Ainutlaatuinen Quebecin koti – ihailtavaa monimutkaisuutta betonilaatikossa

ainutlaatuinen talo quebec -tyylikkäässä muodossa, betonista tehty julkisivu

Ainutlaatuinen Quebecin koti – ihailtavaa monimutkaisuutta betonilaatikossa

Tänään päätimme kuvata perheen kodin Quebecissä. Tässä perheen tarpeet olivat ratkaisevia suunnittelussa. Tarvitset hieman enemmän yksityisyyttä nuorille ja mukavampia huoneita perheiltoihin.

Ensi silmäyksellä arkkitehtien Paul du Bellet Karioukin työn tulos voi tuntua hieman vankalta. Itse asiassa avoimet ja monimutkaiset sisätilat ovat piilossa monoliittisen ulkoasun taakse.

Haluaisimme tarkastella näiden suunnittelua lähemmin yhdessä kanssasi! Tuntuuko sinusta siltä?

Kariouk kutsuu tätä aidattua laatikkoa perheen linnoitukseksi. Tiedätkö tämän ilmauksen? Näyttää siltä, ​​että sitä käytetään täällä kirjaimellisessa mielessä. Talo nousee jokilaakson yläpuolelle. Laajoista ikkunoista avautuu näkymä sisälle ja ulos.

Alemmalle kerrokselle on ominaista vankka ulkonäkö

ainutlaatuinen talo quebecissä, erittäin moderni ulkoasu

Tämän erikoisen rakenteen toisella puolella on hyvin pieniä ikkunoita. Heidän sijaintinsa otetaan huomioon valon putoamisen yhteydessä. Haluat tuoda mahdollisimman paljon valoa ja lämpöä sisälle. Tämä on olennaista kodeille kaikkialla Kanadassa.

Läheltä katsottuna ulkoasu näyttää dramaattisemmalta.

Tästä näkökulmasta näet muotoilun, jota hallitsevat vauhtipyöräkuviot

ainutlaatuinen talo quebecissä, kuten betonilaatat kietoutuneet toisiinsa

Sisäänkäynti tuodaan sisään yhdeltä lyhyemmältä puolelta. Sitten menet käytävän läpi, joka avautuu ulos lasiseinillä.

Myös lattialle asennetut pollarivalot ovat täällä silmiinpistäviä

ainutlaatuinen talo quebecissä, jossa on pieni feng shui -puutarha sivulle

Tässä ymmärretään myös leveän lasisovelluksen syvempi merkitys.

Yksi johdetaan tämän käytävän kautta talon toiseen päähän ja kaksi kerrosta yhdistetään tällä läpinäkyvällä ratkaisulla

ainutlaatuinen koti quebecin lasiovessa ja kapeissa käytävissä

Alla olevat pinnat pidetään erittäin yksinkertaisina. Tarkemmin sanottuna kyseessä ovat säteilevät betonilattiat ja maalattu kuiva muuraus. Portaat osoittavat ylellistä tyyliä.

Kaikki olohuoneet on yhdistetty lattialaudoihin. Talossa on kaksi makuuhuonetta ja yksi kylpyhuone. Siellä on myös tekninen huone, televisio- ja säilytystilaa.

Ylempi kerros on suurelta osin avoin tila, jossa on nukkumispaikka vanhemmille. Yksi lattialaudan jatkeista johtaa talon kattoon tulevaan puutarhaan. Tämä yllä oleva lisäosa kehittyy sitten perheen tärkeimmäksi rentoutumispaikaksi. Sieltä voit katsella ympäristöä kauniilla puilla rauhassa ja nauttia kauniista näkymistä.

Käytävän toiseen laajennukseen on asennettu saniteettitila, jossa on kylpyamme. Tämä on tarkoitettu mukavuudeksi makuuhuoneen käyttäjille.

Suunnitelman keskellä olevat portaat vievät meidät huoneen keskelle. Takanamme on pieni ikkuna, jonka näimme katsellessamme sitä ulkopuolelta.

Edessämme on rakennettavan kannen puutarhan portaat

ainutlaatuinen koti quebec -pähkinälattialasista, lasista ja alumiinista

Betonilattian sijaan lasia ja puuta käytetään pääasiassa alakerrassa

ainutlaatuinen koti quebecin tähtimaisissa upotetuissa valaisimissa ja kuvaikkunoissa

Niitä käytettiin aidassa ja vasemmalla olevassa ovessa.

Tässä talossa portailla on kaksinkertainen tehtävä. Ne toimivat luonnollisesti lattian välisenä liitoksena ja määrittävät samalla pienemmät portaat.

Keittiöstä saat kurkistuksen olohuoneeseen ja kaikkialta on näkymä kauniisiin vihreisiin puihin

ainutlaatuinen-house-in-quebec-moderni-mukava-ruokailutila-toisessa kerroksessa

Rakennussuunnitelman avoin luonne tulee omakseen keittiössä. Näet myös osittaisen avaamisen edut kahden kerroksen välillä.

Molemmat alueet ovat tilallisesti ja tyylillisesti yhteydessä toisiinsa, ja niillä on vahvempi yhteys ulkotiloihin suurten ikkunoiden ansiosta

ainutlaatuinen talo quebec -minimalistisessa suunnittelussa saumaton siirtyminen

Koko talon suunnittelu on erittäin kompakti. Tämä koskee myös vanhempien makuuhuonetta täydellä nopeudella. Sängyn edessä oleva heilunta avautuu liukuovien kautta. Tämä alue voidaan erottaa olohuoneesta samalla tavalla.

Hieman enemmän ylellisyyttä sallittiin lisäämällä tässä esitetty kylpyamme, joka oli jo mainittu. Tämä sijaitsee talon yläosassa, joten rentoutuminen on vielä täydellisempää katsomalla luontoa.

Huurretut lasi -ikkunat varmistavat yksityisen tilan säilymisen

ainutlaatuinen koti quebecissä nauti kylvystä, jossa on paljon luonnonvaloa

Missä sinä asut Tuoko tällainen rakentaminen täsmälleen samoja etuja alueellasi? Asutko luonnon kauneuden muokkaamassa paikassa? Toivottavasti voit käyttää tämän asunnon ideoita saadaksesi lisää vapautta ja rauhaa myös kodissasi.

Ihaile konkreettista luomusta ulkopuolelta vielä kerran päivän aikana

ainutlaatuinen talo quebecin sivunäkymässä julkisivulle päivällä


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80