9 legjobb kényelmes kismama hálóruha

Az anyaság bőséges örömet okoz, de álmatlan éjszakákat és kellemetlenségeket is. Az utolsó trimeszterben az alvás nagy feladat lesz a baba dudor miatt. A békés alváshoz rendkívül kényelmes ruházatban kell lennie. Általában a kismama éjszakai viselete nyújtható, hogy illeszkedjen növekvő testéhez.

Hálóruha terhes hölgyeknek Indiában:

Íme néhány típusú kismama hálóing.

1. Kismama hálóruha:

Kismama hálóing

A kismama hálóruhái hosszúak a térdig érő köpenyek alatt. Puha pamutból és szaténból készülnek, hogy extra kényelmet biztosítsanak a testednek. Kanalazhat, ülhet és aludhat nyugodt helyzetében. Többnyire nyújthatóak. Klassznak tűnnek. A szexuális vonzereje érdekében fűzőket és vágásokat is hozzáadtak.

2. Pizsama ruha éjszakai használatra terhesség alatt:

Pizsama ruha éjszakai használatra terhesség alatt

A kismama pizsama hasonló a szokásos pizsamánkhoz, kivéve, hogy van egy öve, amely megtámasztja a hasát. 100% pamutból készülnek. Rendkívül kényelmesek és nyújthatóak, mint a jóga nadrág. Sokan nyomatokban és színekben kapják a hangulatot. Viselheti őket pólójával és felsővel.

3. Női kismama hálóing:

Női kismama hálóing

A kismama hálóruha hasonló az éjszakai ruhához, kivéve, ha térdig vagy fölötte van. Szuper kényelmesek és szexiek egyszerre. Többnyire fűzővel rendelkeznek, amelyek extra megjelenést kölcsönöznek a megjelenésednek. Sokszor gyors etetési hozzáféréssel rendelkeznek, így még a baba megérkezése után is használhatók. Köntöst is viselnek vele.

4. Kismama éjszakai köntös:

Kismama éjszakai köntös

Igaz, hogy a hormonok megemelik a testhőmérsékletet, és állandóan meleget éreznek. Ezért sok terhes hölgy minimális ruhában alszik. A kismama éjszakai köntös nagy köntös, amely többnyire a tested körül tekeredik. Felkötheti vagy becsomagolhatja, és készen áll a napra.

5. Kismama hálóruha ing:

Kismama hálóing ing

A kismama éjszakai inge hosszú ing, elülső nyílással. Leginkább az utolsó trimeszterben viselték őket, különösen a 9. hónapban, amikor a szülés bármikor megtörténhet. Lazán illeszkednek. Rövidnadrággal vagy pizsamával kell viselni őket.

6. Kismama éjszakai rövid ruha:

Kismama éjszakai rövid ruha

A kismama éjszakai rövid ruhája hasonló az éjszakai ruhához, kivéve, hogy hossza a térd felett a comb közepéig terjed. Folyók és lazák, Többnyire hevederek és könnyűek. Sifonból vagy pamutból készülnek, hogy puha és szellős legyen. Csodálatos nyomatokban és vágásokban kaphatók.

7. Kismama Maxi éjszakai ruha:

Kismama Maxi éjszakai ruha

A kismama maxi éjszakai ruháját a legtöbb indiai nő viseli a terhesség alatt. Mivel ez a kultúra kéri a nőket, hogy elrejtsék a baba dudorát, így ez tökéletes számukra. Aludhat, ülhet és kényelmesen végezhet háztartási munkát. Többnyire ápolónyílással rendelkeznek, ezért később is használhatók. Többnyire pamutból készülnek. Általában alatta szoknyát visel.

8. Kismama Kaftan hálóruha:

Kismama Kaftan hálóruha

A kismamakaftán ugyanolyan, mint a mi kaftánunk. Nagyon lazák. Zsinórral rögzítheti őket az oldalon. Ezeket a terhesség kezdetétől a végéig kell viselni. Minden középosztálybeli nő számára ideális választás.

9. Kismama ápolási felső:

Kismama ápolási felső

Anyasági ápoló felsők laza kismama felső, amely nyitva van az ápoláshoz. Többnyire tunikák, nagyon kényelmesek. Leginkább a szállítás után előnyös. Sok vágásban vannak. Többnyire pamutból készülnek, és különböző vágási lehetőségek közül választhatnak.

Senki sem fogja megítélni, hogy mit hord aludni. Minden az Ön kényelméről szól. A kismama hálóruhája minden új anya áldása. Rengeteg lehetőség van, amelyek minden igényt kielégítenek.