5 kuuluisaa siltaa ympäri maailmaa, jotka yksinkertaisesti hämmästyttävät!

Tekniikan ja arkkitehtuurin ihmeitä nykymaailmassa

Nykyään kaikki ympäri maailmaa ihailevat lukuisten arkkitehtien ja insinöörien luovia kykyjä, joiden nerous luo uusia rakennustrendejä ja arkkitehtonisia tyylejä ja hämmästyttää siten koko maailmaa! Innovatiiviset, luovat ideat ja niiden mestarillinen toteutus haastavat visuaalisen käsityksemme ja samalla stimuloivat mielikuvitustamme. Ei vain vaikuttavat rakennukset ja niiden poikkeukselliset rakenteet ja upeat julkisivut herättävät huomiota, vaan myös lukuisat upeat sillat herättävät huomiomme. Näitä pidetään siirtymänä luonnollisen tai keinotekoisen esteen yli, mutta niitä voidaan pitää myös siirtymänä täysin erilaiseen maailmaan – tekniikan ihmeiden maailmaan! Täällä alkuperäisiä ideoita ei enää rajoiteta mielikuvituksen suhteen, vaan ne saavat muodon ja muodon!

Storseisundin silta tai edelleen nimeltään Humalassa silta

kuuluisat sillat norja

Loppuuko maailma oikeasti tähän vai mitä sen pitäisi tarkoittaa??

kuuluisia siltoja

Pisin seitsemästä Atlantin tien sillasta inspiroi sen kaarevuuksilla, jotka lisäävät sen ylellistä ja poikkeuksellista ulkonäköä ja ympäröivät sen mysteereissä. Tämä Länsi -Norjan silta on yksi Euroopan kauneimmista moottoriteistä, koska sen henkeäsalpaava kaaren muoto on lumonnut sekä paikallisia että matkailijoita vuosisatojen ajan! Tulee vain tunne, että tunnettu maa loppuu ja vielä tutkimaton maailma odottaa meitä toisella puolella! 260 metriä pitkä Storseisundin silta avattiin virallisesti 7. heinäkuuta 1989; korkeimmillaan se on 23 metriä merenpinnan yläpuolella! Viehättävä näky paljastuu autoilijoiden silmien edessä ja vetää heidät satumaiseen elämään – hyvällä säällä voit nähdä täällä jopa tavallisia pistäviä ja valaita! Ukkosmyrskyjen aikana sillalla ajaminen on kuitenkin todellinen hengenvaara voimakkaan tuulen puuskien ja korkeiden vesiaaltojen vuoksi!

Kuuluisia siltoja – Sky Bridge Langkawin saarella, Malesiassa

himmelsbruecke kuuluisat sillat

Kuuluisat sillat – Ei niille, jotka pelkäävät korkeuksia!

henkeäsalpaava taivas silta

Vuonna 2004 rakennettu Sky Bridge nousee 700 metrin korkeuteen Mat Cincang -vuorilla, ja sitä pidetään todellisena tekniikan ihmeenä nykymaailmassa – kaksinkertainen kaide, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä valmistetusta letkusta ja hienosilmäinen metalliverkko, takaa jalankulkijoiden turvallisuuden. 125 m pitkä ja 1,8 m leveä silta pääsee helposti gondolihissillä, voit rentoutua kolmionmuotoisilla alustoilla ja nauttia satumaisesta maisemasta tuntikausia. Tällä viehättävällä alueella trooppiset sademetsät ja kauniit idylliset rannat kietoutuvat toisiinsa – taivaansilta varmistaa pääsyn tähän pieneen paratiisiin maan päällä tuhansille vierailijoille!

Banpo Bridgen sateenkaaren vesiominaisuus

banpo -silta meriöljy

Uppoudu Banpo -sillan romantiikkaan!

binpo -silta sateenkaari

Soulissa sijaitseva Banpon silta on magneetti vierailijoille – tämä toimiva yhteys kahden suurimman kaupunginosan välillä tarjoaa meille maagisen, herättävän esityksen! Banpo -silta rakennettiin Jamsun jalankulkusillan yläpuolelle, koska useimmissa tapauksissa Jamsun silta on tulvissa ja suljettu vedenpinnan noustessa. Outo asia tässä on se, joka on asennettu Banpo -sillan molemmille silkeille Moonlight Rainbow Fountain! Yhteensä 38 vesipumppua ja 380 suutinta muodostavat maailman pisin siltavesiominaisuuden – koko rakenne on 1140 metriä pitkä! 10000 LED -valoa luovat henkeäsalpaavan ilmapiirin; Värikäs valo luo sateenkaaren vaikutuksen, kun vesi putoaa. Tyylikkäät vesiliikkeet näyttävät olevan intohimoisessa tanssissa kirkkaiden värien alla!

Kuuluisia siltoja – Magdeburgin vesiväylä

Magdeburgin kuuluisat sillat

Tätä hämmästyttävää rakennetta pidetään todellisena tekniikan ihmeenä

magdeburgin vesisilta

Tämä rakenne hämmästyttävän 918 metrin korkeudellaan ylittää Mittellandin kanavan Elben yli ja sitä pidetään maailman pisin kanavasilta! Hankkeen toteutus alkoi vuonna 1905, mutta keskeytyi vuonna 1942 toisen maailmansodan vuoksi. Sodan päätyttyä Magdeburg pysyi Saksan demokraattisen tasavallan rajoissa. Neuvostoliiton vaikutuksen alaisena vesireitti menetti merkityksensä, joten rakennustyöt aloitettiin vasta vuonna 1997. Noin 501 miljoonaa euroa investoitiin tähän huomiota herättävään, loistavaan projektiin, kunnes vesikulkusilta avattiin lopulta vuonna 2003!

Henderson Waves tai Singaporen korkein kävelysilta

henderson aaltoilee kuuluisia siltoja

300 metriä pitkä silta antaa jalankulkijoille mahdollisuuden istua yhteen monista lauteista ja rentoutua täysin

hendersonin yönäkymä

Tämä klassinen rakenne tekee vaikutuksen 36 metrin korkeudellaan ja tarjoaa kaikille jalankulkijoille ainutlaatuisen kokemuksen – kelluu ilmassa! Silta yhdistää taloudellisesti ja kulttuurisesti nopeasti kehittyvän pääkaupungin kaksi kauneinta ja suosituinta puistoa. Se on yksi Singaporen monista nähtävyyksistä, ja sitä pidetään merkkinä teollisesta kehityksestä. Se koostuu seitsemästä metallisylinteristä, jotka menevät ylös ja alas aivan kuten veden aallot. Itse asiassa nämä on varustettu penkkeillä väsyneille jalankulkijoille – täältä avautuu upea näkymä ympäristöön!

Kuuluisia siltoja – Storseisundin silta rokkaaa aivan kuin juoppo

kuuluisat sillat humalassa silta

kuuluisat sillat norja storseisundet

Sillalla ajaminen voi joskus olla niin äärimmäistä, että sitä kutsutaan usein adrenaliiniksi

kuuluisat sillat Länsi -Norjassa

Kuuluisia siltoja – Malesian Sky Bridge antaa jalankulkijoille mahdollisuuden ihailla luonnon majesteettisuutta ylhäältä

taivas silta malesia

Upea panoraama luonnon keskellä

kuuluisat sillat ylelliset

Kuuluisia siltoja – Vesitoiminto kutsuu sinut tanssimaan

banpon silta

sielun vesi -ominaisuus sateenkaari

Magdeburgin vesiväylän risteys

magdeburgin vesikanavan silta

magdeburgin vesisillan kanava

Singapore ja Henderson aallot

 henderson

Kuuluisia siltoja – jopa sillan valaistus on tekniikan ihme

kelluva silta

aaltojen silta

auruhenin silta

kuuluisat sillat singapore