skabt til at blive behandlet af en professionel, der bruger urtesæt. Shahnaz husain urteansigtssættet har hudfordele som at kontrollere pigmentering, reducere mørke pletter, pletter osv. Pakken er også nyttig til at give huden en fair tone med en fantastisk glød.

Anvendelse:

Power bio hydrating cleanser bruges til at rense ansigtet i første omgang. Den eksfolierende Scrub gøres tilgængelig her for at fjerne overfladens urenheder fra huden. Den kraftnærende creme givet her bruges til at massere i cirka 15 minutter. Efter rengøring af ansigtet skal der påføres en kraftig hudtone, der er angivet her, på huden. Der er også en grøntsagsskal for at påføres ansigtet og slappe af i cirka 10 minutter. Efter fuldstændig rengøring af ansigtet påføres anti-pigmenteringsgelen, som effektivt styrer pigmentering. Som et sidste trin masseres en dækningscreme forsigtigt i ansigtet.

Pris: Rs.349 for 55 gram.

5. Shahnaz Husain chokolade ansigtssæt:

Shahnaz Husain chokolade ansigtssæt

Denne Shahnaz ansigtspakke med chokolade ansigtsbehandling bruges til at forhindre tegn på ældning af huden og dens foryngelse. Det forbedrer væksten af ​​de nye celler, der erstatter den døde hud. Og det fungerer bedst til at øge hudens elasticitet og gøre det glat. Den indeholder tre små pakker à 10 gram hver med chokolade -nærende creme, chokoladeforyngende maske og kaffebønnescrub.

Anvendelse:

Ansigtet rengøres med ansigtsrens, der gives i sættet. Coffee Bean Scrub påføres i ansigtet og skrubbes forsigtigt i ca. 10 minutter, og derefter tørres det af med våd bomuld. Der er en chokolade -nærende creme, der bruges til massage i cirka 20 minutter. Der er en chokoladeforyngende maske, som påføres og får lov til at tørre. Rengør endelig ansigtet for at få det strålende look.

Pris: Rs.295

6. Shahnaz Husain Shalife Plus ansigtssæt:

Shahnaz Husain Shalife Plus ansigtssæt

Dette kit har en kraftfuld formulering af organiske ekstrakter af planter til dybderensning, eksfoliering og fornyelse af huden i ansigtet. Denne ansigtsbehandling strammer også huden og fjerner de døde celler, forfiner, toner og polerer den. Der er en skrubbe, nærende creme og foryngende maske 10 gram af hver.

Anvendelse:

Rengør ansigtet med en ansigtsrens og brug den givne skrubbe for at eksfoliere huden. Og begynd derefter at massere slagtilfælde ved hjælp af den nærende creme i pakken i cirka 20 minutter. Efter vask af ansigtet påføres den foryngende maske og slapper af i 10 minutter. Tør dit ansigt af for at få det smukke look.

Pris: Rs.315 for 45 gram.

7. Shahnaz Husain Pearl Facial Kit:

Shahnaz Husain Pearl ansigtssæt

KØB DET HER

Dette ansigtssæt fra Shahnaz Pearl lover med en naturlig glød og blegning. Sættet fungerer som en beskyttelse for dig mod solens UV -stråler og reducerer også chancerne for en transformation af melanin, der reducerer garvningen. Det giver også din hud en fantastisk fugtighed til et frisk udseende.

Anvendelse:

Denne pakke er den nøjagtige behandling med ægte perleekstrakter. Den indeholder kun Pearl creme og perlemaske. Så her, bortset fra ansigtsbehandling, skal du bare rense ansigtet og bruge denne perlecreme til massering i den nødvendige tid. Påfør derefter perlemasken på ansigtet og lad tørre i cirka 15 minutter. Efter rengøring af ansigtet kan du mærke forskel.

Pris: Rs.473 for 20 gram.

8. Shahnaz Husain ansigtssæt til fedtet hud:

Shahnaz Husain ansigtssæt til fedtet hud

Hvis du har en fedtet og bumset hud, er dette Shahnaz Hussain kit det perfekte for dig. Shahnaz ansigtssættet til bumser er fremstillet af ekstrakter af blomster og urter og fungerer magisk. Det forhindrer det eneste look og giver en blød, glat, mat finish. Den indeholder en Shamoon Sandalwood renselotion, Shagrian Dermabrasive behandling creme, Shabase Sandalwood cover creme og ShaSilk mat fugtighedscreme.

Anvendelse:

Rengør ansigtet ved hjælp af den renselotion, der er givet her, og som mildt renser den følsomme hud. Brug derefter Shagrain dermabrasive behandlingskrem til at sidde i ansigtet i 20 minutter. Og vask det derefter af. Påfør Sandalwood cover -cremen på den acne -udsatte hud uden at skrubbe den kraftigt og lad den tørre. Tør det rent. Endelig kan du gøre brug af den matte fugtighedscreme, der virker både til bumser og strålende oliefri look.

Pris: Rs.475 for 55gm.

9. Shahnaz Husain ansigtssæt til tør hud:

Shahnaz Husain ansigtssæt til tør hud

Dette Shahnaz Husain ansigtskit til tør hud nærer og beriger huden med naturlige blødgørende midler og antioxidanter. Det genopretter fastheden og efterlader huden blød, smidig, ungdommelig og strålende. Den indeholder en nærende creme fra Shalife; Shamoist beriget fugtgivende mælk, Shacleanse fugtgivende rensemiddel og Shayouth hvedekim Tulsi balsam.

Anvendelse:

Påfør det fugtgivende rensemiddel for at rense ansigtet grundigt. Brug Shalife nærende creme til massage i cirka 15 minutter. Brug derefter den fugtgivende mælk til at fugte huden. Endelig kan du gøre brug af Tulsi Balm for at få huden til at føles glat og smidig.

  • Pris: Rs. 495 for 40 gram.

Shahnaz Husain -produkter er altid favorit hos de fleste kvinder her i vores land. Og dette mærke leverer alle cremer og lotioner til både hud- og hårpleje.