Innovatiivinen talosuunnittelu – Power House Lontoossa, älykkäästi ja luovasti remontoitu

innovatiivinen talon suunnittelu puulaajennus takana

Innovatiivinen talosuunnittelu – kestävä voimala Lontoossa

Power House on yrityksen luovan työn tulos Paul Archerin suunnittelu Lontoossa. Miten sait idean? Alussa se oli vanha viktoriaaninen talo ja se on täysin muunnettu.

Laajennus takana ja lasihuone lisättiin

innovatiivinen talorakenne paksu lasi, jossa on paljon päivänvaloa

Power House on kunnostettu vanha talo Highburyssa, Pohjois-Lontoossa, jossa on merkittävä kolmiulotteinen puinen sisustus. Suunnittelun painopiste on tilava ruokasali, jonka takana on korkea katto. Se on vuorovaikutus lukittujen sisältöjen kanssa – kehyksetön, leveät ikkunat ja lineaariset puupaneelit.

Rakenteellinen lasilaatikko päästää suoran auringon säteet tiloihin. Laajennuksen ylemmät kerrokset on verhoiltu kuusipuusta valmistetuilla kattolistoilla.

Puukerros toimii sekä sisäseinäverhouksena että julkisivun verhouksena

innovatiivinen talon suunnittelu puupanelointi vihreä aksentti tyynyt

Tämä rakennuksen verhous ulottuu osittain lasin päälle ja toimii aurinkosuojana.

Täysin uusi pohjakerros luotiin alkuperäisen talon alle. Tämä on avoin ja moderni ulkoasu, jossa useita toimintoja, kuten ruoanlaitto, syöminen ja rentoutuminen, voidaan suorittaa samanaikaisesti.

Täysin lasitetut pariovet tarjoavat suoran pääsyn kesäterassille

innovatiivinen talosuunnittelu lasitetulla liukuovella terassille

Ensimmäisen kerroksen musiikkihuoneessa oleva tulipesän lasipaneeli toimii parvekkeena, josta on näkymät suurimpaan osaan taloa. Tämä tarkoittaa, että rakennuksen vanhassa osassa on paljon valoa ja samalla talolla on suora yhteys kahden osan välillä. Liukulasiovi tarjoaa lisää yksityisyyttä tarvittaessa.

Korkea katto ja paljon valoa

innovatiivinen talon suunnittelu kapea portaat parketti

Kompakti olohuone – tyylikäs ja moderni

innovatiivinen talon suunnittelu viihtyisä ruokailutila

Puu on tässä etusijalla ja sitä käytetään runsaasti – julkisivujen verhouksesta, terassista ja sisäseinien ja -lattioiden suunnittelusta piilotettuihin säilytyspaikkoihin, jotka on naamioitu seiniksi ja penkeiksi, pitkästä ja tyylikkäästä keittiösaaresta.

Ruohonvihreä estojärjestelmä, jossa on sisäänrakennetut hyllyt ja taitettavat pöydät, on ainoa poikkeus vastakohtana sisäpuulle

innovatiivinen talon suunnittelu ruohonvihreä vivahteita taitettava työpöytä

Tämän talon suunnittelu sai inspiraationsa rakkaudesta luontoon ja pohjoismaiseen muotoiluun. Power House esittelee, kuinka voit käyttää luonnonmateriaalien ja luonnonvalon yhdistelmää luodaksesi ainutlaatuisen taustan yksinkertaisille, nykyaikaisille ja samalla tyylikkäille kodin sisustuksille.

Kestävää luomusta ihailtavaksi

innovatiivinen talon suunnittelu läpinäkyvä ja moderni