9 legjobb vékony kismama farmer ruha

A terhesség gyönyörű élmény minden nő életében. De jön egy kis probléma, mint a hányinger és a növekvő has. Általában a nő túlméretezi a ruhát, szoknyát vagy letisztult ruhát. A hagyományos kismama ruhák egyik nagyszerű lehetősége a kismama farmer. Viselje kismama farmerét a szokásos pólójával vagy felsőjével, adjon hozzá néhány kiegészítőt, és ragyogni fog az izzó bőrben.

Tervező rövid és hosszú kismama farmer:

A kismama farmer különféle típusokban és színekben kapható, például fehér és fekete, itt van néhány a legjobb hosszú kismama farmer magas nők számára.

1. Csizmavágott kismama farmer:

Boot Cut kismama farmer

A csizmával vágott kismama farmer a kismama farmer leghíresebb stílusa. Ugyanaz, mint a szokásos csizmavágás, amelynek kevés lába nyílik. Ezek a legjobb lehetőségek a szülési szekrényben. Viselhetsz felsőt vagy pólót, a kényelemnek megfelelően.

2. Flare alsó kismama farmer:

Flare alsó kismama farmer

A Flare alsó kismama farmer kényelmesen illeszkedik a derekadhoz. Ezek a farmerok térdig szorosak és kis foltosak. Ezek nem olyan drámai hatások. Hosszú megjelenést kölcsönöz. A fellángolás lefelé irányítja a figyelmet. Az ujjatlan felső vagy a behúzott ing szépséget kölcsönöz megjelenésének.

3. Vékony kismama farmer nőknek:

Vékony kismama farmer nőknek

A vékony farmer új stílus a farmer világában. Miért kell feláldozni a stílusát akkor is, ha terhes? Ugyanolyan szabással rendelkezik, mint bármely vékony farmer. Összességében feszes, és éppen elég hely van a hasának. Viselhetsz szárnyas felsőt, hosszú pólót, bármit rajta.

4. Bokáig érő kismama farmer:

Bokáig érő kismama farmer

A bokáig érő kismama farmer a bokáig terjedő kismama farmer. Ezek a farmerok adnak hosszúságot. Hosszú kurtákkal vagy kiszélesedett felsőkkel összeállíthatod. A nagy gyöngyök vagy hosszú láncok tökéletes kiegészítői ennek a megjelenésnek.

5. Egyenes kismama farmer:

Egyenes kismama farmer

Derékban ül, és térdig illeszkedik. Általában egyenes a térdtől. Néha egyenes kismama farmer egyenesen a derékból. Viseled az alkalmi pólódat, vagy felgöngyölíted az ing ujját. Ez az a fajta farmer, amelyben élhet.

6. Varrat nélküli kismama farmer:

Varrat nélküli kismama farmer

A varrat nélküli kismama farmer a kismama kényelméért készült. Nincs illesztése vagy varrása. Jóga nadrágnak tűnik. Akár aludni is lehet bennük. A zökkenőmentes kismama nagy sikert arat a leendő anyukában.

7. Plusz méretű kismama farmer:

Plusz méretű kismama farmer

A plusz méretű kismama farmer a nagy méretű terhes nők számára készült. Az ilyen farmer ugyanolyan kényelmet és megjelenést biztosít. Ezek általában csizmavágásúak vagy kiszélesednek. Bármilyen szokásos t-shit-el vagy toppal összeállítható. Különböző árnyalatokban és méretekben kapható.

8. Capri kismama farmer:

Capri kismama farmer

A Capri kismama farmer fiatal terhes nőknek való. Ezeket általában sétákra vagy edzésre hordják. Hossza a borjú közepéig terjed. Pólóval is viselhető, fiatal megjelenésű.

9. Stretch kismama farmer:

Stretch kismama farmer

Stretch kismama farmer nyújtható farmer anyagból. A terhesség alatt is jól áll neked. A stretch kismama farmer anyaga puha, lélegző és soha nem nézett ki ilyen jól. Ugyanazt a hűvösséget adja, mint a farmer. Általában ezeknek a farmeroknak hasi támogatói vannak. Csizmavágással és vékony szabással érkezik. Áldás a dolgozó kismamáknak és másodszor a leendő anyukának.

Tehát most terhes vagy, de nem akarsz lemondani a farmerodról, és nem akarsz kompromisszumot kötni a kényelemben. Akkor a kismama farmer itt van, hogy megmentsen. Továbbra is fantasztikusan nézhet ki, mint ahogy korábban. Ez a tested, a stílusod. Ne rejtse el, és ne szégyellje a megnövekedett méretet. Ne védje meg. Büszkélkedj vele.