Griffin Enright Architectsin Mandeville Canyon Residence

mandevillen kanjonin oleskeluilta

 Moderni Mandeville Canyon Residence on Griffin Enright Architectsin projekti. Se sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Jos katsot taloa kadulta, se ei herätä sinulta erityistä huomiota, koska sillä on vaatimaton ja yksinkertainen ulkonäkö.

Sisustus on ainutlaatuinen ja poikkeuksellisen tyylikäs.

Asunnosta voit ihailla dramaattisia panoraamanäkymiä kanjonille.

Tässä poikkeuksellisessa kodissa on pieni etupiha ja kaunis takapiha, josta on upeat näkymät kaupunkiin ja rotkoon. Tämä sisäpiha leviää vaakasuorille kerroksille ja sisäänkäynti on pystysuora ja rakennettu kaupunkityyliin. Tämä jako eri tasoilla parantaa talon laajan panoraaman avautumista.

Sisustus on erittäin houkutteleva ja moderni. Teleskooppiset ovet, jotka yhdistävät huoneen takapihalle, muuttavat huoneen toiseksi verannaksi. Olohuone on yhdistetty tähän verantaan lasiovien kautta. Se luo kodikkaan ja romanttisen ilmapiirin ja löytää tasapainon sisätilojen rauhan ja luonnon upottamisen välillä.

Kuisti ja olohuone on nostettu pohjalevystä, joten voit seurata maiseman muutosta ympäri vuoden.

Ulkoalustalla on uima -allas, joka on ihanteellinen perheurheiluun tai vain rentoutumiseen.

Mandeville Canyon Residencen ylempi taso on jaettu kahteen. Vanhempien huone on erotettu lastenhuoneesta, ja aikuiset voivat nauttia upeasta kaupunkinäkymästä.

 Griffin Enright Architectsin Mandeville Canyon Residence – pieni terassi puutuolilla ja penkillä

välillä-terassi-talo-viileä näkymä

 Tyylikäs sisustus Mandeville Canyon Residencessä

houkutteleva-sisustus-mandeville  Kaunis takapiha ja avoin olohuoneulko-avoimet tilat

 Futuristinen kylpyhuone suurilla ikkunoillakylpyhuone-suuret ikkunat-moderni Mandeville Canyon Residence illallatalon suunnittelu-ihana-puutarha  Yksinkertainen ja tyylikäs ulko -ovimandevillen kanjonin asuinpaikan etuovi  Moderni keittiö vaaleansinisellä seinällämandeville-kanjoni-asuinpaikka-futuristinen keittiö  Puutarha -alue uima -altaallamandeville canyon residence puutarha uima -allas  Houkutteleva ilme ja upea näköalamandeville canyon residence puutarhakuisti  Vaatimaton ja yksinkertainen näky edestämandeville-kanjoni-asuinpaikka-kaunis-visio  Ruokailutila, josta on henkeäsalpaavat näkymätmandeville-kanjoni-asuin-olohuone-ruokailutila  Moderni ja alkuperäinen baaritiskimoderni baaritiski tyylikäs muotoilu  Mandeville Residence – mielenkiintoinen portaiden suunnittelualkuperäinen puinen portaikon sisustus  Kodikas makuuhuone minimalistiseen tyyliin, josta on näkymät vuorilleasuinhuoneiston suunnittelunäkymäkesäasunto avoin olohuonetyyli-eleganssi-avoin tilaihana-open-space-view-forest