9 legjobb ezüst arcpakolás, használatuk és előnyei

Az ezüst lehet a bőr új barátja! Számtalan bőrhasználattal, mint például antimikrobiális, tisztító és gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, számos bőrápolási termékben használják, és miért nem. Mivel számos bőrprobléma megoldására képes, az arckezelések széles körben használnak ezüst részecskéket és kivonatokat. Ezért a legjobb ezüst arcpakolás márkákat kínáljuk Önnek, mivel úgy gondolhatja őket, hogy egészséges és szép bőrt kapjon.

Az ezüst arcpakolás használata:

  • Ezüst arcát a terméknek és a használati utasításnak megfelelően alkalmazhatja. Viszont 4-5 hetente egyszer ideális. Az ezüst készlet elsősorban tisztítószert, súrolót, arcpakolást, hámlasztót és hidratálót tartalmazhat.
  • Az előnyök gyorsak lehetnek, vagy időbe telhetnek.
  • A készlet alkalmazása előtt olvassa el a használati útmutatót.
  • Javasoljuk, hogy a készlet alkalmazása előtt 48 órával menjen el patch tesztre.
  • Alkalmazza az utasításoknak megfelelően. 30-45 percet vesz igénybe az egész arckezelés befejezése.
  • A készletkezelés befejezése után vigyázzon az arcára.

A legjobb ezüst arcpakolás termékek Indiában 2021 -re:

Most nézzük meg a top 9 arc -készlet márkát, amelyeket összeállítottunk az Ön számára.

1. VLCC ezüst arcpakolás:

VLCC ezüst arcpakolás

Vásárolja meg ITT

Hámozza le zsíros bőrét a VLCC ezüst arcpakolással, és kapja meg azt a ragyogást, amire mindig is vágyott. Világosítja a bőrt, puhává és ragyogóvá teszi. Az ezüst hamu jóságával a készlet az első használat után világosítja a bőr tónusát.

Használat: A készlet 6 darabot tartalmaz-Comfrey Cleanser cum Toner, Silver Glow Scrub– Silver Glow Gel, Silver Glow Cream, Silver Glow Pack és olajmentes hidratáló gél. Ez könnyen alkalmazható, különösen az otthoni gyors rögzítéshez. Ez a készlet 1-2 használatra ideális.

Ár:Rs. 250

2. Aroma Magic Silver arcpakolás:

Aroma Magic Silver arcpakolás

Vásárolja meg ITT

Az Aroma ezüst arcpakolás 7 lépésből áll az egészséges és jól hidratált bőrért. Minden bőrtípusra alkalmas, száraz bőrre a legjobb. Kevésbé szárítja a bőrt és megőrzi a nedvességet, tökéletes télen.

Használat:

Az Aroma Magic Silver Kit készlet tartalmaz – arctisztítót, enzimgélt, fehérítő fehérítőt, bőrszérumot, ezüstfényű gélt, hidratáló gélt és arcpakolást. A tisztítószer összehúzza a bőr pórusait, míg a speciális enzimgél eltávolítja a felesleges olajat. A szérum és a gél segít fenntartani a bőr nedvességtartalmát.

Ár: Rs. 1100

3. Kulsum Kaya Kalp ezüst arcpakolása:

Kulsum Kaya Kalp ezüst arcpakolása

Vásárolja meg ITT

A Kaya ezüst arcpakolással varázsolja arcát ezüstös fényűvé, és kapja meg azt a ragyogást, amire mindig is vágyott. A készlet ezüst leveleket és mandulaolajat tartalmaz, amelyek segítenek küzdeni az öregedés jelei és a folyamat ellen.

Használat: A Veda Beautiful, ezüst gél, ezüst velő és ezüst krém összetételű készlet segít ragyogni a bőrt és küzdeni az öregedés jeleivel. Bár az alkalmazás időbe telhet, megéri az erőfeszítéseket.

Ár: Rs. 680

4. A Nature’s Essence ezüst arcpakolás:

A Nature's Essence ezüst arcpakolás

Vásárolja meg ITT

Az ezüst jóságával harcolj a pattanások és a foltok ellen a Nature ezüst arcpakolásával. Minden bőrtípusra alkalmas, az összetevők feszesítik a bőrt, így a kívánt megjelenést biztosítják. Ez ideális a sötét foltok és foltok csökkentésére.

Használat: A készlet ezüst tisztító gélt, ezüstradírt, ezüst masszázskrémet és ezüstcsomagot tartalmaz. A készletben található összes termék könnyen alkalmazható, különösen otthon és kevesebb, mint egy óra alatt.

Ár:Rs. 500

5. Sara Silver arcpakolás:

Sara ezüst arcpakolás

A Sara ezüst arcpakolás az, amire szüksége van ahhoz a ragyogó és egészséges arcszínhez. A további előnyök közé tartozik a sejtek regenerálása és a felesleges olaj eltávolítása. Normál és zsíros bőrre alkalmas.

Használat: A készlet a következőkből áll: Ezüst tisztító gél, Ezüst Tan cserjés, Ezüst szérum, Ezüst maszk, Ezüst krém és Ezüst penész maszk. A különleges összetevők tökéletesen hidratálják és táplálják a bőrt.

Ár: Rs. 545

6. Naturence gyógynövény ezüst arcpakolás:

Naturence Gyógynövény ezüst arcpakolás

Vásárolja meg ITT

A citrom, a szőlőmagolaj és az aloe vera jóságával ez az ezüst készlet megfiatalíthatja bőrét, és több életet adhat hozzá. Minden bőrtípusra alkalmas, fehéríti a bőrt, és tökéletes különleges alkalmakra.

Használat: Tisztítószerből, bozótból, gélből, arckrémből és arcpakolásból áll, a készlet jó csomagolással rendelkezik, és az összetevők gond nélkül keverednek a bőrön. Ez a legjobb az érzékeny bőrre.

Ár: Rs. 600

7. Astaberry Silver arcpakolás:

Astaberry Silver arcpakolás

Vásárolja meg ITT

Védje meg arcát a zord időjárási viszonyoktól az Astaberry ezüst arcpakolásában lévő ezüst csodálatos tulajdonságaival. Táplálja a bőrt, sima és puha lesz.

Használat:

A készlet tartalmaz Astaberry Silver Cleanser, Astaberry Silver Scrub, Astaberry Silver Cream, Astaberry Silver Gel, Astaberry Silver Mask és Astaberry Silver Cream a sima, stresszoldó hatás érdekében. Összességében ár -érték arányú termék.

Ár: Rs. 600

8. Aryanveda ezüst arcpakolás:

Aryanveda ezüst arcpakolás

Vásárolja meg ITT

Kényeztesse bőrét ezzel a legjobb ezüst arcpakolással. Ezüst kivonatokkal, jojobával, aloe vera -val és sok illóolajjal, az Aryanveda ezüst készlet lélegzetet ad a bőrnek, és gyönyörűvé teszi. Harcol a bőrt károsító szabad gyökökkel

Használat:

A készlet ezüst tisztítószert, ezüstradírt, ezüst masszázsgélt, ezüst masszázskrémet és ezüstcsomagot tartalmaz. Az eredmények és a termékek színe változhat, de ettől függetlenül hihetetlenül puhává és rugalmassá teszi a bőrt.

Ár: Rs. 677

9. Jolen Valódi ezüst arcpakolás:

Jolen valódi ezüst arcpakolás

Vásárolja meg ITT

Jolen ezüst arcpakolása ideális a bőréhez, mivel eltávolítja a bőrről a napi szennyeződéseket. Az aloe, a rózsa és a bambusz kivonatának köszönhetően a készlet a kívánt megjelenést nyújtja a bőrének.

Használat: Ezüst hámlasztó tisztító, ezüst masszázskrém, ezüst gél aktivátor, ezüst arcpakolás és ezüst szérum alkotja a készletet. Gyönyörűen csomagolva, szennyeződésgátló készlet. Utazásbarát és könnyen alkalmazható, fogadunk, hogy szeretni fogja a terméket.

Ár: Rs. 225

Az ezüst számos felhasználásától eltekintve egy ilyen felhasználás a bőr javára szolgál. Az ezüstről ismert, hogy tisztítja és hűti a bőrfelületet, ami gyönyörű és tisztességes bőrtónust eredményez. Ezért használják az ezüst kivonatokat bőrápolási termékekben, beleértve az itt felsorolt ​​Arckészleteket is. Az ezüst bevonása bőrápolási rendszerébe biztosan előnyös lesz a bőrének.