9 Effektive ansigtspakninger mod ældning efter 30 år

Hvis hudpleje i 20’erne handler om acne og ujævne træk, handler 30’erne om fine linjer, rynker og ujævn hudfarve. Hudens reparation evner at bremse i 30’erne. Virkningerne af hormonubalance, graviditet og hudvaner fra fortiden begynder at vise sig i form af solpletter, tør hud, pigmentering og krage fødder. Husk, intet giver væk alder som hud. Derfor er det timens behov at gøre status over dit skønhedsregime og tilføje det til at opretholde en sund og ungdommelig hud. Denne artikel om de bedste ansigtspakker efter 30 år til at kontrollere din rynkehud.

Bedste ansigtspakker efter 30 års anti-aldring:

Her er top 9 ansigtspakker efter 30 år, som kan hjælpe med dine hudbehov.

1. VLCC Skin Tightening Facial Pack:

VLCC Skin Tightening Facial Pack

Sættet indeholder indisk Berberry -ansigtsskrubbe, kalkmassagel, creme til stramning af hvedehud, ansigtspakke med geranium og et hætteglas med Vita -lift. Det hjælper med at reducere fine linjer, helbreder og strammer huden for at give en generel glat og smidig effekt på din hud efter 30 år.

Pris: 525 INR for 1 kit

2. Lotus Herbals Radiant Platinum Cellular Anti-Aging Facial Pack:

Lotus Herbals Radiant Platinum Cellular Anti-Aging Facial Pack

Dette er en af ​​de bedste ansigtspakker efter 30 år. Den indeholder platinstøv og naturlige produktkoncentrater for at øge kollagendannelsen, fjerne radikal skade, sikre kollagen i huden for at forbedre hudens sundhed.

Pris: 275 INR for 1 kit

3. Oriflame Love Nature Facial Pack:

Oriflame Love Nature Facial Pack

Ansigtspakken fås i to varianter – Tea Tree med rosmarin og tropiske frugter. Det hjælper med at genoprette hudens udstråling, fjerne mørke pletter og lysere huden og efterlade den strålende. Det er en komplet løsning til at opretholde en sund hud.

Pris: 1.499 INR for 450 ml

4. Glamveda Rødvin Advance Anti Aging Face Pack:

Glamveda Rødvin Advance Anti Aging Face Pack

Denne ansigtspakke bruger naturlige ingredienser som rødvin, der er rig på foryngende egenskaber. Anti-aging, anti-oxidant og afstressende egenskaber hjælper med stramning af huden, fjernelse af toksiner fra huden og hjælper med at bekæmpe ældningstegn.

Pris: 990 INR for 310 g

5. Shahnaz Husain Pigmentation Control Facial Pack:

Shahnaz Husain Pigmenteringskontrol Ansigtspakke

Denne ansigtspakke lavet af naturlægemidler hjælper med at reducere mørke pletter og skavanker. Det giver en jævn tone, en sund og yngre hud. Ansigtspakken indeholder en rensemiddel, eksfolierende skrubbe, nærende creme, hudtonisk og anti-pigmenteringsgel.

Pris: 368 INR for 48 g og 15 ml

6. Vaadi Herbal SP Facial Kit:

Vaadi Herbal SP Facial Kit

Ansigtssættet fås i tre varianter, Lavender & Rosmarin, chokolade & Jordbær og citrongræs & Cedertræ. Det er en komplet løsning til at genbalancere og genoplive huden. Ansigtspakken er designet til at rense, fjerne døde celler og giver huden en ungdommelig glød. Det inkluderer ansigtsskrubbe, massagegel, massagecreme og ansigtspakke.

Pris: 270 INR for 70 gram

7. Auravedic Skin Lightening Facial Pack:

Auravedic Skin Lightening Facial Pack

Denne ansigtspakke er lavet af 100% naturlige produkter som gurkemeje, sandeltræ & morbærekstrakter for at reducere pigmentering, alderspletter, lysere hudtonen, reducere solskader og forbedre hudens tekstur. Den indeholder en hudpolering, maske, ansigtspakke, aloe vera gel og fugtgivende lotion.

Pris: 600 INR for 250g

8. Aroma Regenerating Youth Kit til moden hud:

Aroma Regenerating Youth Kit til moden hud

Denne foryngende ansigtspakke indeholder macadamia, patchouli og abrikosolie, lotusekstrakt og aloe vera. Den er rig på antioxidanter, som nærer, reparerer, strammer og lysner aldrende hud. Sættet indeholder ansigtsvask, rensecreme, regenererende ansigtspakke, nærende maske og fugtighedscreme.

Pris: 1.602 INR for 1 kit

9. Jolen Real Silver Facial Pack:

Jolen ægte sølv ansigtspakke

Denne ansigtspakke indeholder sølv, aloe vera, rose og bambus. Det fjerner olie, forureningsskader og urenheder. Sølv er kendt for at dræbe bakterier og reducere aldersrelaterede skader for at give en ungdommelig udstråling. Sættet indeholder et rensemiddel, massagecreme, aktivator, ansigtspakke og serum.

Pris: 800 INR for 250g

Ud over de kommercielle ansigtspakker kan du bruge ingredienser som havre, honning, æg, citron, yoghurt, grammel eller kartofler til at piske en effektiv hjemmelavet ansigtspakke efter 30 år. Du skylder din hud det for at holde det ungdommeligt, fejlfrit og strålende.