Kaksinkertaiset megafonit Atelier Tekutolta + Yasuhiro Yamashita + Toshiyuki Fujimori

kahden megafonin arkkitehtuurin projektisuunnittelija

Kaksinkertaiset megafonit Atelier Tekuto  ja kumppanit – todellinen arkkitehtoninen haaste

Japanin kielellä sana shitsurae tarkoittaa “järjestelyä” tai “järjestelyä”. Toisin sanoen se tarkoittaa tietyn kohteen tai tilanteen luokittelua tavalla, sen mukauttamista omaan luontoon ja kauneuden luomista prosessissa.

Esimerkiksi japanilaisessa teeseremoniassa käytettyjä teekulhoja on vaikea valmistaa. Taiteilijat, jotka työskentelevät savella, tekevät nämä kulhot kokeilu- ja erehdysmenetelmällä. Tämä prosessi on esimerkki siitä, mitä “shitsurae” tarkoittaa. Objekteja on muokattu ja parannettu useita kertoja Japanissa; on lukemattomia tapoja tarjota mukavuutta, eikä prosessi vie paljon aikaa.

Ainutlaatuiset, geometriset muodot – valkoinen julkisivu

kaksinkertaisen megafonin arkkitehtuuri ulkosuunnittelu

Tämän projektin suunnittelu kesti kaksi ja puoli vuotta. Tämän kokoisen asunnon suunnittelu kestää yleensä kahdeksasta kuukaudesta vuoteen. Pidempi suunnitteluaika heijastaa sitä, että nykyajan asukkaiden tarpeet ja toiveet olivat hyvin erilaisia. Olet ajatellut toiminnallisuutta arkkitehtuurin yhteydessä. Suunnittelijat halusivat myös tämän rakenteen vaikuttavan perheen elämään sekä nyt että tulevaisuudessa, koska asiakkaat – yli 40 -vuotias aviopari – olivat erittäin kiinnostuneita näiden suunnittelijoiden taloista. Heidän viisi- ja kahdeksanvuotiaat tyttärensä halusivat myös nauttia luomisprosessista yhdessä. He olivat käyneet lukemattomia keskusteluja siitä, mitä perhe haluaa ja millaista elämäntapaa he haluavat. Suunnittelijat piirsivät kaavioita ja tutkivat erilaisia ​​ominaisuuksia, ja mitä he löysivät, voidaan löytää ja nähdä tässä suunnitelmassa.

Alkuperäinen, houkutteleva arkkitehtoninen elementti

kaksinkertainen megafoniarkkitehtuuri puuristikko

Prosessi alkoi löytämällä suunnittelun ja laskukappaleen koko ja muoto. Valittu sijainti, joka sijaitsee Tokion paremmalla alueella, on tavallista suurempi. Se on pohjoisesta etelään päin ja kadua vastapäätä.

Lumivalkoinen rakennus sijaitsee erittäin kätevästi

pariksi liitetyt megafonit arkkitehtuuri puu katu

Asunnonomistajien ja suunnittelijoiden toiveena oli päästää enemmän valoa taloon itä- ja eteläpuolella, mutta pitää se poissa rakennuksen länsipuolelta. He ovat myös luoneet virtauslinjoja, jotka näyttävät Möbius -nauhalta pohja- ja yläkerroksissa sekä katolla, jotta asukkaat voivat liikkua edestakaisin sisä- ja ulkotilojen välillä monimutkaisella ja rajoittamattomalla tavalla. Tämä on tekniikka, joka säilyttää joustavan toiminnallisuuden. Vaikka rakenne ei näytä räikeältä ja ylelliseltä, se edustaa suurta täydellisyyttä. Tämä on nyt koti, joka täyttää täydellisesti omistajiensa tarpeet.

Suunnittelijat ovat luoneet täydellisyyttä ja omaperäisyyttä täällä

kahden megafonin arkkitehtuurihanke

 2000 -luvun taideteoskahden megafonin arkkitehtuuriprojekti street

Minimalistiset, valkoiset seinät ja vaaleat puulattiat tyhjässä tilassa

kahden megafonin arkkitehtuuri puulattia Poikkeuksellinen portaikkorakenne pariksi liitetyt megafonit arkkitehtuuri puu sisällä kaksinkertainen megafoniarkkitehtuuri puurakenne kahden megafonin arkkitehtuuri-puukäytävä pariksi liitetyt megafonit arkkitehtuuri puu tyhjä tila      kaksinkertainen megafoni-arkkitehtuuri-projekti-oranssi-tuoli  kahden megafonin arkkitehtuurin portaat

Portaat, jotka johtavat yläkertaan

pariksi liitettyjen megafonien arkkitehtuuri portaikko pariksi liitetyt megafoni -arkkitehtuuri -seinähyllyt

Tämän japanilaisen talon suunnittelun laajoja projekteja ja malleja

kaksinkertainen megafoniarkkitehtuuri

kahden megafonin arkkitehtuuri puuhanke

kahden megafonin arkkitehtuurikonsepti