Kobi Zakin kaunis musiikkitalo Jerusalemissa

Kaunis musiikkitalo, minimalistinen valkoinen

Kaunis musiikkitalo Jerusalemissa

Suuri arkkitehtuuri ei perustu vain toistamiseen ja käsittelyyn. Se vaatii innovatiivisuutta ja tarkkuutta, ja se avaa aivan uuden maailman mahdollisuuksia. Jotkut aikamme suosituimmista arkkitehdeistä ja suunnittelijoista tarjoavat kaikki nämä ominaisuudet sekä tasapainon ja johdonmukaisen ergonomian.

Ja arkkitehti Kobi Zak voi yhtä hyvin olla yksi heistä! Tämä upea nykyaikainen talo, jonka on suunnitellut Kobi Zak, pyrkii yhdistämään musiikin ja arkkitehtuurin välisen eron näyttäen silti yhteyden muodikkaalla ja sujuvalla tavalla. Jerusalemissa, Israelissa sijaitseva musiikkihuoneisto elävöittää taiteen ja arkkitehtuurin symbolista suhdetta.

On vaikea olla ihailematta tätä luovaa asuntoa, joka toivottaa sinut tervetulleeksi kauniilla asuintiloillaan, jotka on sisustettu IKEA -huonekaluilla. Mutta tämän 90 neliömetrin perheen talon todelliset ihmeet paljastuvat vasta, kun astut pidemmälle sisälle. Nootit ja pianonäppäimet innoittavat ikkunat osoittavat symmetrian Fibonacci-Laskenta. Ruokapöydän ympärillä olevat kirkkaat ruokapöydän tuolit puhuvat paljon, ja se on vain pieni osa monista musiikillisista nautinnoista, jotka odottavat sinua tässä kauniissa musiikki- ja taidetalossa Jerusalemissa.

Kiiltoa ja eleganssia valkoisena

musiikki moderni valkoinen talon ikkuna sininen punainen keltainen

Värillinen lasi

Kaunis talo musiikkitalon kirjaston hyllyille

Perinteiset mustat nahkasohvat

musiikki moderni valkoinen talo suunnitelma radan valot

Täysin valkoinen sisustus

pelit kirjasto kirjat Fibonacci -sarjan hyllyt

Moderni, ergonominen keittiö, jossa on tyylikkäät hyllyt, esittää klassisen jazzmusiikin aiheita, vaikka elektroninen käsikirja ja piano on sisustettu siististi ja taitavasti. Söpöjä, neutraaleja värejä, taitavasti harkittuja piirustuksia, nykyaikaisia ​​makuuhuoneita, modernia pelihuonetta ja rikas kotikirjasto ovat saaneet inspiraationsa suurista musiikkisarjoista.

Pelikirjaston noppisarja kopioi viileät rummut, kun taas parvekkeella olevat kitarakielet antavat sinun virittää yhden tai kaksi säveltä ja näyttää kitaratasi. Niille, jotka ovat kiinnostuneita lisätiedoista, arkkitehti antaa kiehtovia oivalluksia musiikin ja arkkitehtuurin välisestä suhteesta kulttuurin kautta. Hän vertaa jopa joitakin Versailles’n puutarhojen piirteitä ja Mozartin teoksia, jotka herättävät rojalteja ja runsautta. Luova, lumoava ja poikkeuksellinen tämä kauniisti suunniteltu huoneisto jättää sinut iloiseksi!

Radan valot saavat sinut tuntemaan olosi lavalle

Kaunis musiikkipöydän talo valkoinen sileä hyllyseinä

Piano pelihuoneessa

Kaunis talo musiikkipöydällä

Jazz -musiikkia keittiössä

Kaunis musiikkitalo suunnitelma-jazz-musiikkikeittiö

Rummun hyllytKaunis musiikkihyllyjen kaappirumpujen koti

Parvekkeella – kitaran kielet

Kaunis koti musiikin parvekekielisille kielille

Näki talon ulkopuolelta

Kaunis musiikkitalo parveke moderni huoneisto Jerusalemissa

Piirustukset ja luonnokset asunnosta

Kaunis talo musiikkipiirustusten suunnittelusta