Top 7 Anti Aging Clinics i Indien

Skønhed er noget, der ikke bør begrænses til alder. Men jo mere en person ældes, det gør huden også. Hvis den ikke plejes ordentligt, begynder tegn på ældning at se på huden fra 35 år. Dette fører til slap hud og fine linjer rynker i ansigtet, pletter, mørke pletter og mere. Dette er et af de alvorligt store problemer, som mennesker står over for i dag. Faktisk er der så mange i befolkningen, der endda er klar til at bruge nogle gode penge for at få deres ungdommelige og fejlfrit attraktive look tilbage.

Anti Aging Clinics i Indien

Den gode nyhed er, at med stadig mere avanceret teknologi er det ganske muligt nu at få den tabte glød og ungdom tilbage på huden. Der er en række avancerede og effektive anti-aging klinikker over hele verden, der kan hjælpe dig med at få de ønskede resultater for din hud.

 Anti Aging Clinics i Indien:

Det samme er også tilgængeligt i Indien. For at vide om de bedste anti aging -klinikker i indien, hjælper denne vejledning nedenfor dig. Alt du skal gøre er at vælge den rigtige til dig selv og gøre underværker igen!

1. Eternesse Anti-Aging Clinic:

Dette er en af ​​klinikkerne til anti aging, der har løsninger på næsten alle dine hudproblemer. Sammen med dette er hudplejebehandlinger og kosmetiske operationer også tilgængelige. Hyderabad og Mumbai er to steder, hvor du kan høste fordelene ved denne klinik. For yngre hud, der trodser alder, kan du bruge deres laser-, botox- og rynkemetoder.

2. Kaya Skin Clinic:

Som en af ​​de førende og meget anerkendte klinikker har Kaya en masse behandlinger mod ældning. De er i hudplejebranchen fra år 2002. Sammen med Indien er Dubai og Singapore to af de knudepunkter, hvor de har filialer. Ungdommelig, smuk hud er garanteret med deres behandlinger.

3. Goel’s Cutis Skin Studio:

Den berømte hudlæge Dr.Apratim Goel er grundlæggeren af ​​denne anti aging -klinik i Indien, som i dag er en af ​​de bedste muligheder for mange mennesker, hvad angår effektive behandlinger. Det er baseret i Mumbai med den bedste teknologi til hudpleje og for at give dig det ungdommelige look tilbage. Fillers injektioner, botox, laser ansigtsbehandling og hudoverflade er nogle af de behandlinger, du kan forvente.

4. VLCC Wellness Clinic:

Fru Vandana Luthra er grundlægger og ejer af den berømte VLCC -kæde af hudklinikker. Det blev grundlagt i 1989 og har i dag strakt sine arme ud over Asien såvel som andre nationer. I Indien er VLCC til stede i næsten alle byer. Mesoterapi, ansigtsopstramning og kryogen er nogle af de behandlinger, du kan vælge imellem.

Skønhed behandler anti aging

5. Blush Clinic:

Dr. Jamuna Pai, en af ​​de kendte hudlæger startede sin klinik kaldet Blush i 1994 i Mumbai. Hendes ekspertise inden for hudpleje og behandlinger mod ældning i dag har hjulpet Blush med at nå toppen af ​​succes. Dermal fillers, botox, professionelle ansigtsbehandlinger, hudstramning og mange sådanne anti -aging -løsninger findes her.

6. Kosmoderma Skin Clinic & Laserbehandling:

Som navnet antyder, er dette en anti -aging hudklinik, der har ekspertise inden for både hudpleje og alle former for laserløsninger. Det er baseret i Bangalore og er ikke kun effektivt, men også overkommeligt på lommen. Det er også 100 procent sikkert samt FDA godkendt. Mesobotox, stramning af huden samt revitaliserende behandlinger fra laser er noget, de udmærker sig i.

7. Blu Skin og kosmetologi:

Som en anti-aging klinik i Hyderabad er dette et sted grundlagt af hudlæge Dr. Nilayini og har en række æstetiske løsninger. Laserbehandlinger, kirurgiske behandlinger og mange flere sådanne muligheder er tilgængelige for anti-aging effekter på ansigtet.