Giancarlo Zeman viimeinen passiivitalo WaterNest 100

passiivitalo waternest giancarlo zema ilta valokuvakollaasi

Kestävä passiivitalo – elä harmoniassa luonnon kanssa!

Jos haluat todella uppoutua luontoon ja elää optimaalisesti kestävällä tavalla, on vain muutamia vaihtoehtoja, joita voidaan verrata Waternest 100 -passiivitalon loistoon. Soikean, kelluvan talon loi tunnettu italialainen arkkitehti ja suunnittelija Giancarlo Zema suunniteltu.

Hanke on suunniteltu siten, että se mukautuu jatkuvasti muuttuviin ympäristöolosuhteisiin ja jatkuvasti nousevaan vedenpintaan. Lopputulos saavutettiin yhteistyössä Lontoossa toimivan EcoFloLife Studion kanssa.

Tämän viehättävän passiivitalon pinta -ala on 100 m², halkaisija 12 m ja korkeus 4 m. Rakennusmateriaali koostuu yksinomaan käytetystä, laminoidusta puusta ja kierrätetystä alumiinista. Sivuilla on parvekkeet ja leveiden ikkunoiden ansiosta voit nauttia kiehtovista luonnon näkymistä veden yli. Kylpyhuoneessa ja keittiössä on tilavat kattoikkunat puukatossa ja itse katolla on 60 m²: n amorfiset aurinkosähköpaneelit, jotka voivat tuottaa noin 4 kWp ja tyydyttää täysin asunnon energiatarpeet. WaterNest 100: n sisätilat voivat sisältää olohuoneen, ruokasalin, makuuhuoneen, keittiön ja kylpyhuoneen sekä muita kokoonpanoja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tämä passiivitalo ei ole vain täydellinen ekologinen asunto, vaan se on myös ihanteellinen toimistoihin, loungebaareihin, ravintoloihin, kauppoihin tai kelluviin näyttelytilaan. EcoFloLife -luettelon valitut modernit huonekalut ovat kestäviä, tyylikkäitä ja hienostuneita. Niissä on soikeat muodot ja niiden muotoilu on sopusoinnussa koko Waternest -tunnelman kanssa.

Moderni tekniikka ja epätavallinen muotoilu

passiivitalo waternest giancarlo zema kelluva

Passiivitalo voidaan sijoittaa paikkoihin, joissa on vielä vettä – joen rannoille, järville, lahdille tai atolleille. Älykkään ja kestävän tuotantomenetelmän ja materiaalien ekologisen käytön ansiosta WaterNest 100 on jopa 98% kierrätettävissä. Lisäksi energiatehokkaassa talossa on hienostunut järjestelmä luonnollista mikroilmanvaihtoa ja ilmastointia varten. WaterNest 100 on ihanteellinen ratkaisu ihmisille, jotka haluavat elää itsenäisesti, yksinomaan ja täydellisessä sopusoinnussa luonnon kanssa.

Asuminen kauniissa luonnon ympäristössä

passiivitalo waternest giancarlo zema vesitalo

WaterNest 100 lintuperspektiivistä

passiivitalo waternest pyöreä talon vesi

Viihtyisä loungebaari

passiivitalo waternest giancarlo zema baaritiski vaalea puu

Ei kynnyksen siirtymistä ruokailu- ja oleskelutilojen välillä

passiivitalo waternest giancarlo zema ergonomiset huonekalut

Ergonominen rentoutumisalue

passiivitalo waternest giancarlo zema avoin pohjaratkaisu

Puristinen huonekalusuunnittelu Giancarlo Zemalta

passiivitalo waternest giancarlo zema huonekalut

Valoisia soikeita huonekaluja

passiivitalo waternest giancarlo zema hump sivupöytä

Luonnolliset muodot ja lämpimät värit makuuhuoneessa

passiivitalo waternest giancarlo zema makuuhuone

Idyllinen illalla

passiivitalo waternest giancarlo zema -ilta

Suunnittelijan visio Giancarlo Zema – Amphibious 1000

passiivitalo waternest giancarlo zema amphibious 1000

Amphibious 1000: n sisustus

passiivitalo waternest giancarlo zema amphibious 1000 sisustus

Kestävä vesilomakeskus – Giancarlo Zeman projekti

passiivitalo waternest giancarlo zema project resort

Huipputeknologiaa ja maksimaalista ympäristöystävällisyyttä yhdessä

passiivitalo waternest giancarlo zema amphibious resort


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80