9 Seneste Body Care Facial Kit -mærker i Indien

The Body Care er en innovativ og berømt indisk fremstillingsvirksomhed med konsekvent de bedste og førsteklasses kvalitetsområder. De sætter pris på produkter til personlig pleje, der er designet med den blide formel. Kropspleje mærket af produkter giver en premium kvalitet af ansigtssæt med forskellige ingredienser.

Bedste ansigtsmærker til kropspleje i Indien:

Nogle Top 9 Bedste Body Care Facial Kit -produkter er,

1. Body Care Insta Glow Spa Facial Program Kit:

Body Care Insta Glow Spa Facial Program Kit

Dette Body Care insta glow ansigtssæt giver fem fordele, såsom fugtgivende hud, øget cirkulation, hjælper med at reducere tegn på ældning, forbedrer hudtoner og lindrer følsomhed. Dette ansigtssæt til kropspleje indeholder koncentratet Cleanser, Scrub, Cream, Mask og Insta Shine. De renser alle godt, eksfolierer og fugter også huden.

Anvendelse:

Påfør rensemidlet og rengør ansigtet godt. Og skrub derefter i cirka 10 minutter. Derefter er du klar til at bruge cremen og slappe af. Der er en maske, der bruges til foryngelse af huden i cirka 20 minutter. Endelig kan du bruge insta shine -koncentratet til at give det smukke hududseende.

Pris:

INR 435 for 250 gram.

2. Body Care Haldi Chandan Fairness Facial Kit:

Kropspleje Haldi Chandan Fairness Facial Kit

Body care Haldi Chandan ansigtssættet er hovedsageligt til at forstærke hudens lysere hud. Det fungerer godt med huden og fjerner eventuelle døde hudceller. Dette ansigtssæt til kropspleje har en Chandan -rens, ansigtsskrubbe, massagegel, massagecreme, Chandan -ansigtspakke og Chandan -hudserum. Hovedbestanddelen i dette ansigtssæt til kropspleje er Chandan, og vi kan se denne ingrediens i hver eneste creme og gel i denne pakke.

Anvendelse:

Påfør rensemidlet over hele ansigtet og rengør ansigtet grundigt. Derefter kan du anvende Chandan -skrubberen for at eksfoliere døde hudceller. Her kan du massere med de to typer pakninger, der er en gel og creme i cirka 10 minutter hver. Endelig påføres Chandan -pakken og får lov til at tørre i ca. 20 minutter, hvorefter Chandan Serum påføres i hele ansigtet.

Pris:

INR625 for 250 gram.

3. Body Care Chokolade Facial Kit:

Body Care Chokolade Facial Kit

Body care chokolade ansigtssættet består af vitale og essentielle kvaliteter af chokolade sammen med andre ingredienser såsom drueekstrakt, kakaosmør, sheasmør. Og også andet gunstigt ekstrakt for at holde din hud glødende. Dette er især beregnet til at arbejde mod de rynker, der findes i tidlige aldre, og det er helt sikkert, at vi definitivt får en ungdommelig glød.

Anvendelse:

Påfør rensemiddel hele ansigtet og rengør det helt. Brug den givne chokoladescrub og eksfolier huden. Nu er du klar til at sidde og slappe af i cirka 20 minutter med chokolade ansigtspakken. Og som en sidste berøring er chokoladeserum også tilgængelig for at gøre huden smidig.

Pris:

INR 595 for 260 gram.

4. Body Care Fruit Spa Facial Kit:

Body Care Fruit Spa Facial Kit

Body care fruit facial kit hjælper med at dybe rensning af hudens porer samt at eksfoliere de døde celler. Ingredienserne i dette ansigtssæt til kropspleje hjælper med at fjerne metabolisk affald fra det øverste lag af huden. Det revitaliserer og hjælper med at reducere rynker. Ansigtssættet består af en Cleanser, Scrub, Creme, Mask og et insta shine Concentrate.

Anvendelse:

Påfør rensemidlet for at rengøre ansigtet grundigt. Brug derefter skrubben til at fjerne de døde hudceller. Og smør cremen på i cirka 20 minutter og rengør ansigtet igen. Brug masken og lad den tørre. Efter aftørring rengøres det, som et sidste trin, påføres insta glans -koncentratet over hele huden for at udføre behandlingen.

Pris:

INR425 for 200 gram.

5. Body Care Papaya Spa Facial Kit:

Body Care Papaya Spa Facial Kit

Body care papaya ansigtskittet er specielt designet og brugt til behandling af pigmentering, pletter og beskadiget ujævn hud. Dette ansigtssæt består af en papaya -rens, Scrub, massagegel, papaya -massagecreme, papaya -maske og et serum. Det tilføjes med godheden ved papaya’s naturlige kvaliteter.

Anvendelse:

Påfør rensemidlet for at rense huden grundlæggende, og brug derefter Scrub til eksfoliering af de døde celler. Få papaya massagecreme og gnid den forsigtigt på huden i cirka 20 minutter. Efter rengøring af ansigtet kan du anvende masken, som skal efterlades til tørring. Endelig skal du anvende papaya serum, som giver det sidste præg.

Pris:

INR 585 for 250 ml

6. Body Care Pearl Spa Facial Kit:

Body Care Pearl Spa Facial Kit

Body care Pearl ansigtssættet har en naturlig formel til forsigtigt at rense olie, snavs og andre urenheder fra huden. Det hjælper med at lette huden og hjælper også med at behandle ujævn pigmentering. Det strammer de åbne porer, forædler og forbedrer hudens tekstur. Sættet består af et rensemiddel, Scrub, perlekrem, maske og insta glanskoncentrat.

Anvendelse:

Påfør rensecreme over hele ansigtet og tør den af. Gnid derefter forsigtigt skrubben for at fjerne de døde hudceller. Påfør igen cremen og massér den i cirka 20 minutter. Efter rengøring af ansigtet grundigt, påfør masken og lad den tørre i yderligere 10 minutter. Til sidst påføres insta shine koncentrat gel for at beskytte huden mod miljøforurening.

Pris:

INR 461 for 200 gram

7. Body Care Insta Whitening Program Facial Kit:

Body Care Insta Whitening Program Facial Kit

Body care whitening facial kit er velegnet til alle hudtyper. Det er fremstillet med nanoteknologi til at tilføje et urteblegningskompleks som dets vitale ingrediens.

Anvendelse:

Påfør ansigtsrengøringsmiddel til hudpleje til hudpleje for at rense ansigtet. Brug derefter eksfolierende skrubbe i cirka 10 minutter. Påfør påfyldningsgelen, hvorefter den nærende creme masseres i cirka 20 minutter. Rengør ansigtet fuldstændigt, brug masken til opstramning af huden. Til sidst skal du anvende det intensive fornyelsesserum.

Pris:

INR 795 for 250 gram.

8. Body Care Gold Facial Kit:

Body Care Gold Facial Kit

Body care gold facial kit revitaliserer og nærer til en strålende og lysende teint med 99,9% ægte guld. Det giver den gyldne glød, der hjælper med at bevare hudens fugtighed. Den indeholder et rensemiddel, guld Scrub, guldcreme, guld ansigtsgel og en guld forskønnende maske.

Anvendelse:

Rensemidlet påføres for først at rense ansigtet. Scrub bruges til eksfoliering af huden, hvorefter massagecremen gnides forsigtigt på huden i cirka 20 minutter. Og derefter efter rengøring af ansigtet påføres body gold ansigts kit gel. Den forskønnende guldmaske påføres over hele ansigtet og lades tørre.

Pris:

INR 599 for 200 gram.

9. Body Care Diamond Spa Facial Kit:

Body Care Diamond Spa Facial Kit

Body Care Diamond Facial Kit renser huden, eksfolierer, fylder og nærer med den hvidere hudcreme, der findes her. Og den har også en maske og serum, som hjælper med en intensiv fornyelse af huden.

Anvendelse:

Påfør rensemidlet til rengøring. Brug skrubben til at fjerne de døde hudceller. Påfør cremen til massering af næsten cirka 20 minutter, og rengør igen ansigtet. Læg masken og lad den tørre. Efter at have tørret det af, påføres insta -glans -koncentratet på ansigtet.

Pris:

INR 240 for 48 gram

Vi kan vælge vores egne produkter fra disse serier, der passer meget godt til vores sarte hud. Alle slags ansigtsbehandlinger giver generelt et naturligt lysere og ungdommeligt udseende til huden. Disse giver også fremragende kropsplejeprodukter, der giver glattere hud.