9 legjobb gyöngyház arcpakolás Indiában és a használat

A nők mindig keresik az arcbőr javításának módjait. A növekvő szennyeződés miatt arcbőrünk hajlamos sérülni és fakóvá válni. Az idő szűkössége miatt időnként nem lehet szalonba menni, a találkozók és még a szalonok árai is folyamatosan nőnek. Az arc ápolásának legjobb módja az otthoni kezelés – a kényelmünk szerint. Pearl Facial készletek állnak rendelkezésre bőrünk ápolására otthon.

A 9 legjobb lista a gyöngyház arcpakolásról és használatáról:

Íme néhány legjobb gyöngyház arcpakolás lista, amely divatos, olcsó és kiváló eredménnyel rendelkezik,

1. VLCC Pearl Facial Kit:

VLCC Pearl Facial Kit

Vásárolja meg ITT

Ez a legjobb vlcc gyöngyház arcpakolás zsíros bőrre. A termék hidratált és friss megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Nagyon gazdaságos. Tonizálja a bőrt és javítja a bőr textúráját.

Használat:

Mielőtt elkezdené, mossa le az arcát enyhe arclemosóval, vagy használjon vizes hideg nyers tejbe mártott vattát. Használjon kis mennyiségű gyöngyápolót, és óvatosan masszírozza 5-10 percig. A csomagoláshoz keverjen össze némi gyöngyport és rózsavizet. A rózsavizet tejjel is helyettesítheti. Végül keverje össze az összetevőket, és vigye fel az arcra és a nyakra. Hagyja a csomagot egy vagy két percig. Ezután masszírozza körkörös mozdulatokkal az arcot közel 2 percig, majd mossa le hideg vízzel.

Ár: 1000 INR/-

2. Lotus Radiant Pearl arcpakolás:

Lotus Pearl arcpakolás

Vásárolja meg ITT

A dobozon egyértelműen le vannak írva az utasítások a könnyű használat érdekében. 3 műanyag cső és egy üveg van. A fő és legfontosabb összetevők – teafa kivonat, édesgyökér kivonat és gyöngypor.

Használat:

Ebben a készletben a tisztítószer és a bozót egy csőben van összekeverve, és nem külön. Gyengéden masszírozza el a szennyeződéseket, az elhalt bőrt, a fehér és fekete fejeket. Használjon kis mennyiségű Activatort az eltömődött pórusok bezárásához. Masszírozza a masszázskrémmel 10-15 percig. A krém masszírozása közben 2-3 percenként dörzsölje a kezére a jégkockákat

Ár: 950 INR/-

3. Biotique Pearl arcpakolás:

Biotique Pearl arcpakolás

Vásárolja meg ITT

A Biotique Pear Facial dobozban az 5 tartalom apró kádakba van csomagolva. A készlethez masszázsgél, súrolókrém, csomag, tisztességes krém, korrekció a sötét foltokhoz stb. A készlet nem tartalmaz tisztítószert, ezért ha ilyet keres, megvásárolhatja a piacon.

Használat:

Vigye fel a bozótot az arcra és a nyakra. Merítse az ujjait vízbe, és masszírozza felfelé irányuló körkörös mozdulatokkal a nyaktól kezdve, körülbelül 30 másodpercig, majd mossa le. Vigyen fel vastag egyenletes réteget az arcmaszkból. Javasoljuk, hogy tartsa a csomagolást 15-20 percig, és könnyen lemosható. Használja a sötét folt korrektort az érintett területeken, és hagyja hatni. Az utolsó lépésben kenje be a tisztességes krémet, és hagyja rajta.

Ár: 235 INR/-

4. Aroma Magic Pearl arcpakolás:

Aroma Magic Pearl arcpakolás

Vásárolja meg ITT

Az Aroma Pearl arcpakolás kifejezetten az arcbőr halványítására és a sötét karikák csökkentésére lett kifejlesztve. Tonizálja a bőrt és visszaállítja a fényt. Megállapították, hogy minden bőrtípusra alkalmas.

Használat:

Egyetlen arckészlet tartalmaz – arctisztítót, fehérjefehérítőt és AHA gélt, bőrszérumot, oxigénellátó gélt, arcpakolást és fényvédőt, amelyeket ugyanabban a sorrendben kell használni. Keverje össze a fehérjefehérítőt az AHA géllel és vigye fel. Hagyja hatni 15 percig, majd nedves ujjaival masszírozza 2-3 percig.

Ár: 1050 INR/-

5. Jovees Pearl Whitening Facial Kit:

Jovees Pearl fehérítő arcpakolás

Vásárolja meg ITT

A Jovees Pearl Whitening Facial Kit nagyon hasznos a bőr megújításában. Ezenkívül javítja a bőr textúráját és segít visszaállítani a ragyogást.

Használat:

A készletet az arc tisztítására és hámlasztására használják Pearl Whitening bozót használatával. Ezt követően az arc némi masszírozást igényel az arcon és a nyakon az A -vitamin krém használatával. A következő lépés az arcmaszk vastag rétegének használata az arcon. Hagyja a csomagot az arcán közel 20 percig. Vegyünk körülbelül 2-3 csepp szérumot, és öntsük az arcra és a nyakra, és hagyjuk a bőrön.

Ár: 490 INR/-

6. A Nature’s Essence Magic Pearl arcpakolás:

A Nature's Essence Magic Pearl arcpakolás

Vásárolja meg ITT

A Nature gyöngyház arcpakolása igazi áldás álruhában a sötét arcbőrű emberek számára. Rendszeres használata esetén jó fehérítő hatása van. Ez az arckészlet 4 csőből áll, amelyek négy lépésből állnak: tisztító gél, bozóthéj, bőrfehérítő krém és újra hidratáló fénycsomag.

Használat:

Használjon néhány csepp tisztító gélt, és vigye fel az egész arcra. Dörzsölje néhány percig, és mossa le. Vigye fel a bozótot a nyakra és az arcra, gyengéden masszírozza, majd 5 perc múlva nedves pamutnal tisztítsa meg. Masszázs Pearl fehérítő krémmel. Ez a krém használható mindennapi krémként, vagy akár lágy masszázsként hetente egyszer 5-10 percig.

Ár: 260 INR/-

7. Shahnaz Pearl arcpakolás:

Shahnaz Husain Pearl arcpakolás

Vásárolja meg ITT

Shahnaz Husain Pearl krémet és Shahnaz Husain Pearl maszkot tartalmaz. A krém valódi gyöngyökből álló port tartalmaz, amely megvédi a bőrt a kiszáradástól és hidratálja a bőrt. A gyöngymaszk feszesíti és ragyogóvá teszi a bőrt. Minden bőrtípusra alkalmas.

Használat:

Mossa le az arcát enyhe tisztítószerrel, vagy törölje le a szennyeződéseket és szennyeződéseket nedves vattával vagy hideg tejbe mártott vattával. A maszkot egyenletesen vigye fel az arcra és a nyakra, hagyja el a szemet. Hagyja teljesen megszáradni, és először tejjel, majd vízzel mossa le. Ezután vigye fel a krémet az egész arcra.

Ár: 435 INR/-

8. Asta Berry Pearl arcpakolás:

Asta Berry Pearl arcpakolás

Vásárolja meg ITT

Az Asta berry Pearl Facial készlet hidratálja a bőrt, feszessé és fiatalosabbá teszi. Ennek a terméknek a legfontosabb elemei a gyöngypor és a szója kivonat. Ez a készlet azonnali ragyogást és tisztább bőrt biztosít. Értéket ad a pénzért, amelyért fizetett.

Használat:

Ez a készlet géltisztítót, bozótot, masszázskrémet és arcpakolást tartalmaz. Ezeket ugyanabban a sorrendben kell használni körülbelül 5-10 perces masszázshoz, mindegyiket az arcpakolás kivételével. Minden eljárás után mossa le hideg vízzel, és törölje szárazra puha törülközővel vagy selyempapírral. Tartsa az arcpakolást 10 percig, majd mossa le.

Ár: 225 INR/-

9. Oxyglow Pearl arcpakolás:

Oxyglow Pearl arcpakolás

Az Oxyglow Pearl Facial készlet tejfehérré teszi a bőrt, foltok nélkül. Ez az egyik legjobb arckészlet, amely segít a tartós természetes ragyogásban. Ez a gyöngyház arcpakolás zsíros vagy kombinált bőrre jó.

Használat:

Ez a készlet tisztító tejet, bozótot, masszázskrémet, arcpakolást, hidratáló krémet és végül egy bőr szérumot tartalmaz. Miután használta a tartalmat az említett sorrendben, és győződjön meg arról, hogy mindegyiket körülbelül 10-15 percig használja, vegyen néhány csepp szérumot a tenyerébe, és kenje be az arcára és a nyakára. A szérum behatol a bőrébe.

Ár: 950 INR/-

A szalon általában legalább 1000 INR díjat számít fel az arckezelésért. Ha a termék alapköltsége magas, akkor a társasági árak is magasak. Ehelyett csak vásároljon magának egy jó terméket, és nem egyszer, de legalább kétszer végezheti el az arcápolást otthon ugyanazzal a termékkel.