A top 9 kényelmes terhességi hálóing

A terhes és szoptató anyáknak van egy közös vonásuk. Mindannyian kényelmet akarnak mindenek felett. A terhes nőknek készült éjszakai ruháknak a kényelmet és a szoptatás megkönnyítését kell szolgálniuk. A legtöbb hálóing elülső nyílással rendelkezik, amely megkönnyíti az anyáknak a csecsemők etetését.

1. Meleg terhességi hálóingek:

Meleg terhességi hálóingek

Ideális éjszakai használatra terhes nők számára, mivel pizsama stílusú éjszakai viselet. A pizsama éjszakai viselése nagyon nagy kényelmet nyújt. Az éjszakás nyitott előlapja a baba szoptatását szolgálja. Ez egy nagyon menő éjszakai rajzfilmnyomatokkal, amelyeket a baba is szeretni fog.

2. Rövid terhességi hálóingek:

Rövid terhességi hálóingek

Itt egy hűvös és elegáns terhességi éjszakai, amely tökéletes a kis nők számára. A szoptatós hálóruha puha anyagból készült. Ez a legjobb a szoptató nők számára, és a nyomatok kifinomultak és hűvösek. Válassza ezt a csodálatos rövid hosszú estét egy nagyon kényelmes éjszakához.

3. Zipper terhesség Nighty:

Cipzáros terhesség Nighty

Ez az egyik leggyakoribb hálóing, amelyet terhes nők viselnek, mivel magas kényelmet nyújt, és egész nap viselhető. A pamut hálóing csodálatos nyomatokkal készült. Az éjszakai eleje hosszú cipzárral rendelkezik, amely kinyílik, és megkönnyíti az anya etetését. Válassza ezt a gyönyörű éjszakai, különböző színekben és nyomatokban, és viselheti nappal és éjszaka is.

4. Princess Cut Terhességi hálóing:

Princess Cut Terhes hálóing

Válassza ezt a pasztell árnyalatú hercegnő szabású hálóinget, hogy lenyűgöző és mesés legyen. A pasztell nighty csodálatos V -nyakú, és egy kicsit a derékhoz illeszkedik, ami a szép hercegnő szabást eredményezi. Ettől Ön is divatosnak érzi magát. Az éjszakai elég laza, hogy kényelmes legyen, a rövid ujjú pedig hozzáadja a stílust.

5. Pizsama stílusú terhesség Nighty:

Pizsama stílusú terhesség Nighty

A pizsama stílusát az egyik legkényelmesebb hálóingnek tartják. Itt a csinos, csíkos pizsama éjszakai csillogóvá teszi a mellényt, az ujjat és a díszítést. Az elülső részen gombok vannak, és ez nagyszerű a baba szoptatásához.

6. Inges és nadrágos terhesség Nighty:

Póló és nadrág terhesség Nighty

Ez egy nagyszerű kiegészítője a terhes vagy szoptató anya ruhásszekrényének. Az ing galléros, elöl nyitott gombokkal a szoptatás megkönnyítése érdekében. A nadrág kényelmes, könnyen hordható és mozgatható. Az egyszerű, pasztell színű nighty gyönyörű kontrasztos szegéllyel rendelkezik, amely dizájner megjelenést kölcsönöz.

7. Hosszú ujjú terhesség Nighty:

Hosszú ujjú terhesség Nighty

Itt van egy csodálatos éjszakai, amely magas kényelmet nyújt. Az éjszakás laza szárnyú felsővel rendelkezik, amely teljes ujjal rendelkezik, hogy melegebb legyen a téli éjszakákon. Az éjszakai alja a leggings, amely illeszkedik, és extra meleg és kényelmes érzést kölcsönöz. Válassza ezt élénk színekben vagy pasztell színekben és elegáns nyomatokban. A galléron és az ujjakon lévő fodrok nagyon finom megjelenést kölcsönöznek az éjszakásnak.

8. Pamut terhesség Nighty:

Pamut terhesség Nighty

Válassza ezt a szuper hűvös és elegáns pamut terhességi éjszakás ruhát, amely klasszikus pöttyös mintával érkezik. A rózsaszín és fehér kombináció tökéletes, és nagyon szép éjszakai. Ennek az éjszakásnak ráncai vannak az éjszakai elején, és ez jó fáklyát eredményez az alján. A kerek nyak klasszikus, a rövid ujjú pedig nagyon aranyos.

9. Spagetti terhesség Nighty:

Spagetti terhesség éjszakai:

Ez egy nagyon szexi éjszakai terhes nőknek vagy akár szoptató anyáknak. A szép puha szövet tökéletes, a spagetti pántok pedig szabadságot adnak a baba könnyű ápolásához. A nyomatok finomak és finomak, a színek is élénkek és vidámak.

A terhességi hálóing nyitott a szoptatáshoz és kényelmes viselet. Ezek hosszúak vagy rövidek, és lehetnek nadrágos vagy öltözködési stílusúak.

A Meta -Terhességi hálóing tökéletes azoknak a nőknek, akik egyre nagyobb méretűek, majd később szoptatják a csecsemőiket. A hálóing kényelmes és könnyű.