Kestävä rakentaminen – ympäristöystävällinen jalkapallokenttä Keniassa

kestävä rakennusarkkitehtuuri jalkapallokenttä kenia umfriendly

Kestävä rakennus ja vihreä arkkitehtuuri

PITCHAfrika on juuri saanut päätökseen stadionin rakentamisen, joka voi kerätä sadevettä. Tällä tavalla voidaan varastoida yli 1,5 miljoonaa litraa makeaa vettä.

Stadionin otsikko on nimeltään PITCHKenya. Se on ainutlaatuinen, kerää paljon vettä ja rakennettiin erittäin suotuisissa olosuhteissa.

Kenian moderni jalkapallokenttä kerää sadevettä

kestävä rakennusarkkitehtuuri jalkapallokenttä Kenia arkkitehtuuri ja suunnitteluideoita

Kenia tunnetaan nyt kestävästä rakentamisesta ja ympäristöystävällisistä rakennuksista. Vuonna 2013 rakennettiin niin sanottu PITCHAfrika Waterbank School. Tämä on tunnustettu maailman vihreimmäksi kouluksi. Toinen on avattu Laikipian kaupungissa. Tämän projektin avulla voidaan säästää miljoonia litroja vettä. Ristipaneelien säilyttäminen kampuksella varmistaa, että kaikki kentän osat toimitetaan sen mukana.

Täällä on myös vesipankkien makuuhuoneita tytöille. Tämä ei poista etuja. Paikan päällä on myös vesipankkien ruokalat ja lyhdyt. On mielenkiintoista yhdistää kastelun kiireellinen kysymys sosiaalisiin kysymyksiin, kuten ravitsemukseen, tasa -arvoon ja terveyteen.

Kestävää rakentamista ja ympäristöystävällisiä rakennuksia

kestävä rakennusarkkitehtuuri jalkapallokenttä Kenia kerää sadevettä

Muita rakenteita ovat poikien makuuhuoneet, jotka keräävät sadevettä ja majoitus henkilökunnalle. PITHCAfrikan perustaja Jane Harrison puhuu mielellään tästä projektista. Hän sanoo, että kastelun, varastoinnin ja veden suodattamisen integrointi sopii hyvin opiskelijoiden tarpeisiin.

PITCHAfrikan vesipankkikoulu

kestävä rakennusarkkitehtuuri epäystävällinen jalkapallokenttä Kenia

Myös Zeitz -säätiön työntekijät osallistuivat hankkeen loppuunsaattamiseen. Taloudellinen tuki tuli myös jalkapallotähdeltä Samuel Estolta. Hän käytti yksityisen säätiönsä rahaa tähän tarkoitukseen. Hanketta tukivat myös ameron O’Reillyn perhe, Guernsey Overseas Aid ja Ol Pejeta Conservancy.

Vihreä arkkitehtuuri

kestävä rakennusarkkitehtuuri ystävällinen jalkapallokenttä kenia vihreä arkkitehtuuri

Jalkapalloa ei valittu sattumalta. Tämä urheilulaji on täällä erittäin voimakas ja se on myös voittanut yhteiskunnan sympatian.

Intohimolla urheiluun

kestävä rakennus vihreä arkkitehtuuri jalkapallokenttä kenia

Jos laitat jalkapallon peliin, niin monet ihmiset tulevat urheiluun intohimosta. Silloin pystyt voittamaan kaikki erot nopeammin ja tehokkaammin.

Kestävä arkkitehtuuri ja muotoilu Afrikassa

piki afrikka kestävä rakennus vesipankkikoulu