Italian nähtävyydet ja muotimaailma

Kiertoajelu Italiassa Kiertoajelu Italiassa Fontana di Trevin avajaiset

Muotijätit rahoittavat tärkeiden maamerkkien kunnostamisen Italiassa

Italiassa muotitalot ovat vahvasti mukana monumenttisuojelussa. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että nämä yritykset ovat tietoisia Italian nähtävyyksien merkityksestä omalle imagolleen.

Fendi -muotitalo palauttaa Fontana di Trevin

Sightseeing Italiassa Sightseeing Italiassa Fontana di Trevi fragmentti

Trevin suihkulähde kunnostettiin äskettäin. Käytämme tätä tilaisuutena kertoa sinulle lisää muotibrändien sitoutumisesta. Mukana on myös kauniita kuvia näistä ja muista hyvin säilyneistä Italian nähtävyyksistä. Ehkä matka Italiaan adventin aikana olisi juuri sinulle sopiva! Mitä mieltä olette tästä ajatuksesta?

Legendaarisia kulttuuriaarteita voidaan säilyttää muotitalojen avulla

Nähtävyyksiä Italiassa

Vuonna 2013 Fendi, yksi suurimmista italialaisista muotibrändeistä, seurasi näitä esimerkkejä hyväntekijöistä. Yhtiö julkisti julkisesti investoivansa 2,5 miljoonaa dollaria Trevin suihkulähteen kunnostamiseen. Tällä Fendi osoittaa vakavaa sitoutumistaan ​​Rooman nähtävyyksien säilyttämiseen.

Yksi Milanon vanhimmista ostoskeskuksista tekee yhteistyötä Pradan ja Versacen kanssa

Nähtävyydet Italiassa Nähtävyydet Italiassa vitorio emanuelle II treffpunkt mode

Perintö ja ylelliset vaatteet koottu yhteen

Nähtävyydet Italiassa salotto milanesi

Tietoja restauroinnista

Restaurointi alkoi suihkulähteen keskiosasta, peitti sivut ja päättyi Trevin suihkulähteen yläosan kunnostamiseen. Työhön sisältyi useita näkökohtia, kuten marmoripatsaiden kunnostus. Nämä sekä travertiini puhdistettiin varotoimenpiteenä. Altaan vesi- ja viemärijärjestelmät on testattu uudelleen. Myös kullatut latinalaiset kirjoitukset korvattiin.

TOD’s pyrkii myös korkealle tasolle Colosseumin restauroinnissa

Nähtävyydet Italiassa Nähtävyydet Italiassa Colosseum Tods

Prada ja Versace tukevat Milanon Vittorio Emanuelle II -gallerian restaurointia

Viime vuonna Prada ja Versace lahjoittivat suuria lahjoituksia Milanon Vittorio Emanuelle II -gallerian kunnostamiseen. Rakennukselle on ominaista hienot ja erityisen kevyet lasista ja raudasta valmistetut pelihallit. Se sijaitsee Milanon katedraalin välittömässä läheisyydessä. Se rakennettiin viimeisen Italian kuninkaan kunniaksi vuonna 1865.

Rooman kuuluisa suihkulähde voi vihdoin näyttää uuden kasvonsa

Nähtävyydet Italiassa Nähtävyydet Italiassa Fontana di Trevin rakennustyömaa

Tarina yhdisti Pradan ja gallerian vuonna 1913, jolloin yrityksen ensimmäinen myymälä avattiin. Tämä tapahtui 30 vuotta ennen muistomerkin tuhoutumista toisessa maailmansodassa. Vuonna 2013 Prada avasi toisen miesten vaatekaupan. Se oli vastapäätä 1920 -luvulla avattua historiallista kauppaa. Tämä on muuten edelleen käynnissä.

Upeat näkymät Roomasta

Kiertoajelut Italiassa Kiertoajelut Italiassa Fontana di Trevi tiedot

Pian uuden Prada -myymälän avaamisen jälkeen Versacen kauppa seurasi perässä. Se sijaitsee myös keskeisellä paikalla Roomassa.

Molemmat yritykset yhdistyivät ja keräsivät tarvittavat investoinnit historiallisen rakennuksen kunnostamiseen. Tähän sisältyy 14 000 m²: n alueen kunnostus. Remontti koostui pääasiassa julkisivun puhdistamisesta kertyneistä pölykerroksista, jotka peittivät sen todellisen kauneuden. Tämä tehtiin erikoismateriaaleilla ja hyvin valmistetuilla asiantuntijoilla. Yritys, jolle tämä tehtävä annettiin, on ollut mukana restauroinnissa yli 150 vuoden ajan.

Rooman loisto jopa yöllä

Nähtävyydet Italiassa Nähtävyydet Italiassa fontana di trevi Rome

Sitten stukkokoristeet ja -hahmot maalattiin uudelleen

Remontti ei ole vielä täysin valmis. Lasikatto kunnostetaan vuonna 2016.

Zegna ja Giorgo Armani lahjoittavat Italian säätiölle monumenttisuojelulle.

Nähtävyydet Italiassa Nähtävyydet Italiassa Fontana di Trevin kunnostus

FAI – Fondo per l’AmbienteItaliano, Italian säätiö muistomerkkien suojeluun ja luonnonsuojeluun, sponsoroivat kahdesti Zegnas ja Giorgio Armani. Tarkemmin sanottuna he ovat investoineet Villa Necchin ja San Fruttuoson luostarin kunnostamiseen Portofinon lähellä. Nämä kaksi yritystä myös kampanjoivat Italian nähtävyyksien säilyttämisen puolesta.

Nähtävyydet italialaisissa nähtävyyksissä Italiassa fontana di trevi bw

Villa Necchi sijaitsee Milanossa. Rakennus rakennettiin vuonna 1932 ja se kuului tunnetulle italialaiselle sosialistiperheelle Nechille. Sen omisti kaksi sisarta. Teoksen arkkitehti on Piero Portaluppi. Tämä rakennus on ominaista italialaiselle rationalismille. Se on yksi kuuluisimmista italialaisista huviloista, jotka on rakennettu kaupunkiin 1900 -luvulla. Zegnan ja Giorgio Armanin tuen ansiosta rakennus palautettiin Italian muistomerkkiosaston toimesta ja saatettiin yleisön saataville.

Nähtävyyksiä Italiassa Nähtävyyksiä Italiassa Fontana di Trevin veistos

Suuren restaurointikampanjan lisäksi oli myös muita hankkeita, jotka saavuttavat saman rakennuksen jälleenrakentamisen ja tuon ajan italialaisen elämäntavan. Jokaiseen huoneeseen luotiin merkittävä taide -esine. Se edustaa kahden sisaren elämäntapaa modernilla tavalla. Tämä projekti toteutettiin monien muotiyritysten, mukaan lukien Alessi ja Nodus, avulla.

Nähtävyyskierrokset Italiassa Kiertoajelut Italiassa emanuelle II

Nähtävyyksiä Italiassa Nähtävyydet Italiassa vitorio emanuelle II galeria

Nähtävyyksiä Italiassa Nähtävyydet Italiassa vitorio emanuelle II prada versace

Nähtävyyksiä Italiassa nähtävyys Villa Necchi