9 legjobb kismama alsónemű támogatásra

Az anyaság a legjobb szakasz minden nő életében. Ahhoz, hogy jobban élvezhesse ezt a fázist, a ruhaipar számos ruhamintát adott minden választáshoz. Hasonlóképpen, a belső kopás is fontos szerepet játszik a szülési időszakban. Kényelmesnek kell lenniük, és a derekukon kellő fogással kell rendelkezniük, hogy ne érezzék a feszességet.

Kismama fehérnemű terheseknek:

Íme néhány terhes fehérnemű, amelyet a nők széles körben választottak ki, hogy kényelmesen élvezhessék ezt az időszakot.

1. Divatos kismama fehérnemű:

Divatos kismama fehérnemű

A szülési időszak magában foglalja a belsőket is, amelyek meglehetősen divatosak. A kismama alsónemű pamutból és hálóból készült. A fehérnemű pamut alapú, a szélei hálóval készülnek. Kényelmes nyújtást és illeszkedést biztosít a hashoz. A legjobb a terhesség 4. hónapja után választani.

2. Teljes derék alsónemű:

Teljes derék alsónemű

Körülbelül hat hónap elteltével a normál derékhossz kényelmetlenné válik a hölgyek számára. Ilyen helyzetben a pamut kismama alsónemű nagyon hasznos teljes derékig. A pamut kismama melltartó és fehérnemű rugalmas anyagból készült, amely a has felső részéig nyújtható.

3. Fekete kismama teljes lefedettségű rövidnadrág:

Fekete kismama teljes lefedettségű rövidnadrág

Vannak nők, akik a szokásos életükben szívesebben viselnek alsóneműt, így a fehérnemű viselése kényelmetlenné tenné őket. Az ilyen nők számára kismama alsónemű rövidnadrág is kapható a piacon. A fekete rövidnadrág pamut és polisztirol anyag kombinációjából készült a megfelelő nyújtás érdekében, míg a vége nettó árnyalatokat ad az érzéki megjelenés érdekében.

4. Hasi nadrág pamut kismama fehérnemű:

Belly Pant pamut kismama fehérnemű

Itt van egy plusz méretű fehérnemű a has fölött a kismama számára, amely a normál pamut belső kényelmét biztosítja, de támogatja a hasi részt is. A hasi nadrág hálóval párosul, amelyet a felső részig nyújtanak. Nagy kényelmet nyújt a terhesség 6. hónapjában.

5. Alacsony hasi fehérnemű kismamáknak:

Alacsony hasi fehérnemű kismamáknak

Élvezze a terhesség kezdeti szakaszát! Ebben az időben nincs szüksége a magas hasú deréknadrágra, mivel a has most kezdett látszani. Ezekre a napokra az alsó hasi fehérnemű a legjobb. A pamut fehérnemű keskeny derékvonallal rendelkezik, ezért a has alatt fekszik, hogy megfelelő fogást biztosítson.

6. Eldobható terhességi fehérnemű:

Eldobható terhességi fehérnemű

Kényelmes, mégis egyedi hordozást keres! Íme a legjobb kismama alsónemű, különösen a 7 hónapos terhesség utáni hölgyek számára. Könnyen használható és eldobható, ezért nem kell időnként mosni.

7. Hálós bugyi a „C” részhez:

Hálós bugyi a „C” részhez

Nemcsak a szülés előtti, hanem a terhesség utáni fehérneműk is fontosak azoknak a nőknek, akik császármetszésen estek át. Számukra c bugyi kapható hálóból és pamutból. A fehérnemű gondosan eltakarja az összevarrt részt, és használat után is eldobható.

8. V alakú fehérnemű terhes nőknek:

V alakú fehérnemű terhes nőknek

Stílusos, varrat nélküli fehérneműt keres kismamának! Próbálja ki a V alakú rövid fehérneműt, amely megfelelő tapadást biztosít a derékon anélkül, hogy megzavarná a hasát vagy a hasát. A pamut alsónemű elülső része V alakú, amely lehetővé teszi, hogy a szál a has vagy a has alá kerüljön, miközben teljesen lefedi a derekát az oldalán.

9. Oldalról nyitható fehérnemű:

Oldalról nyitható fehérnemű

Kellemetlen érzés a fehérnemű viselése vagy eltávolítása közben! Itt egy új design a fehérnemű kismama. A fehérnemű mindkét oldalról kinyílik, így könnyű viselni és eltávolítani a fehérneműt anélkül, hogy lehajolna vagy felemelné a lábát. Széles körben előnyösek a terhesség 7. hónapja után.

A nők terhességi fehérneműin is különböző színek és nyomatok találhatók, hogy vonzó legyen az anyák számára. Többnyire hálóból vagy pamutból készülnek, mivel mindkettő a legjobb a gyors szárításhoz. A nők a magas derekú fehérneműt is előnyben részesítik, hogy az egész has védve legyen a közvetlen napfénytől.