Homify – tässä elävät unelmat toteutuvat

 

1 Kotisivu homify asuntoideoita arkkitehtuuri suunnittelu

Homify -elävät ideat ovat trendikkäitä

Mikä valaistus sopii olohuoneeseeni??

Miten suunnittelen omani makuuhuone maalaistyyliin? Asumisen ja rakentamisen ympärillä on niin paljon ideoita ja kysymyksiä, mutta usein etsitään heille sopivaa yhteyshenkilöä. Tämä ongelma on nyt ratkaistu homify -online -alustalla. Koska täältä löydät inspiraatiota arkkitehtuurin ja suunnittelun aloilta sekä sopivia asiantuntijoita. Jokaisella asiantuntijalla on mahdollisuus esittää viitteensä profiilissaan, tehdä ne selväksi tekstillä ja kuvilla ja innostaa käyttäjiä itselleen ja tuotteilleen.

2 asiantuntijaa toteuttavat eläviä ideoita

Puutarhan tulisi olla vihreämpää ja seinän suunnittelu olohuone yksilöllisempi? Sitten on aika vilkaista homify.de. Jokaisessa huoneessa – pukuhuoneesta olohuoneeseen – on asiantuntijoiden esimerkillisiä projekteja. Olipa keittiön kaappien ovet hiljaa kiinni tai ruokasalin kattovalaisimet – elämisen unelmat visualisoidaan Tuotteet -luokassa, ja asiantuntijat voivat toteuttaa ne suoraan. Sisustusfanien pitäisi myös tuntea olevansa paratiisissa homify: Laaja valikoima koristeita ja lisävarusteita, neljä omaa seinääsi voidaan muuttaa viileästä parvelta viihtyisäksi olohuoneeksi hetkessä, jopa pienillä kohokohdilla.

3 huonetta sopivat elävien ideoiden suunnitteluun

Etsitkö vielä sisustusideoita tai viimeisimpiä trendejä? Toimittaja homifioida esittelee uusia eläviä ideoita ja suunnittelutrendejä ideakirjoissa joka päivä. Yleisiä kysymyksiä esimerkiksi Feng Shuista tai värien vaikutuksesta vastataan myös lehdessä.

4 aikakauslehti homify Wohnideen ideenbuch

Miten voin kerätä omia suosikkikuviani ja ideoitani? Jokainen inspiroiva ja houkutteleva kuva voidaan tallentaa ideakirjaan – tarvittaessa henkilökohtaisilla muistiinpanoilla. Yksittäisestä kuvasta voit vuorostaan ​​kääntyä vastaavan asiantuntijan puoleen ja saada aina tietoa uusista projekteista.

5 Ideakirja paljastaa eläviä ideoita kansainvälisille asiantuntijoille

Ja jos vaellus iskee uudelleen: homifyllä on myös kansainvälisiä asiantuntijoita! Jokainen, joka etsii Välimeren huvilaa, kodikasta Fincaa tai Lontoon parvea, voi löytää inspiraatiota Espanjan, Italian, Ranskan ja Ison -Britannian homify -portaaleista.

6 Homifioi eläviä ideoita ES

7 Homify -kodin ideoita Ison -Britannian sisustusideoita