9 stílusos tervező kismama viselet Indiában

A terhesség a legkülönlegesebb életszakasz egy nő életében. Sok vegyes érzelmet él át a fizikai változásokkal együtt. A hormonok miatt nem sokat tehetünk az érzelmekért, de a tervezői kismama viselet minden bizonnyal segíthet a fizikai változások kezelésében. Gyönyörűen kegyelmet nyújtanak minden trimeszterében.

9 stílusos tervező kismama viselet Indiában

Tervezői ruhák terhes nőknek:

Íme a top 9 népszerű designer viselet a terhesség alatt lévő nők számára.

1. Tekerje körbe a tervezői kismama ruhát:

Tekerje körbe a tervezői kismama ruhát

A tervezői ruhát körbeölelő kismama pont olyan, mint a szokásos kismama ruhánk. Okos és klassz. A blézerrel viselhető hivatalos találkozókra. Általában övvel rendelkeznek; ezért a terhesség végéig viselheti. Ez a legegyszerűbb öltözék, amelyet minden anya viselhet, és egyszerre dögös és elegánsnak tűnik.

2. Kismama tervező rövid ruha:

Kismama tervező rövid ruha

A kismama rövid tervezői ruhája általában a comb közepétől a térdig ér. Általában folyékonyak az anya kényelme érdekében. Néha testet is ölelnek. Viselheti esti partira vagy egyszerű tengerparti kirándulásra. Ez egy szórakoztató ruha a leendő anyáknak.

3. Kismama Maxi Designer ruha:

Kismama Maxi Designer ruha

A kismama maxi designer ruhái térdtől a padlóig terjedő ruhák. Többnyire szorosan illeszkednek a mellszoborhoz. Folyékonyak és néha egyenesen a derék alatt vannak. Legtöbbjük vágott, hogy könnyen felmásszon a lépcsőn és üljön vacsorára.

4. Kismama tervező kardigánok:

Kismama tervező kardigánok

A szülészeti tervező kardigánok hasonlóak a normál kardigánokhoz. Elülső nyílásaik vannak. Általában van övük, hogy bezárják. Általában V-nyakú pólót viselnek benne. Többnyire színesek, hogy felvidítsák az anyát.

5. Kismama tervező tunikák:

Kismama tervező tunikák

A kismama tervező tunikái hosszú tunikák. Általában egyenesen vannak felszerelve vagy A-vonalúak. Sokféle típusuk van, többnyire vetemednek és redőznek, hogy extra helyet biztosítsanak a növekvő hasnak. Elülső nyílással készülnek a szoptatáshoz, így a baba megérkezése után is használható.

6. Kismama tervező szoknya:

Kismama tervező szoknya

Minden terhes nőt megment a szoknya, különösen akkor, ha a farmer nem illik hozzád. A kismama tervező szoknyáját kifejezetten a hasad támogatására tervezték. Viselheti munkába, buliba vagy akár egy egyszerű vacsorára. Legtöbbjük hosszú. Nagyon alkalmi és stílusos megjelenést kölcsönöz.

7. Kismama tervező nadrág:

Kismama tervező nadrág

Minden dolgozó terhes nő küzd a „mit vegyek fel dolgozni” kérdéssel. A szokásos nadrág nem illik hozzád, mivel a derekad napról napra bővül, hogy illeszkedjen a babához. A megoldás a szülészeti tervezőnadrág. Elasztikus, nyújtható, lélegző övvel vannak ellátva, amely támogatja a hasat. Kényelmes anyagból készülnek, így mindenki kedvenc ünnepi viselete.

8. Kismama tervező farmer:

Kismama tervező farmer

Hasonlóan a kismama tervező nadrágokhoz, a kismama tervezői farmerhoz is jár a hastámasz a derék körül. Csak fel kell csúsztatni a felsője alá. Ezek minden vágás és illeszkedés. Leggyakrabban fülkében vannak kivágva vagy fáklyázva, hogy ne kelljen sokat hajolva küzdenie, hogy viselje őket.

9. Kismama aktív tervezői viselet:

Kismama aktív tervezői viselet

A terhesség alatt a legtöbb nőnek ajánlott könnyű mozgást és sétát végezni. A kismama aktív tervezői viselete erre a célra készült. Célja, hogy támogassa a hasát, és rugalmasak, puhák, és bármit megtehetnek benne. A várandós hölgyek többsége szó szerint él bennük.

A kismama viselete legtöbbször szörnyű éjszakai kancát ad nekünk, hogy mit vegyünk fel. De az új innovatív formatervezéssel igényeinket kielégítik alkotásaik. Kényelmesek, stílusosak és elegánsak.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80