Mitä ainutlaatuinen renessanssiarkkitehtuuri edustaa?

 Renessanssiarkkitehtuuri inspiroiva upea

 Renessanssin arkkitehtuuri

Jotkut teistä todennäköisesti kysyvät itseltään tässä vaiheessa: Mistä tämä aihe oikeastaan ​​johtuu! Me Freshideenillä jo tiedämme, että renessanssi on yksi kaikkien aikojen suosituimmista tyyleistä. Mutta se on juuri se ongelma. Siitä on kirjoitettu ja puhuttu niin paljon, että joskus yksinkertaiset ihmiset todella eksyvät.

Joten tänään, riippumatta siitä, kuinka vaikeaa se on, haluamme tarjota sinulle yksinkertaisen johdannon. Koska Renessanssin arkkitehtuuri on yksi niistä lähteistä, joista nykyaikainen muotoilu saa inspiraatiota.

Vaikuttavia elementtejä renessanssin arkkitehtuurissa

taiteen ja kulttuurin renessanssin arkkitehtuuri

Suhde antiikiin

Renessanssi liittyi antiikkiin paljon enemmän kuin muut aikakaudet. Tänä aikana yritettiin jopa “lainata” antiikkia kirjaimellisesti. Yksi oli erittäin kiehtonut kuvien valkoisuudesta ja mittasuhteiden harmoniasta. Yksi meni kuitenkin pidemmälle ja toinen loi uuden liikkeen, draaman ja siten uusia muotoja.

Veistoksia

Renessanssin arkkitehtuuri veistokset taide

seinämaalaus

Renessanssin arkkitehtuurin inspiroiva maalaus

Renessanssin aikana uskonnollisuudella oli vähemmän merkittävä rooli ja se koski enemmän humanismia. Joten dekon ja arkkitehtuurin kielelle käännettynä mietittiin paljon enemmän niiden edustavaa luonnetta ja ihmisten edustusta.

Renessanssin kehto on Italia, jossa on uskomaton määrä erinomaisia ​​taiteilijoita.

Renessanssin arkkitehtuuri

Renessanssin arkkitehtuuri upea rakentaminen

Mitä tulee arkkitehtuurin historiaan, on mielenkiintoista, että juuri tähän aikaan, eli 1500 -luvun jälkipuoliskolle, alkoi rakentaa monia suljettuja asuntoja ja huviloita.

Yöllä

Renessanssin arkkitehtuuria inspiroivia rakennuksia

Rakennukset ovat hyvin symmetrisiä, kiinnität huomiota mittasuhteisiin ja yksinkertaisiin geometrisiin muotoihin. Lattiat on jaettu selkeämmin ja rakennuksissa on käytetty monia koriste -elementtejä.

Koristeelliset elementit

taidekulttuuri renessanssin arkkitehtuuri kaunis

Taivaan tavoittelu saavutti tietyn huipentuman goottilaisen kauden aikana ja koettiin jälleen suuren horisontaalisen kohdistuksen kauneus.

Upea rakennus

Renessanssiarkkitehtuuri inspiroivan houkutteleva

Myös hienojen materiaalien käyttö on peräisin tältä ajalta. He alkoivat tehdä seinistä ja katosta tiilistä. Voit myös nähdä värikkäitä materiaaleja. Ulkona käytettiin laastia, kiveä ja marmoria laajasti.

Leijona-vartija

Renessanssiarkkitehtuuri inspiroiva upea

1700 -luvulle asti renessanssi levisi ensin Keski- ja sitten koko Länsi -Eurooppaan. Tämä taiteen suunta toimii inspiraation lähteenä monille ratkaisuille, mukaan lukien moderni ja nykyaikainen arkkitehtuuri.

Vaikuttava arkkitehtuuri

        Renessanssiarkkitehtuuri inspiroivan tehokas