Ihana maalaistalo, jossa kaikki tuntevat olonsa kotoisaksi

Kaikkialla maailmassa on lukuisia vanhoja taloja, joita ei välttämättä tarvitse purkaa, jotta ne korvataan uusilla pilvenpiirtäjillä tai rivitaloilla. Useat sukupolvet ovat asuneet tällaisissa taloissa ja siellä on jopa jännittäviä salaisuuksia. Nämä talot voivat kertoa tarinoita ja ovat todisteita kiireisestä menneisyydestämme. Siksi olemme Freshideenin toimittajana sitä mieltä, että ne on säilytettävä. Tässä suhteessa haluamme tämänpäiväisessä viestissämme esitellä lukuisille lukijoillemme hyvin erikoisen, lumoavan maalaistalon Idahossa. Perusteellisen kunnostuksen jälkeen se on herätetty uuteen elämään, mutta se on säilyttänyt vanhan viehätyksensä. Tehdään pieni kierros talossa yhdessä ja näytetään lopputulos remontin jälkeen?

 Runsaasti rakennetulle maalaistalolle on ominaista maalaismainen rakenne.

Antelias Idahon maalaistalo maalaismainen rakentaminen erittäin tyypillistä

  – Idahon maalaistalo on herätetty uuteen elämään sen kunnostuksen ansiosta.

Tämä ylellisesti rakennettu maalaistalo sijaitsee Ketchumissa, Idahossa. Koko kartanon pinta -ala on 14 hehtaaria, joten tilaa on myös riittävästi suuren, houkuttelevan ulkoalueen luomiseen.

Täällä asuu tällä hetkellä suuri perhe, jossa on lapsia ja lapsenlapsia, ja myös muutama koira tulee ottaa mukaan. Muinaisen maalaistalon kunnosti Atlanta -arkkitehtiryhmä. Asiantuntijat pystyivät vangitsemaan vanhan arkkitehtuurin hengen tässä uudessa rakennuksessa. Niiden suunnittelu perustui uusien asunnonomistajien tarpeisiin, toiveisiin ja mieltymyksiin. He eivät halunneet suuren talon näköistä. Kaikkien oli tärkeää vangita vanha, antelias muotoilu ja vanhan maalaistalon maalaismainen luonne yhteiseen konseptiin. Arkkitehtiryhmä suunnitteli sen näyttämään päärakennukselta, jossa oli aiemmin liitettyjä ulkorakennuksia. Rauhallisen ympäristön, huolella valittujen materiaalien ja vuosisatoja vanhojen yksityiskohtien ansiosta kunnostettu maalaistalo on todellinen oppitunti onnistuneesta arkkitehtuurista, jossa on luonnetta.

 Moderni kohtaa maalaistyylin tässä viehättävässä keittiössä

Maalaistalon keittiö maalaismaisia ​​elementtejä käytännöllinen sisustus

Yksilölliset huoneet jo kunnostetussa maalaistalossa

Tilava keittiö on ollut olemassa jo vuosia ja on edelleen tämän maalaistalon vuosisatojen ajan asuttaneiden perheiden suosikki paikka. Ennen se oli näin: tyypillisen New England -maalaistalon ensimmäinen kerros koostui tilavasta keittiöstä ja viereisestä huoneesta. Nykyään sinulla on kodikas ja erittäin käytännöllinen keittiö, jossa maalaistalon tyyli on hallitseva. Mäntypuulattia säilytettiin, mutta se hiottiin ja lakattiin uudelleen, samoin kuin puukatto. Nykyaikaiset kohdevalot on asennettu yläpuolelle kevyen valaistuksen takaamiseksi. Kauniit valkoiset keittiökaapit piristävät nyt sisustusta ja näyttävät kauniilta hyvin säilyneen tiiliseinän vieressä. Käytännöllinen keittiösaari on huoneen keskellä, ja sinne pääsee nopeasti joka puolelta. Kokoelma vanhoja, arvokkaita posliiniastiastoja on esillä avoimilla hyllyillä leveiden ikkunoiden yläpuolella, mikä vahvistaa maalaismaista tunnelmaa keittiössä.

Ruokasali huokuu paljon lämpöä ja kodikasta tunnelmaa.

Maalaistalon ruokasali puiset pöytätuolit takka kodikas tunnelma

Ruokailutila sijaitsee perinteisesti keittiön vieressä. Tässä maalaistalossa on takka, joka on myös koristeltu sinisillä ja valkoisilla posliiniastioilla. Aidosta puusta valmistettu ruokapöytä on aivan takan edessä ja se on yhdistetty mukaviin tuoleihin, joissa on moderni muotoilu. Ruokasalissa on jälleen vanha tiiliseinä, samoin kuin paljon puuta katossa ja lattiassa. Tyylikäs kattokruunu ja maljakko, jossa on tuoreita puutarhan kukkia, pyöristtävät kaiken ja osoittavat, että nykyaikaisuus ja maalaistyylinen tyyli yhdistetään taitavasti yhden nimittäjän alle.

 Käytävä toimii siirtymätilana huoneesta toiseen.

Maalaistalon eteinen siirtymätila huoneiden välillä, maaseutu ja kodikas tunnelma

Makuuhuone näyttää lämpimältä ja viihtyisältä

Maalaistalo kunnostettu makuuhuone iso vuode oleskelualue ikkunan edessä hienovaraiset värit erittäin houkutteleva

Kiviseinästä tai sen takia makuuhuoneessa on kodikasta lämpöä. Täällä näemme jälleen paljon puuta ja pehmeitä tekstiilejä, jotka muodostavat tämän huoneen maalaismaisen viehätyksen. Ikkunan edessä oleva oleskelualue on todella mukava ja kutsuu sinut keskustelemaan kahdelle.

 Kylpyhuone on aivan makuuhuoneen vieressä.

Maalaistalo suuri maa kylpyhuone kylpyammeella pukeutumispöytä peili mielenkiintoisia valaisimia

Verrattuna supermoderniin kylpyhuoneeseen tämä näyttää erittäin maalaismaiselta, eikö niin? Mutta maalaistalon kunnostetusta kylpyhuoneesta ei voi puuttua mitään. Kaikki on siellä kylpyammeesta peilipöytään! Mutta katso kauniit valaisimet täältä. Kaikki maalaistalon vanhat seinä- ja riippuvalaisimet, kattokruunut ja lyhdyt on kunnostettu, sähköistetty ja nyt taitavasti lavastettu valosuunnittelijan toimesta.

Kuten missä tahansa modernissa kodissa, myös kunnostetussa Idahon maalaistalossa on kotitoimisto

pieni erittäin kodikas kotitoimisto maalaistalossa sihteerituoli paljon luonnonvaloa

Ulkona näemme jälleen upean sekoituksen värejä ja tekstuureja.

Ulkoalueella maalaistalo loistava sekoitus tekstuureja ja värejä kodikas veranta

  • Ulkona on yhtä kaunista kuin sisällä

 

Katettua kuistia pidettiin 1800 -luvulla viljelijöiden paikkana rentoutua ja nauttia maaseudusta kovan päivän jälkeen. Kuten koko maalaistalo, se on myös uusittu, tietysti sen päätehtävä on säilytetty. Nykyään se on lepopaikka, joka tarjoaa asunnon omistajille täydellisen rentoutumisen ulkona raikkaassa ilmassa. Paljon vihreitä puita ja pensaita, lukuisat värikkäät puutarhan kukat täydentävät maalaismaisen kuvan.

Aika näyttää pysähtyneen takapihalla.

Takapihan maalaistalo kunnostettu kivisilta pieni virta suuri puutarha -alue puutarhavaja

Jokainen innokas puutarhuri saattaa olla kateellinen tämän Idahon maalaistalon takapihalle. Pieni virta virtaa kivisillan alle ja jatkuu puutarha -alueen läpi. Se on kehystetty koko pituudeltaan pikkukivillä, ja sen vieressä kasvaa paljon puutarhavihreää. Puutarhavaja on uusi kotipaikka pioneille, ruusuille ja muille kauniille puutarhan kukille, kun ulkona ei ole erityisen hyvä sää. Unelma intohimoisille harrastajapuutarhureille, eikö olekin?

 Mitä pidät kunnostetusta Idahon maalaistalosta?

Remontoitu Idahon maalaistalo, joka on rakennettu ylellisesti erittäin kutsuvaan laajaan puutarhaan