Futuristinen arkkitehtuuri – miten kuvittelemme tulevaisuuden?

Futuristinen arkkitehtuuri, joka osoittaa selvästi, miten me kuvittelemme tulevaisuutemme

Kaikki mitä ymmärrämme termillä “futuristinen arkkitehtuuri”, on itse asiassa varsin vaihtelevaa. Se on myös loogista, eikö? Futuristinen arkkitehtuuri on tulevaisuuden arkkitehtuuri. Aivan kuten nykyinen rakentamisemme, tämä tulee olemaan hyvin vaihtelevaa.

Esimerkiksi on olemassa useita rakennuksia, jotka symboloivat pyrkimystä huipulle. Nämä massiiviset rakenteet liukenevat visuaalisesti ilmaan. Nämä ovat vaikuttavia pilvenpiirtäjiä tai muita suuria rakennuksia, jotka näyttävät painottomilta ja ilmavilta ja korostavat maiseman leveyttä.

Pilvenpiirtäjä New Yorkissa

Futuristinen arkkitehtuuri rakentaa ja elää Dragonfly -pilvenpiirtäjä New Yorkissa

Muut futuristiset rakennukset symboloivat uuden teknologian ihastusta ja korostavat niiden läsnäoloa käyttämällä tummia metallivärejä. Futuristinen arkkitehtuuri saa monia ulkonäköjä riippuen siitä, miten kuvittelemme tulevaisuuden.

Alistamme nyt yleiskatsauksemme tähän kysymykseen.

Сobran tornit Kuwaitissa

Futuristinen arkkitehtuuri Rakenna ja elä Сobra Towers Kuwait

Aequorea, kelluva kaupunki

Futuristit ja ympäristöasiantuntijat kiinnittävät jatkuvasti huomiomme siihen, että saatamme pian tulvata vettä. Meidän on opittava rakentamaan, elämään ja työskentelemään veden päällä, ei lujalla pohjalla. Tämä pelko tai tulevaisuudenvisio on varmasti inspiroinut arkkitehti Vincent Callebautin ja hänen kollegoidensa työtä.

Aequorea – kelluva kaupunki

Futuristinen arkkitehtuuri rakentaa ja elää Aequorea kelluva kaupunkiFuturistinen arkkitehtuuri Aequorea kelluva kaupunki

Kuwaitin kaupungin vesitorneilla on erinomaiset muodot, joiden avulla voimme saavuttaa korkeammat mitat

Kuwaitin orgaaniset ja luonnolliset rakenteet eivät ole vain visuaalisesti kiehtovia. Niiden avulla voimme edelleen saavuttaa uusia korkeuksia puhtaasti teknisestä näkökulmasta.

Niiden futuristinen muotoilu on esimerkki.

Biopyramidit – orgaanisten muotojen uudelleen löytäminen

Historia opettaa meille, että esi -isillämme oli tietoa, joka oli hyvin kehittynyttä ja joka on unohdettu. Suurten pyramidien rakentaminen ei ole niin selvää ja monet epäilevät maan ulkopuolista vaikutusta.

Bio pyramidi 

Rakenna futuristista arkkitehtuuria ja elävää Bio Pyramidia

Arkaaiset ja muinaiset mallit näyttävät kätkevän paljon potentiaalia. Tulevaisuuden arkkitehdit aikovat hyötyä tästä mahdollisimman paljon.

Kairoon suunniteltu bio-pyramidi on tyypillinen esimerkki täydellisestä symbioosista menneisyyden ja tulevaisuuden välillä. Koko ylittää Egyptin rakennukset useita kertoja.

Pilvikuvaus tai miten saamme pilvet oikeaan paikkaan

Tämä ei ole asuinrakennus, mutta se luotiin korealaisten arkkitehtien avulla. Tällä projektilla on kyky tarttua pilviin ja viedä ne sinne, missä niitä todella tarvitaan.

Pilvikuvaus

Rakenna futuristista arkkitehtuuria ja suoria pilvitallennuksia

Tällaiset futuristiset hankkeet edustavat toivoa solidaarisuudesta ja tavaroiden tasaisesta jakamisesta ihmisten välillä ympäri maailmaa.

Ecorium Etelä -Koreassa tekee ympäristötutkimuksesta todellisen kokemuksen

Tässä kompleksissa ympäristönsuojelualan tutkimus tehdään erittäin houkuttelevalla paikalla. On erittäin jännittävää työskennellä tällä alalla. Rakennus on myös hyvä esimerkki energiatehokkaasta rakentamisesta.

Ecorium Etelä -Koreassa

Futuristisen arkkitehtuurin rakentaminen ja elävä ecorium Etelä -Korea

Dawang Mountain Resort Kiinassa

Dawang Mountain Resort Kiinassa on futuristisen esteettisyyden symboli. Tämä kompleksi rakennettiin avaruusaseman muodossa, aivan kuten scifi-elokuvista. Ihmiset tuntevat olonsa mukavaksi tällaisissa komplekseissa …

Dawang Mountain Resort Kiinassa

Futuristinen arkkitehtuuri rakentaa ja elää Dawang Mountain Resort Kiinassa

Tuleeko tällaisista kylpylöistä unelmapaikkoja muutamassa vuosikymmenessä? Varmasti voit viettää lomasi siellä parhaalla tavalla, eikö niin?

Uudet paimenet: tulevaisuuden pilvenpiirtäjiä

Yrittämistä elää muilla planeetoilla pidetään suurelta osin tällä hetkellä ratkaisuna joihinkin maapallon ongelmiin. Mutta ehkä monille tämä on unelma, joka ei johdu maailmanlaajuisen kriisin vaarasta?

Pilvenpiirtäjä Marsilla

Futuristinen arkkitehtuuri rakentaa ja elää Nomad -pilvenpiirtäjiä Mars

Siksi luodaan sellaisia ​​futuristisia arkkitehtuurihankkeita kuin ”The New Nomads”. Ne symboloivat uutta elämäntapaa – pienellä alueella, mutta silti liikkuvia ja tyylikkäitä

Vedenalainen hotelli

Se näyttää samalta tämän vedenalaisen hotellin kanssa. Se edustaa hyvää näkökulmaa ilmastonmuutoksen perusteella, ja samalla monet ihmiset haluavat, että maailmamme tulee yhdeksi vedenalaisten olentojen maailman kanssa …

Vedenalainen hotelli

Rakennetaan futuristista arkkitehtuuria ja Living Underwater Hotel

Kaupungit taivaalla

Veden alla olevat rakennukset ovat myös ratkaisu asumistilan lisäämiseen. Meidän on asuttava maapallolla useilla tasoilla, jotta meillä on tarpeeksi asuin- ja työskentelytilaa … Useat futuristiset arkkitehtuuriprojektit taivaan kaupungeille osoittavat tämän, samoin kuin vedenalaiset suunnitelmat.

Futuristinen kaupunki taivaassa

Rakenna futuristista arkkitehtuuria ja Live Cities-Sky Futuristisen arkkitehtuurin ja Living Cities Sky -hankkeen rakentaminen